blanka0 19.03.09, 19:50 przeziernosc zmierzona 3 razy, za kazdym razem super, kosc nosowa jest, paluszki sztuk 5, jelitka i serducho super dzidzia ma 7 cm nie musze robic dodatkowych badan ulzylo mi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankas4 Re: już my po 19.03.09, 19:54 No to pierwsza pogratuluje!!!!!!!!!!!!!! super sie ciesze, ze wszystko idzie zgodnie z planem:)) to jeszcze płeć i ciotka z Kanady zaczyna szukać spioszków:) sciskamy mocno od serca:) Odpowiedz Link
chanastel Re: już my po 19.03.09, 20:02 Mogę powiedzieć a nie mówiłam?:) wiedziałam że wszystko będzie dobrze. Nic nie powiedział kto tam może siedzieć? i kiedy następna wizyta? No gdzieś się podziała? Przecież nie opijasz dobrych wiadomości;) Odpowiedz Link
patrice7 Re: już my po 19.03.09, 20:15 To było do przewidzenia;) Super! Teraz jesteś spokojniejsza. Odpowiedz Link
burdziaa Re: już my po 19.03.09, 20:23 to wspaniała wiadomość, teraz do połówkowego odliczanie, szybko minie przy Lence :) Odpowiedz Link
domatorka.amatorka Re: już my po 19.03.09, 20:28 ha to teraz spokojnie możesz wczuwać się w ten cud tworzenia, dokonujący się w Tobie i nawet nie będziesz wiedzieć kiedy CUDKO na świecie się pojawi:) Odpowiedz Link
kamsi Re: już my po 19.03.09, 20:37 Ja też myślałam o Was i bardzo się cieszę, że tak wspaniale wyszło badanie:) Odpowiedz Link
zabka11 Re: już my po 19.03.09, 21:07 Myślałam o Tobie, o Was:) Bardzo się cieszę, że wszystko w porządku, rośnij zdrowa, okrąglutka;), aż do września...a potem pękaj;) Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link
agusiajasia Re: już my po 19.03.09, 21:15 To wspaniale, gratuluję!! Nie ma to jak dobre wiadomości :) Odpowiedz Link
agatka_1979 Re: już my po 19.03.09, 21:44 no to cudownie!!! duzo spokoju zycze :-) a przy Lipcowym dzieciatku to faktycznie czas szybko zlatuje wiec raz dwa i z polowkowego wracac bedziecie ;-) Odpowiedz Link
narttu Re: już my po 20.03.09, 06:47 ja cie krece - u mnie sprawdzaja tylko czy sa wszystkie nogi, rece i glowne bebechy a tu jeszcze paluszki licza :) Odpowiedz Link
blanka0 narttu 20.03.09, 07:45 widac w moim wieku nadaje sie do gruntowniejszego przegladu :-) Odpowiedz Link
blanka0 Re: narttu 20.03.09, 09:16 jeju obawiam sie ze najwiecej na forum a na serio to aby wykluczyc zespol Downa okresla sie az 5 parametrow, nie tylko przeziernosc 80 % downow nie ma np kosci nosowej, wiec jak jest widoczna to juz duzy plus, wazna jest przeziernosc ale mierzona conajmniej trzykrotnie, wazne sa paluszki, jelita i zastawka kobiety po 35 rż w polsce maja prawo do bezplatnych badan prenatalnych, wiec ja mam, ale pan dr powiedzial ze gdybym byla jego żoną nie kazałby mi ich robić , tym bardziej ze urodzilam trójke zdrowych dzieci, a na marginesie przedemna pewnej parze pan dr wykryl zespol downa i wade serducha, nie chcialabym byc na ich miejscu i nie zapomne ich wyrazu twarzy Lena ma WRZESIEN 2009 ja i on Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Cały dzień o was myślałam 20.03.09, 11:17 bo przypomniałam sobie siebie w oczekiwaniu na usg. I wiem, że z radościa to ma mało wspólnego. No chyba, że już po :-) Strasznie się cieszę ;-) Odpowiedz Link