Dodaj do ulubionych

Ogląda ktoś przypadkiem wlasnie Oskary?:))

23.02.09, 03:06
UUUU ja mam to super szczęscie, ze mogę w tym roku oglądac Oskary w normalnych
godzinach, bo tak zawsze zarywałam nocki w Polsce, czy moze sa jeszcze jakies
maniaczki?:)) ...szczerze wątpię, bo ja przy dziecku chyba nie dałabym rady
juz w tym roku siedziec po nocach...

wiec ze smaczkow moge napisac, ze wlasnie PIERWSZa byla ZONA Brada Pitta
opowiedziala dowcip...i zaraz byl najazd kamery na twarz DRUGIEJ aktualnej
zony Pitta Joli, ktora smiała się z owego dowcipu... ciekawe czy ten smiech
był szczery;)))

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • patrice7 Re: Ogląda ktoś przypadkiem wlasnie Oskary?:)) 23.02.09, 09:50
      Lubie Angeline Jolie ,niezła laska nie ma co.
      Oskarow niestety nie ogladalam,bede polowac na powtorki:)
      • blanka0 Re: Ogląda ktoś przypadkiem wlasnie Oskary?:)) 23.02.09, 10:03
        boze co ci sie podoba w tej nadetej silikonem babie
        jest koszmarna
        • monikaj21 Re: Ogląda ktoś przypadkiem wlasnie Oskary?:)) 23.02.09, 10:17
          Nie mam do niej żadnego stosunku emocjonalnego, ale chciałabym
          wyglądać tak koszmarnie jak ona ;)
          • patrice7 Re: Ogląda ktoś przypadkiem wlasnie Oskary?:)) 23.02.09, 10:30
            Oj blabnka pokaz mi jedno miejsce gdzie ona ma silikon:))
            • blanka0 Re: Ogląda ktoś przypadkiem wlasnie Oskary?:)) 23.02.09, 10:34
              usta
              • patrice7 Re: Ogląda ktoś przypadkiem wlasnie Oskary?:)) 23.02.09, 10:36
                haha! A widziszzzzzz to sa jej NATURALNE usta:)))
                Nie ma tam grama silikonu:))
                • patrice7 Re: Ogląda ktoś przypadkiem wlasnie Oskary?:)) 23.02.09, 10:40
                  Tutaj masz zdjecie jak miala 13 lat:

www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/bizarre/article39421.ece
                  • lilka.k Re: Ogląda ktoś przypadkiem wlasnie Oskary?:)) 23.02.09, 10:50
                    he he blanka..przeciez jej rodzona corka też ama takie usta :), to jej
                    prawdziwe, pomylilo ci się chyba z pamela anderson ;)
                    Chętnie objerze oskary jak będą powtórki.
                    • blanka0 pati 23.02.09, 10:51
                      a jestes jej chirurgiem :-)
                      wazne ze tobie sie podoba, dla mnie to karykatura
                      • patrice7 Re: pati 23.02.09, 10:54
                        A Moja Malwinka? Tez ma takie usteczka slodkie :)))
                        • blanka0 Re: pati 23.02.09, 10:59
                          a ja widzialam kiedys w sieci wlasnie jej foty jak byla mlodsza i
                          usta miala zupelnie inne, normalne, nawet ładne / i nie kmoge teraz
                          znalezc/
                          wiesz pati to zdjecie niczemu nie dowodzi, wiesz jak i ja ze z fota
                          mozna zrobic wszytsko
                          wazne jest ze baba ma nienaturalnie nadete usta i jest swietnie
                          zrobiona, ale majac jej kase trudno nie byc zrobioną, chcialabym ja
                          zobaczyc soute :-)
                          a malwinka nie ma takich ust
                          • f3f Re: pati 23.02.09, 13:38
                            blanka prosisz i masz - Angelina soute ja nie mam nic do zarzucenia...
                            • patrice7 Re: pati 23.02.09, 14:14
                              Fajna laska i tyle:D
    • dmgr anakas4 23.02.09, 12:52
      a my z chęcią byśmy zobaczyli ale niestety w TV nie było u nas, tylko na Canal+,
      którego nie mamy. Czekam na jakiś skrót (m wyczaił, że jest we wtorek), bo w tym
      roku bardzo się wciągnęłam, znałam wszystkie nominacje i które mogłam zobaczyłam
      (pierwszy raz tak śledziłam). Nie wszystkie moje typy się sprawdziły ale
      większość (ubolewam najbardziej nad Mickey Rourke'iem, że nie dostał). Samą galę
      z chęcią bym zobaczyła.
      • ankas4 To na koniec jeszcze moja relacja:) 24.02.09, 03:17
        Kochane Moje dopiero teraz moglam poczytac forum, jak widze ja tylko ogladalam
        na zywca, moja opinia nie jest obiektywna , bo ja UWIELBIAM Oskary, i chcialabym
        kiedys na nich byc... marzenia...:), super sie ogladalo, oczywiscie maż mi
        wyjasniał bardziej skomplikowane zarciki, posiłkowałam się tez stroną wyborczej
        gdzie minuta po minucie gala byla komentowana, jak zwykle jestem
        usatysfakcjonowana, zauwazylam kilka zmaszczek wiecej niz na wyretuszowanych
        zdjeciach u pewnych Pan , ale niech to pozostanie tajemnicą;), co do samej
        uroczystosci , troszke byla inna niz zwykle , bo podzielona na kilka sal ale
        nawet fajnie im to wyszlo. Ogolnie pieknie bylo, kreakcje przesuperowe,
        swietnie ,ze ta GALA trzyma poziom wielkiej uroczystosci i szczesliwie nikt sie
        nie wylamuje przychodzac w zwyklym ubranku, kryzysu po gwiazdach nie zauwazylam
        wrecz przeciwnie Panie mialy piekne balowe suknie.
        Co do samych OSkarow...ogladalam prawie wszystkie filmy nominowane, jak dla mnie
        'Zapasnik' zaslugiwal na nagrode, Rurke jets przeswietny w tym filmie, film w
        sumie to zwykla historia ale swietnie opowiedziana, na dlugo zapada w glowe,
        'Slumdog' tez swietny, w sumie najbardziej cieszylam sie z Oskara dla Kate
        winslet, bo to moja ulubiona aktorka i kocham wszystkie filmy w jakich zagrala ,
        nawet Tytanika:). Upolujcie skrót relacji , wydaje mi sie ,ze fajnie sie bedzie
        ogladalo;)

Pozdrawiam wszystkie maniaczki Oskarowe:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka