maryjka60 10.01.09, 18:44 czy wiesz gdzie je można będzie jutro kupić? czy może są gdzieś licytowane? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrice7 Re: azi czy wiesz coś o kalendarzach WOŚP? 10.01.09, 18:49 na razie jeszcze nic nie wiemy o samych kalendarzach czy sa;/ Odpowiedz Link
olus-ia80 Re: azi czy wiesz coś o kalendarzach WOŚP? 10.01.09, 18:50 Iza jutro coś bedzie wiedziała Odpowiedz Link
azi81 Re: azi czy wiesz coś o kalendarzach WOŚP? 11.01.09, 11:06 Kochane dzis o 13 ide do sztabu i sie dowiem co i jak z tymi kaledarzami i nie ma co sie martwic jak beda to zapewne dostaniecie egzem. :) Odpowiedz Link
ooluchna Re: azi czy wiesz coś o kalendarzach WOŚP? 11.01.09, 12:10 to i Ja czekam na wieści:) Odpowiedz Link
azi81 Re: azi czy wiesz coś o kalendarzach WOŚP? 11.01.09, 18:48 Kalendarz juz mam :) wiem napewno ze jest Antek i Granek Sylwi,Iga Zuzi,Miłosz Oli....co do reszty to jeszcze nie wiem bo to duuuuzy kalendarz i sporo dzieci :) Dziewczyny kalendarz czeka mozemy sie umowic w srode po kinie :) Odpowiedz Link
zabka11 Re: azi czy wiesz coś o kalendarzach WOŚP? 11.01.09, 19:02 Piszę sie na odbior w środę , po kinie:), grają chyba madagaskar 2, więc się wybiorę, może i z Gosią, no i z "bliźniakami". Jeszcze się domówimy! Pozdrawiam Odpowiedz Link
blanka0 Re: azi czy wiesz coś o kalendarzach WOŚP? 11.01.09, 19:10 a gdzie mozna kupic taki kalendarz? moze jest gdzies w internecie do zobaczenia? Odpowiedz Link
lilka.k Re: azi czy wiesz coś o kalendarzach WOŚP? 11.01.09, 20:51 ale czad, że moi się załapali. To cudownie. Mozna gdzues kupic więksą ilosc? Rodzina by się ucieiszyla. Odpowiedz Link
azi81 Re: azi czy wiesz coś o kalendarzach WOŚP? 11.01.09, 22:06 kochane kalendarz mozana bylo dzis kupic z racji ze byla orkiestra no coz...a czy jutro bedzie mozliwosc kupienia gdzies jeszcze nie wiem....zawsze mozecie zadzwonic do sztabu i zapytac...przepraszam ale mam tylko po jednej sztuce dla tych dziewczyn ktore mi wyslalay fotki :( Odpowiedz Link
azi81 Re: azi czy wiesz coś o kalendarzach WOŚP? 11.01.09, 22:11 wlasnie napisalam do koleznaki ktra zalatwiala mi kalendarze....zobaczymy co napisze.Pytalam czy gdzies bedzie mozna kupic jeszcze kalendarze. Odpowiedz Link
burdziaa Re: azi czy wiesz coś o kalendarzach WOŚP? 11.01.09, 23:08 To fajnie, nawet jesli Julek sie nie załapał to bedzie piekna pamiatka, juz sie ciesze- dziekuje Azi za to :) Odpowiedz Link
lilka.k Re: azi czy wiesz coś o kalendarzach WOŚP? 12.01.09, 00:33 Wystarczy nawet jedna ;), dzięki! Odpowiedz Link
zuzaze_78 Re: azi czy wiesz coś o kalendarzach WOŚP? 12.01.09, 08:17 Super, fajnie, ze znajome dzieciaki sa w tym kalendarzu! My w srode niestety nie damy rady, mam lekarza. Iza, jakos sie umowimy inaczej na odbior, ok? Odpowiedz Link
azi81 Re: azi czy wiesz coś o kalendarzach WOŚP? 12.01.09, 08:30 Co do obioru kalendarzy to umowmy sie ze sie zgadamy tak aby kazdej pasowalo :) Jesli ktos chce wiecej niz jeden kalendarz to dzis w sztabie na ul.Ruskiej 45 monza bedzie je kupic za sybomiczna sume wrzucona do puszki :) Odpowiedz Link
lilka.k Re: azi czy wiesz coś o kalendarzach WOŚP? 12.01.09, 08:44 dzieki za info! Będę dzis we wrocku u piotra, to moze podjade, zalezy jak długo dzieciaki bede mogla zosatwic u mamy. Azi, dziekuje ci bardzo! :D Odpowiedz Link
maryjka60 Re: a może zeskanujecie? 12.01.09, 14:43 taka mała prośba, jak któraś ma czas i kalendarz to może rzuci skan na forum? tak bym chciała go zobaczyć i do środy nie chce mi się czekać :>) plizzzzz Odpowiedz Link
burdziaa Re: a może zeskanujecie? 12.01.09, 14:45 o ja tez bym chciała juz pooglądac :) Iza a mozna odebrac kalendarz od Ciebie w innym dniu niz sroda? Bo nie wiem czy mi sie uda dotrzec na grunwaldzki- a Twoj mąż gdzie pracuje, mozna od niego z pracy np. odebrac? asia Odpowiedz Link
blanka0 azi 12.01.09, 15:40 a czy nie moglaby ta Twoja kolezanka zostawic nam kilka dodatkowych kalendarzy strasznie nam wszytskim zalezy , a nie ma jak sie ze wsi wybrac do wrocka Odpowiedz Link
zuzaze_78 Re: azi 12.01.09, 16:41 O, ja sie bardzo do prosby Blanki przyłączam! Proszę ładnie, w miarę możliwości, o odłożenie kilku jeszcze egzemplarzy. Odpowiedz Link
olus-ia80 Re: Zaraz wyślę zdjęcie kalendarza 12.01.09, 17:18 picasaweb.google.pl/olkajaa/Obraz02?authkey=EyJufXy4230&feat=directlink W powiększeniu może uda się Wam coś zobaczyć . Tylko tak mogę Wam pokazać ten kalendarz. Odpowiedz Link
maryjka60 Re: Zaraz wyślę zdjęcie kalendarza 12.01.09, 17:27 ła super jest ten kalendarz, dzięki Olusia za zdjęcia i przede wszystkim dzięki azi za to, że o nas pomyślałaś i mamy taką fantastyczną pamiątkę Odpowiedz Link