malenkie7 07.03.09, 07:58 Twoje mięsożerne słoneczko jest na głównej stronie portalu gw:) gratuluje!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasia83m Re: aurinko!!! 07.03.09, 10:17 o kurcze ale to tak bez pytania umiescili? bo ja to chyba jednak bylabym zla Odpowiedz Link
lilka.k Re: aurinko!!! 07.03.09, 10:20 To losowo jest..komenatarze okropne, moze usun te fote.. Odpowiedz Link
edzia_79 Re: aurinko!!! 07.03.09, 10:29 rzeczywiscie komentarze beznadziejne!!! aurinko sie wkurzy jak zobaczy!!!! ale czeggo mozna sie spodziewac po tych ludziach ktorzy wrzucaja komentarze na glownj stronie. Maja sliczna :) Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: aurinko!!! 07.03.09, 10:44 Dziewczynom w różowych sukienkach też się dostało :-)) Odpowiedz Link
blanka0 Re: aurinko!!! 07.03.09, 10:49 no ja bym sie wkur@#$% a komentarze to jakies głąby pisaly / oprocz jednego :-) Odpowiedz Link
patrice7 Re: aurinko!!! 07.03.09, 11:41 znalazlam Ja bym byla $%#$%& na maxa . przegiecie. Odpowiedz Link
patrice7 Re: aurinko!!! 07.03.09, 11:47 No niestety. Mk_8 znalala w regulaminie ... § 5 Zamieszczenie jakichkolwiek materiałów, w tym zdjęć na stronie Serwisu FotoForum jest równoznaczne z ich publicznym udostępnieniem. W ramach świadczenia usługi określonej w § 3 niniejszego Regulaminu Agora może publikować zamieszczone przez użytkowników zdjęcia na innych - niż strony Serwisu FotoForum ? stronach Portalu, w tym w celu informowania o Serwisie FotoForum. Agorze przysługuje prawo publikowania zamieszczonych przez użytkowników opinii lub komentarzy w "Gazecie Wyborczej" oraz w innych wydawanych przez Agorę mediach. Użytkownik Portalu publikuje na stronach Serwisu FotoForum zdjęcia, wszelkie treści, komentarze, opinie oraz inne materiały wyłącznie na własną odpowiedzialność. Agora nie ponosi jakiejkolwiek odpowiedzialności za treści i inne materiały zamieszczane przez użytkowników. Odpowiedz Link
joasia83m Pati 07.03.09, 11:56 kurna, Pati, widac Aurinko teraz nie ma w sieci, na bank bedzie wsciekla, a Ty nie mozesz usunac? po co tysiace ludzi ma drwic??? Odpowiedz Link
patrice7 Re: Pati 07.03.09, 12:01 Niestety wlasnie nie. Usunelam watek nic nie dalo. Aurinko musi usunąć zdjecia z fotoforum. Odpowiedz Link
klaudia020707 Re: Pati 07.03.09, 12:01 kurcze nie wiedzialam że jest coś takiego że obcy ludzie moga ogladac i komentować:( z komentarzy wynika że to zdjęcie było wczoraj więc dziś już nikt głupich ko entarzy nie napisze, ludzie są dziwni! Też bym się wkurzyła. Odpowiedz Link
klaudia020707 wiecie co 07.03.09, 12:04 ja to bym usunęła ale tego posta bo myślę że mnóstwo ludzi bedzie go czytało podbijało wątek i w ten sposób ogladało zdjęcie z kretynskimi komentarzami a do aurinko moze smsa wysłać jeśli ktoś ma namiary żeby fotke usunęła Odpowiedz Link
aurinko Re: aurinko!!! 07.03.09, 19:36 Dziewczyny, muszę przyznać, że ze zdziwieniem przeczytałam ten wątek. Sorry ale nie rozumiem, skąd ta panika i usuwanie tego wątku? Wszystko jest ok, przecież wrzuciłam fotkę Mai na otwarte, ogólnodostępne forum, w dodatku wgrałam zdjęcie do otwartego fotoforum, więc wiadomo, że zdjęcie może trafić wszędzie, nawet na "jedynkę". Nic się przecież nie stało :) Ale dzięki za troskę. Maleńkie, Tobie również bardzo dziękuję :) Odpowiedz Link
joasia83m Re: aurinko!!! 07.03.09, 20:03 acha, no to ok ja tam pisalam, ze gdyby mnie to spotkalo, to bym sie wkurzyla, Odpowiedz Link