a.zaborowska1 22.04.09, 11:23 takich z rurką dajecie tymbarka lub inne? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a090707 Re: Soczki z małych kartoników 22.04.09, 11:54 Ja czasem LEONA daje. Moj synek na diecie ciagle i takie male szalenstwo raz na jakis czas sie zdarza. Odpowiedz Link
lee_a Re: Soczki z małych kartoników 22.04.09, 11:55 u nas w ogole nie ma soczkow w menu. Herbata malinowa z miodem, kompot truskawkowy i woda mineralna. Odpowiedz Link
kalinka-pl Re: Soczki z małych kartoników 22.04.09, 12:25 Ja nazywam je napojem, bo z sokiem nie mają nic wspólnego, ale tak daję i to nawet regularnie Tymbark jabłko - mięta i multiwitamina pije w ciągu dnia, więc myślę że z pół litra dziennie wypija. Te dwa smaki lubi najbardziej, ale leony z miodem też lubi tylko zbankrutowałabym na kupowaniu małych kartoników więc z reguły kupuję tymbarka 2l. Ps: wiem ile tam cukru i innych chemikaliów :) Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: Soczki z małych kartoników 22.04.09, 12:47 Pytam bo u nas junior nauczył sie pic z rurki no i czasem na spacerach taki soczek rewelacyjnie sie sprawdza. Zatyka buzie na momęt bo ma zajęcie :-) Tak sobie przypominam, że starszakowej w tym wieku to chyba już dawałam oj starzeje się Odpowiedz Link
aurinko Re: Soczki z małych kartoników 22.04.09, 12:49 Obecnie nie i długo nie zamierzam podawać. Po tym, jak Maja dostała potwornej wysypki po soczkach z kartonika, które miały być "bezpieczne". Z dużych kartonów również nie podaję, bo uważam, że te soki nie są odpowiednie dla małego dziecka a Maja bardzo dużo pije więc nie wchodzi w grę ich sporadyczne podawanie. Odpowiedz Link
sylpal13 Re: Soczki z małych kartoników 22.04.09, 12:51 nie, ale pije z bidonu z rurka, soki bobovity rozcienczone wodą, wodę mineralną z butelki Odpowiedz Link
patrice7 Re: Soczki z małych kartoników 22.04.09, 13:00 w zasadzie nie podaje. Pila 2 razy w ikei ,bo tam dodaja taki soczek do dania dla dzieci:) Odpowiedz Link
margaritka27 Re: Soczki z małych kartoników 22.04.09, 13:03 tak jak jestesmy poza domem na "wojazach" Odpowiedz Link
kamsi Re: Soczki z małych kartoników 22.04.09, 15:53 Czasami, dla Konstantego to jest wielkie przeżycie, uwielbia je. Ale nie wszystkie mu równie dobrze służą. Pysio chyba najlepiej mu robi, nigdy nic podejrzanego się po nim nie działo, żadnej wysypki, wzdęć ani innych. Odpowiedz Link
ooluchna Re: Soczki z małych kartoników 22.04.09, 21:50 jeżeli chodzi o kartoniki ze słomką to tymbark jabłko,teraz dość częst,a duże to hortex jabłko,pomarańcz. Niestety tych małych hortexu nie mogę spotkać. Odpowiedz Link
effka_81 Re: Soczki z małych kartoników 22.04.09, 22:10 Daję od czasu do czasu tylko z hortexu soczki "leon". Odpowiedz Link
smolineczka Re: Soczki z małych kartoników 22.04.09, 22:39 tak, Mania już pije soczki z małych kartoników z rurką, jabłkowy tymbarka lub inny podobny Odpowiedz Link
27agnes72 Re: Soczki z małych kartoników 22.04.09, 22:43 Pewnie raz po raz podam bo dopiero nauczył się ciągnąć przez rurkę! Starszym kupuję albo "Leon" albo Tymbark. Odpowiedz Link
edzia_79 Re: Soczki z małych kartoników 23.04.09, 08:42 daje jak chce mala usadzic w wozku w markecie :) kupuje jablkowe bo te jej smakuja Odpowiedz Link