Dodaj do ulubionych

Ile nickow z forum Lipiec potraficie wymienic

04.06.09, 13:34
z pamieci? Wczoraj nie moglam spac i tak zaczelam sobie wymieniac.
Doszlam chyba do 30 i zasnelam :). Mysle, ze to calkiem niezly
wynik :)
Obserwuj wątek
    • e-ness Re: Ile nickow z forum Lipiec potraficie wymienic 04.06.09, 13:36
      całkiem niezły sposób na bezsennosc, bo te owce juz takie oklepane;D
      • asuzi Re: Ile nickow z forum Lipiec potraficie wymienic 04.06.09, 13:38
        masz rację niezły sposób, ja nawet nie spróbuję, jestem wzrokowcem,
        jak bym zobaczyła listę nikców i miała wymienić które są "nasze" to
        bym wybrała pewnie wszystkie,ale powtórzyć ciężko
        • patrice7 Re: Ile nickow z forum Lipiec potraficie wymienic 04.06.09, 14:25
          Bardzo duzo,i oprocz tego imiona ich dzieci :D
          • kamsi Re: Ile nickow z forum Lipiec potraficie wymienic 04.06.09, 14:35
            Ja też chyba sporo, większość z imionami dzieci:)
            • a090707 Re: Ile nickow z forum Lipiec potraficie wymienic 04.06.09, 14:43
              Ja tez duzo :) Nawet ostatnio snilo mi sie, ze gismol jest w ciazy ( nie
              widzialam jej nigdy, ale jakos mi zapadla w pamieci- chyba dzieki temu, ze
              pomaga Kamie :)
              No w koncu siedzimy na tym forum juz ze 2 lata, nie ?
              • asuzi Re: Ile nickow z forum Lipiec potraficie wymienic 04.06.09, 15:00
                o rany z imionami dzieci, rewelacja, to ja słabo przy Was wypadam ;)
                • kristin4 Re: Ile nickow z forum Lipiec potraficie wymienic 04.06.09, 15:04
                  No muszę sprawdzic ale wydaje mi sie ze sporo.
                  • zurawina100 Re: Ile nickow z forum Lipiec potraficie wymienic 04.06.09, 17:59
                    Ja tez sporo potrafię wymienić, no ale dzień w dzień włażę na forum przy kawie w
                    pracy i po pracy :)
                    • agasar79 Re: Ile nickow z forum Lipiec potraficie wymienic 04.06.09, 19:03
                      też sporo pamiętam, ale skoro niemal codziennie tu siedzę przez
                      ponad 2 lata ;)
                      • kalinka-pl Asuzi 04.06.09, 20:04
                        ja mam tak jak Ty, z pamięci wymieniłabym góra 10 w tym swój :)he he.
              • gismol77 Re: Ile nickow z forum Lipiec potraficie wymienic 04.06.09, 21:30
                a odszczekaj Ty mi szybko te ciąże :)

no chyba, że trzecia dziewczynka...
                • burdziaa Re: Ile nickow z forum Lipiec potraficie wymienic 04.06.09, 21:47
                  :))) mnie tez snią się forumki - juz ponad 2 lata jestesmy razem,
                  gdziesz tak od połowy ciązy, dokładnie nie pamietam- ale nicków
                  sporo znam.
                  • dmgr Re: Ile nickow z forum Lipiec potraficie wymienic 04.06.09, 21:57
                    Ja co prawda na żywo widziałam zaledwie kilka ale myślę, że nicków to bym trochę
                    wymieniła ale imion dzieci to już raczej ciężko mi skojarzyć. Ja prawie od
                    początku ciąży zaglądam więc już 2,5 roku to prawie jak zgrana paczka koleżanek.
                    • anmroz Re: Ile nickow z forum Lipiec potraficie wymienic 05.06.09, 07:54
                      Sporo, gorzej z imionami dzieci.E-ness ma rację-dobry sposób na zasypianie :)
                      Michałek, 26 lipca
    • aurinko Re: Ile nickow z forum Lipiec potraficie wymienic 05.06.09, 09:22
      Wczoraj przetestowałam i wyszło mi ponad 50. Za to mój nm jest lepszy, nie tylko
      więcej nicków kojarzy ale też imiona dzieci, na dodatek lepiej ode mnie pamięta
      imiona mężów, którzy byli na zlocie, lipcówek i ich dzieci.
    • anula_82 Re: Ile nickow z forum Lipiec potraficie wymienic 05.06.09, 09:51
      mysle ze mnóstwo. mam dosc dobrą pamiec.
      • asuzi Re: Ile nickow z forum Lipiec potraficie wymienic 05.06.09, 12:39
        wyszło mi 15, ale obciach :)
        • 27agnes72 Re: Ile nickow z forum Lipiec potraficie wymienic 05.06.09, 21:23
          Wszystkie ;-)))))
          A tak poważnie co do liczenia owieczek przed zaśnięciem to ostatnio
          dyktowałam mężowi 400 numerów zdjęć do wywołania (tak około północy)
          i nie zasnęłam więc nie wiem co ze mną jest.Może zacznę liczyć
          nicki...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka