malenkie7 03.03.09, 11:24 bardzo mi sie podoba nowa ramowka tvn'u www.youtube.com/watch?v=dk797uox5VQ a tu do posłuchania www.youtube.com/watch?v=xI8Ysr1BgmQ... pracowac mi sie dzis nie chce;) wiec siedze i ogladam głupotki. pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaj21 Re: jak zwykle super 03.03.09, 11:32 Mi też się bardzo podoba promocja ramówki, choć oglądać będę tylko 39,5 i pewnie raz na jakiś czas Majewskiego i Wojewódzkiego to siedzę i wpatruję się z zachwytem :) Odpowiedz Link
maadga Re: jak zwykle super 03.03.09, 12:53 Straszznie mi się podoba ten klip reklamujący ramówkę TVN czy wiecie co to za muzyka chętnie bym sobie ją ściągnęła lub kupiła :) malenkie drugi link nie działa :( Odpowiedz Link
ulkadabrowska Re: jak zwykle super 03.03.09, 13:01 Lenka "The Show" to jest oficjalny teledysk I'm just a little bit caught in the middle Life is a maze and love is a riddle I don't know where to go I can't do it alone I've tried And I don't know why Slow it down Make it stop Or else my heart is going to pop 'Cause it's too much Yeah, it's a lot To be something I'm not I'm a fool Out of love 'Cause I just can't get enough I'm just a little bit caught in the middle Life is a maze and love is a riddle I don't know where to go I can't do it alone I've tried And I don't know why I'm just a little girl lost in the moment I'm so scared but I don't show it I can't figure it out It's bringing me down I know I've got to let it go And just enjoy the show The sun is hot In the sky Just like a giant spotlight The people follow the sign And synchronize in time It's a joke Nobody knows They've got a ticket to that show Yeah I'm just a little bit caught in the middle Life is a maze and love is a riddle I dont know where to go I can't do it alone I've tried And I don't know why I'm just a little girl lost in the moment I'm so scared but I don't show it I can't figure it out It's bringing me down I know I've got to let it go And just enjoy the show Just enjoy the show I'm just a little bit caught in the middle Life is a maze and love is a riddle I dont know where to go I can't do it alone I've tried And I don't know why I'm just a little girl lost in the moment I'm so scared but I don't show it I can't figure it out It's bringing me down I know I've got to let it go And just enjoy the show dum de dum dudum de dum Just enjoy the show dum de dum dudum de dum Just enjoy the show I want my money back I want my money back I want my money back Just enjoy the show I want my money back I want my money back I want my money back Just enjoy the show Odpowiedz Link
f3f Re: jak zwykle super 03.03.09, 12:54 clip - reklama fajne :) ale jeśli chodzi o programy w ramówce to nic dla siebie nie widzę :( Odpowiedz Link
ulkadabrowska zauważyłas, że wkleiłyśmy to RÓWNOCZESNIE ? :) 03.03.09, 13:10 dosyć klikania, spadam popracować trochę z ludźmi, nie tylko z komputerem :) Uwieeelbiam moją pracę! Odpowiedz Link
dmgr Re: jak zwykle super 03.03.09, 13:13 Zapowiedź super też mi się podoba i pioseneczka super (czy ona jest z oryginalnej wersji "Brzyduli"?). Ja to jestem serialomaniaczka i ogólnie wieczorem zazwyczaj u mnie TVN włączony (brak kablówki) więc u mnie dużo z tych zapowiadanych pozycji będzie (nie oglądam tanecznych programów bo mi się już znudziły) no i szkoda, że nie ma "Mam talent" na wiosne. "Helę" i "Nianię" to raczej pewnie z przypadku zobaczę, na "Milionerów" nigdy nie mam czasu więc mi zostaje "Na Wspólnej" i "Teraz albo nigdy" no i "39 i pół". Majewski i Wojewódzki pewnie w tle siedzenia przy kompie. Odpowiedz Link
f3f Re: jak zwykle super 03.03.09, 13:41 oryginalna brzydula to była jakaś brazylijska telenowela z tego co kojarzę Odpowiedz Link