chanastel 22.02.09, 13:11 Szukam smacznej i niedrogiej firmy caternigowej na chrzciny Tymonka. Możecie coś polecić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrice7 Re: Wrocławki i okolice 22.02.09, 13:16 Nie znam nie pomoge niestety. Ja z innej beczki:) Kiedy poznamy Tymonka:)) Odpowiedz Link
lilka.k Re: Wrocławki i okolice 22.02.09, 13:38 hania, nie lepiej ci restauracje wynąjąć? Chyba mnie zachodu.. Odpowiedz Link
burdziaa Re: Wrocławki i okolice 22.02.09, 13:58 Hania ja zapytam sie mojej kolezanki, byłam u niej na otwarciu studia wnętrz i miała przepyszny catering, ładnie podany, dobrej jakosci zastawa- zadzwonie jutro bo dzisiaj wychodzi ze szpitala , własnie urodziła małego Tymka :) Odpowiedz Link
chanastel Re: Wrocławki i okolice 22.02.09, 14:09 Knajpa droga za droga jak dla nas a poza tym z takim szkrabem to lepiej byc w domu-przewinąć można i w ogóle. Tymka przedstawię jak się cieplej zrobi. Myślałam żeby wziąć Tosi nianię i się przejechać do kina ale ona coś niechętna a teraz jeszcze chora do tego. Dzięki Burdzia będę czekać na namiar. A mój Paweł to ma pecha najpierw pod pracą przerysował auto potem pod domem zsunął się na drabinkę którą mamy dla kota i ją złamał a teraz bidak miał jechać na basen i go poprosiłam żeby coś tam kupił w tesco i znowu stłuczka, no pech jakiś Odpowiedz Link
burdziaa Re: Wrocławki i okolice 22.02.09, 14:18 Hania taki mini pech, dobrze ze nic powazniejszego sie nie przytrafiło. Dam Ci znac jak sie dowie, bo wiem ze czekaja na wypis ze szpitala to teraz nie bede głowy zawracac. Pyszne było ale nie wiem czy tanie,zapytam. Tymusia na wiosne może? Teraz taki sezon zarazkowy, ja osobiscie uwazam,ze takie małe Istotki w małym gronie powinny przebywac, a z ciotkami jeszcze sie zaznajomi :) Odpowiedz Link
maryjka60 Re: Wrocławki i okolice 22.02.09, 18:30 Hej Hania, moja firma korzystała często z usług Mr Krzysia (www.informacja.wroclaw.pl/catering_uslugi_cateringowe), wiem też, że dostarczają (albo dostarczali) swoje wyroby do Epi. Nie wiem tylko jak cenowo oni stoją, smakowo było ok. Całuski dla Tymusia i Tosi od Baśki Odpowiedz Link
ankas4 Re: Wrocławki i okolice 23.02.09, 01:14 hej KoChana , odpisalam na gadu ale wklejam i tu link;www.eholiday.pl/noclegi-6251.html moze na obrazku nie wyglada , ale naprawde mieli niezle jedzenie, mam tez namiar na babke co piecze swietne torty i ogolnie ciasta , nam tez piekla na chrzciny jak cos moge dac namiar, ale daj znac to poszukam numeru. SCISKAM ,BO WPADL MOJ barbarzynca maly:) i mi nie pozwala wiecej napisac. sciskam Odpowiedz Link
ankas4 Re: Wrocławki i okolice 23.02.09, 01:21 www.hotelnowydwor.eu/ jeszcze link bezposrednio do strony Odpowiedz Link