Dodaj do ulubionych

gdzie mozna kupić jednokolorowe marshmallow?

24.03.09, 09:27
Chodzi mi dokładnie o białe ,bo w Tesco to widziałam biało-różowe
,chciałabym się pokusić może o zrobienie tortu na komunię ,wiadomo
powinien być biały, na swoje urodziny zrobiłam z polewą czekoladową
,to nie bardzo, a chciałabym juz niedługo spróbować czy mi się uda?
wiecie pomóżcie
Obserwuj wątek
    • ulkadabrowska Re: gdzie mozna kupić jednokolorowe marshmallow? 24.03.09, 09:31
      nie mam bladego pojęcia, ale z tej informacji też chętnie skorzystam. Ja te
      dwukolorowe przecinałam na pół, z części różowych zrobiłam różyczki a reszta
      została jako zapas. Mam taki pomysł, żeby zrobić tort biedronkę - zabarwię je na
      czarno i czerwono i będzie git.
    • aurinko Re: gdzie mozna kupić jednokolorowe marshmallow? 24.03.09, 09:32
      Dorka, ja pracuję w sklepie, mamy piankę Marshmallow ale nigdy nie mieliśmy
      samych białych.
      • blanka0 Re: gdzie mozna kupić jednokolorowe marshmallow? 24.03.09, 09:35
        dziewczyny a to sa te takie pianki?
        • zabka11 Re: blanka 24.03.09, 09:36
          images.google.pl/images?hl=pl&rlz=1T4GGLJ_pl&q=marshmallows&lr=lang_pl&um=1&ie=UTF-
          8&sa=N&tab=wi

Ja tez dopiero sie dowiedziałam...hihihi
      • zabka11 Re: gdzie mozna kupić jednokolorowe marshmallow? 24.03.09, 09:35
        allegro.pl/item588273704_pianki_na_ognisko_barbecue_marshmallows_duuza_paka.html

A te są chyba białe? trzeba by się dokładniej dowiedzieć:)
        • dorka3078 Re: gdzie mozna kupić jednokolorowe marshmallow? 24.03.09, 09:51
          zabka faktycznie te chyba są białe, kiedyś juz widziałam tą aukcję
          ale myślałam że te do barbecue to nie te,
          • dorka3078 Re: gdzie mozna kupić jednokolorowe marshmallow? 24.03.09, 10:02
            ten sprzedający ma wszystko z Niemiec i mi się chyba u niego nie
            opłaca kupować ,będę kiedyś miała trochę więcej wolnego czasu to się
            przejadę za granicę ,ja mam tylko 35 km ,jeszcze spytam nm koleżanki
            ,on pracuje w Poczdamie ,jak uda mi się mu wytłumaczyć o co chodzi to
            może on kupi ,wtedy mogę podesłać Ula tobie,oczywiście to nie nastąpi
            niedługo ale jak ci się nie pali to się postaram
    • dmgr Re: gdzie mozna kupić jednokolorowe marshmallow? 24.03.09, 11:10
      Ja też przecinam na pół bo nigdy samego białego nie robiłam tylko zawsze
      barwione na różne kolory. Już panikowałam w tym roku na urodziny Klary bo
      nigdzie barwników nie mogłam kupić a na allegro nie chciałam zamawiać ale w tym
      roku lepszy pomysł na tort znalazłam - opłatek z nadrukiem, jadalny, wysyłasz
      zdjęcie jakie chcesz, ja zrobiłam takie zestawianie dekoracyjne, ze zdjęciem i
      napisem, koszt 15 zł, jutro zrobię tylko tort i mam dokładnie na wymiar opłatek
      zrobiony, wygląda cudnie. Jak skończę wrzucę fotkę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka