blanka0 14.01.09, 18:47 babka byla dzis w dzien dobry tvn strasznie fajne te naklejki, oczywiscie jak ktos umie moze pokoj pomalowac, ja zamierzam obkleic:-) www.flymybutterfly.com/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olcia.kaktus Re: widziałyscie to 14.01.09, 19:00 ja kupiłam na allegro takie naklejki do pokoju mojej Martusi. Cenowo jakos podobnie było, ale naklejek jest tyle, że wszystkie cztery ściany obklejone. Do tej pory, już kilka miesięcy trzymają się świetnie na ścianie Odpowiedz Link
blanka0 Re: widziałyscie to 14.01.09, 19:05 nie no wg mnie cena normalna, tapeta chyba tez tyle kosztuje a tych naklejek 20 duzych sztuk Odpowiedz Link
disno olcia.kaktus 14.01.09, 19:30 śliczne te naklejeczki - nic dziwnego, że mała tak zadowolona ;-) masz może linka do tych naklejek? Odpowiedz Link
lilka.k Re: olcia.kaktus 14.01.09, 20:23 ja mam naklejki fidoo i jestem bardzo zadowolona, sliczne kolory..te z linka mi się nie podobają, widzę jakis rozgardiasz na ścianie ;), ja wole upoprządkowane, jak pociąg na ścianie chłopaków ;) Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: olcia.kaktus 14.01.09, 20:57 tu masz link na allegro. Nawet są wykorzystane zdjęcia pokoju małej. Odpowiedz Link
maniulka_25 Re: widziałyscie to 14.01.09, 19:14 Ja kupiłam dzieciom: aukcja.onet.pl/show_item.php?item=501006125 I nie polecam !!! Wydałam kupę kasy. A naklejki się nie trzymają ściany. Producent zaleca przy bardzo krzywych powierzchniach odrobinę kleju. A nasze naklejki po użyciu kleju pomarszczyły się i wyglądają okropnie! Odpowiedz Link
ridibunda Re: widziałyscie to 14.01.09, 21:02 Fajne, ale drogie jednak. Mi się jednak najbardziej podoba fidoo, to co ma Lilka,i takie kupię dzieciom do ich pokoi. Są super, delikatne i podobno trwałe, są też do tego fajne dodatki. Kubusiowio -disnejowe mi się okropnie nie podobają, ale to oczywiście kwestia gustu. Odpowiedz Link
dmgr Re: widziałyscie to 14.01.09, 21:28 Ja mam na jednej ścianie takie piankowe z Kubusiem Puchatkiem za całość zapłaciłam 39 zł ale przyklejałam na kropelkę bo na te taśmy co były sie odklejało bo ja na tapetę naklejałam: lh3.ggpht.com/_WRWuW3U0VYs/STz_HpIAKcI/AAAAAAAACsw/aoZ2BU643Ng/s640/2008-12-08%20002.JPG Odpowiedz Link
ooluchna Re: widziałyscie to 14.01.09, 21:53 miałam zamiar kuić,ale coś mnie natchnęł i pomoalowałam sama małej pokój w kłapoucheg,kubusia i inne postacie z bajek,aż jestem dumna i żdziwiona jak mi sie to tak udało:) generalnie to co malowałam to na starej tapecie ,bo za 5-6 miesięcy przeprowadzamy się do nowego mieszkanaka,lub domku i już mi się nie opłacało nic ładowac w ten pokój,ale za to jak tylko sie przeprowadzimy to będe miała pole do popisu:) hulaj dusza:) ale tez sie zdecyduje żeby samej pomalować,ewenualnie jakieś naklejki gdzie niegdzie. Ale podoba mi sie i to bardzo z tymi naklejkami. Jak już wszystko skończe to też pokaże pokój małej. Pozdrwiam. Odpowiedz Link
klarysa007 Re: widziałyscie to 14.01.09, 22:30 Naklejki wesołe i fajne. Jednak jakość zależy od tego jaką folie wykorzystano do nadruków. Niestety większość chce zarobić (głównie allegro) i robi wydruki na folii, która tak naprawdę nadaje się tylko do naklejania na drewno, plastik, szkło itp. gładkie powierzchnie. No i dla mnie to stanowczo za drogo :) Takie wydruki to przy większych ilościach (a takie drukują sprzedający) wychodzą im od 20 do 50zł za metr kwadratowy. Wiem, bo przygotowywałam takie projekty do druku i zlecałam druk :) Odpowiedz Link
zabka11 Re: widziałyscie to 15.01.09, 08:37 allegro.pl/search.php?string=naklejki+sciane&category=11763&order=p Na Allegro, też super naklejki można kupić:)i ceny zróznicowane. Ja też zamierzam, ale już w nowym mieszkanku. Pozdrawiam Odpowiedz Link
burdziaa Polecam samemu zrobić szablony 15.01.09, 10:47 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8b2b8105c5380fc9.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2991425d050d5c0e.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d1ff48e2a65f5874.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/baed4520690fb262.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2991425d050d5c0e.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8b8565550cc9e91c.html Nedawno zrobiłam znajomej do pokoju córeczek, nie mogłam duzo czasu poswiecic wiec zrobiłam szablony i je potem podmalowałam. Polecam taką metode :) Odpowiedz Link
blanka0 burdzia 15.01.09, 11:05 no cudnie to wyszlo, ale ja jestem zupelnie pozbawiona talentu malarskiego no chyba ze Ciebie zamecze :-) Odpowiedz Link
burdziaa Re: burdzia 15.01.09, 11:29 :) hmmm mozemy zrobic taką akcje na wiosne - bedzie ciepło, dzieciaczki beda szalały z tatusiami na podwórku a ja Ciebie przeszkole i powycinamy wspolnie szablony- jest troche pracy ale trzymac nożyczki potafisz :)? to ja zajme sie wypełnianiem - ten pokoik ze zdjec( był bardzo duzy ) robiłam tydzień. Odpowiedz Link
ridibunda Burdzia, prześliczne! 15.01.09, 11:55 Rewelacyjnie to zrobiłaś:) Ja na pewno tak nie potrafię, ale powiedz, jak to się robi? Rysujesz szablon (na czym?), czy odbijasz, wycinasz i malujesz? Ogromnie mi się spodobało Twoje dzieło, jestem zachwycona, szczere wyrazy podziwu. Odpowiedz Link
margaritka27 Re: Fajne takie ozdobione pokoje 15.01.09, 15:20 Ja sie zastanawiam nad tymi www.allegro.pl/item522843352_naklejki_najtaniej_duzy_zestaw_zwierzatkasafari.html moze ktoras ma takie i poleca/lub nie? I ewentualnie takie bo moj syn jest fanem zwierzat a ostatnio bardziej tych dzikich :-) www.allegro.pl/item527108470_naklejki_fiki_miki_z_afryki_xl_wielki_komplet.html Odpowiedz Link