qwoka 21.05.09, 08:14 ..pytanie w szczególności kieruje do długowłosych ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moni_30 Re: jak często myjecie dzieciom włosy? 21.05.09, 08:25 Mycie włosów to u nas horror, więc zdecydowanie myjemy je za rzadko. Staram się raz na tydzień, ale czasami zdarza się co półtora, dwa tygodnie. Odpowiedz Link
disno Re: jak często myjecie dzieciom włosy? 21.05.09, 10:40 u nas również mycie włosów to horror - mała bardzo boi się zmywania włosów, płukania - więc myjemy raz na tydzień chyba że łepetynka już brudna to częściej. Na szczęsie nie tłuszcza jej się szybko włoski Odpowiedz Link
yvonne79 Re: jak często myjecie dzieciom włosy? 21.05.09, 12:31 Staramy się raz w tygodniu, bo mycie włosów to u nas horror. Emi boi się spłukiwania :( Odpowiedz Link
maadga Re: jak często myjecie dzieciom włosy? 21.05.09, 08:36 Co 2-3 dni. Lilka ma włosy do ramion, nie wiem jak ona to robi, że ciągle jedzenie ma na czubku głowy dlatego tak często myjemy. Odpowiedz Link
azbestowestringi Re: jak często myjecie dzieciom włosy? 21.05.09, 08:41 raz na tydzien, chyba ze mu sie mozg spoci, to dwa razy :) Odpowiedz Link
olus-ia80 Co dziennie . 21.05.09, 08:44 Myję , pomimo że ma włosy na centymetr.Często jest spocony. Odpowiedz Link
aurinko Re: jak często myjecie dzieciom włosy? 21.05.09, 10:10 Moja nie jest jakoś szczególnie długowłosa, włosy myjemy jej dwa razy w tygodniu w tym raz po basenie. Jeśli w upały będzie się pocić to będziemy częściej myć włoski. Odpowiedz Link
quacharell Re: jak często myjecie dzieciom włosy? 21.05.09, 11:05 moj jeszcze na razie z tych malowlosowych, ale myjemy tak raz na 3-4 dni.. Odpowiedz Link
asuzi Re: jak często myjecie dzieciom włosy? 21.05.09, 11:07 co 2-3 dni, ostatnio choruje więc rzadziej, bo po kąpieli lubi biegać nago nie da się ubrać, ucieka. Odpowiedz Link
zabka11 Re: jak często myjecie dzieciom włosy? 21.05.09, 11:09 Codziennie, zwłaszcza teraz, jak z piasku wracamy po 3 godzinach. Ale Janek ma króciutkie włoski, właśnie po raz kolejny kilka dni temu maszynką obcięte. Pozdrawiam Odpowiedz Link
mimi_mm a kto suszy suszarka??? 21.05.09, 11:23 my myjemy co 3 dni ale u nas sa loki (dlugie i poskrecane, nie chce obcinac zeby nie "przepadly") wiec musze podsuszac suszarka, czy ktos jeszcze tak robi? Odpowiedz Link
aurinko Re: a kto suszy suszarka??? 21.05.09, 14:07 My suszarką tylko po basenie, Maja nie przepada za suszarką. Odpowiedz Link
beetaa Re: jak często myjecie dzieciom włosy? 21.05.09, 11:58 ja mocze codziennie w czasie kapieli, ale szamponu uzywamy tak raz/dwa w tygodniu Odpowiedz Link
zorkaa Re: jak często myjecie dzieciom włosy? 21.05.09, 13:43 raz na tydzień średnio, bywa że zapomnę i ze dwa tygodnie nie myję;) tymek też nie przepada za płukaniem głowy, dlatego daję mu kubek i sam sobie spłukuje, zwłaszcza nad czołem, bo tył głowy spokojnie mogę ja. i suszymy suszarką, bardzo to lubi, fachowo przechyla głowę, pochyla żeby z tyłu wysuszyć, a jak już ma dość to mówi "dobra". Odpowiedz Link
azi-3 Re: jak często myjecie dzieciom włosy? 21.05.09, 14:01 Mały boi się spłukiwania, więc 2-3 razy w tyg.,gdy zachodzi potrzeba to częściej. Odpowiedz Link
anmroz Re: jak często myjecie dzieciom włosy? 21.05.09, 14:13 Przeważnie 2 razy z tygodniu. Jeśli posypie głowę piaskiem, to oczywiście częściej. Odpowiedz Link
madziszka codziennie 21.05.09, 15:43 ja mam wrażenie że moje dziecko strasznie sie brudzi Odpowiedz Link
ewlinp Re: codziennie 21.05.09, 16:08 co 2-3 dni u nas wodnik szuwarek uwielbia kompiele sam spłukuje głowę kubkiem albo prysznicem i ma przy tym radoche :) Odpowiedz Link
smolineczka Re: jak często myjecie dzieciom włosy? 22.05.09, 05:10 nas pytanie dotyczy częściowo, bo ma krótkie, a myjemy codziennie Odpowiedz Link