kaszubek1979 05.01.07, 16:47 Dr Rogoza- Gdańsk. dziewczyny czy znacie tego lekarza??? jeśli tak to proszę o opinie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaszubek1979 Re: Dr Rogoza- Gdańsk 06.01.07, 07:58 czy nikt z Was naprawde nie słyszał o tym lekarzu ??? Odpowiedz Link
mutantowa Re: Dr Rogoza- Gdańsk 06.01.07, 11:53 Ja nie jestem pewna, czy akurat do tego chodziłam bo to było z 7 lat temu, nazwisko mi znajome, ale jeżeli to ten to wspominam miło jako człowieka ale nie jako specjalistę od leczenia nieplodnośći, ten mój przyjmował w takiej malej przychodni we Wrzeszczu,mały, łysawy kurcze nie chce Cię wprowadzać w błąd A do czego on Ci potrzebny? bo leczyć się u zwyklego gina nie ma sensu, szkoda kasy i czasu, tak myślę, ja to wiem raczej bo przerobiłam 5 zwykłych Odpowiedz Link
jlo2 Re: Dr Rogoza- Gdańsk 08.01.07, 13:22 nie Madzia , to nie ten Rogoza poki co ma owłosienie głowy i brode i przyjmuje tzn. przyjmował pare lat temu na Przymorzu. Odpowiedz Link
kaszubek1979 Re: Dr Rogoza- Gdańsk 06.01.07, 19:37 a gdzie Wy sie leczycie???? u jakich lekarzy? Odpowiedz Link
jlo2 Re: Dr Rogoza- Gdańsk 08.01.07, 13:21 odpusc Rogoze koniecznie. "leczyłam" sie u niego, strata czasu i pieniędzy (!!!) jesli chodzi o trojmiasto to Invicta. Odpowiedz Link