maadga 16.06.09, 11:52 Takie coś www.joemonster.org/art/8791/Ofiary-operacji- plastycznych mnie to przeraziło, a was? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrice7 Re: operacje plastyczne i co potem? 16.06.09, 11:58 W sumie nie. Widziałąm juz nie raz kilka takich "kwiatkow". Niektórym pieniądze robią sieczkę z mózgu. Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: operacje plastyczne i co potem? 16.06.09, 12:55 Ja bym chyba nigdy niepoddała się żadnej operacji tego typu. No może po za odessaniem troche tłuszczyku ;-) hi hi a na pważnie jakoś nic sztucznego nie mogę miec nawet na sobie. Tipsy ściągnełam po tygodniu Odpowiedz Link
quacharell Re: operacje plastyczne i co potem? 16.06.09, 14:35 dla mnie to jakis hardcore.. ;) a w szczegolnosci ta "staruszka" Odpowiedz Link
ulkadabrowska Re: operacje plastyczne i co potem? 16.06.09, 20:31 a ja, jak będę miała zbędne 20 koła (i potem co roku jeszcze kilka zbędnych) to powiększę sobie biust (jaki biust?!?!?! zalążki czegoś, co zapomniało wyrosnąć a potem dziecko jeszcze wykarmiły) kwasem hialuronowym, a co! Odpowiedz Link
andzia84 Re: operacje plastyczne i co potem? 16.06.09, 20:42 koszmarne, co one mają za problem z tymi ustami! i te blizny na cyckach! fuj... ja to bym sobie ewentualnie tłuszczyk odessała i rozstępny usunęła a raczej najpierw rozstępybo tłuszczyku to się można samemu pozbyć Odpowiedz Link
uczula Re: operacje plastyczne i co potem? 07.10.09, 19:48 andzia a ty wiesz jak sie "pozbywa rozstepow"? bo ja wiem.. i ngdy w zyciu normalnie. :( wycina sie skora z rozstepami... po prostu, innego sposobu nie ma... Odpowiedz Link
klarysa007 Re: operacje plastyczne i co potem? 08.10.09, 08:09 Te koszmarki to jakaś perwersja, błeee A ja nie wiem co bym zrobiła gdyby mnie było STAĆ. Może i odessałabym sobie zbędny tłuszczyk? Naprawdę nie wiem. Ale dylematu chwilowo nie ma, ktos inny znów wygrał w totka ;D Odpowiedz Link