narttu 23.06.09, 07:35 mleka mi zabraklo .. Jemy sniadanie dopiero bo po wyporwadzeniu psa wrocilam do lozka..Teraz szybko sniadanie i do pracy. Milego dnia! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beetaa Re: herbata lub kawa 23.06.09, 07:39 oj , dzisiaj chyba kawa ;-) dzien zaczal sie niezwykle wczesnie o 3:30 i trwa do tej pory, a maly potwor wogole nie jest zmeczony i nie przejawia ochoty na ponowne polozenie sie do lozka :( ja za to padam, nasze rodzinne przeziebienie rozwija sie, Mlody z katarem do pasa, moje migdalki osiagnely chyba wielkosc pilek do tenisa ;( niech w koncu m wstanie, to ja sie znowu poloze. Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: herbata lub kawa 23.06.09, 08:07 Kawka duża i mocna. Dzień bez planów z kiepskim humorem :-( nie wiem może jak by pogoda się zmieniła to się lepiejpoczuje narazie M mnie wku dzieci wku psy wku chyba muszę gdzieś wyskkoczyć się wyluzować. Odpowiedz Link
zabka11 Re: herbata lub kawa 23.06.09, 08:36 Dzień dobry:) O pogodzie nie wspomnę, bo musiałabym napisać!@#$%$^^$#@@#$%$%^$#@, a tego nie chcemy wysłuchiwać;/ Po prostu leje jak z cebra, grzmi i buczy.....masakra;/ Wracam do żywych, choć wciąż osłabiona i na antybiotyku, angina to paskudna choroba...wrrrr. Muszę o siebie zadbać, żeby mnie takie paskudztwa omijałay z daleka. W planie dziś 1 dzień pracy;), czekam właśnie na podopiecznego, no i szczepienie na 16 ta, na meningokoki. Poza tym obiad i leżenie ile chłopcy pozwolą:) Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dnia:) PS: a zaborowska1....masz rację, trzeba się zmyć z domu na godzinę, choćby na solarium czy siłowne, alb do galeri pochodzić, byleby uciec z domu, bo to czasami "osłabia";). Trzymaj się:) Odpowiedz Link
malea1 Re: herbata lub kawa 23.06.09, 08:47 zabka nie mów mi że dajesz radę poleżeć przy dóch maluchach. Jak ty to robisz?? Ja przy jednym mam pełne ręce roboty. Brrrrr ja lecę sobie zrobić kawkę w pracy. Antek chyba trochę lepiej, tylko jeszcze ten nos zatkany... Nic mi sie nie chce, mimo, że wyszło piękne słońce za oknem. Od wczoraj chodzę nabuzowana, ludzie w pracy mnie denerwują. Wczoraj musiałam się bardzo starać, żeby te negatywne emocje zostawić przed domem. Odpowiedz Link
burdziaa Re: herbata lub kawa 23.06.09, 09:35 faktycznie pomuro i zimno - wiem bo juz dzisiaj rano bylam w przychodni. od 6tej na nogach brrrr Ale humor mam dobry nie wiem czemu :) Odpowiedz Link
narttu Re: herbata lub kawa 23.06.09, 12:59 ee co wy tak narzekacie na pogode. U nas slonce i lato w pelni. Pracuje wlasnie z wlasnego podworka a dziewczyny laza mi po krzakach.. Czemu mi nikt nie przypomnial ze dzien ojca dzis? Dopiero teraz zadzwonilam a co roku jestem pierwsza :) Odpowiedz Link
agusiajasia Re: herbata lub kawa 23.06.09, 15:31 Ja kawę poproszę. Włąśnie wróciłam z kolejenj rehabilitacji. Jes coraz lepiej z moim kręgosłupem :) Super sprawa!! A u nas upał, 30stopni w cieniu :) POzdr Odpowiedz Link
burdziaa Re: herbata lub kawa 23.06.09, 21:13 ja herbatke pije, chociaz opita i obżarta jestem-wrocilismy z 'miasta'gdzie duzo słodkosci z okazji Dnia Taty sobie zafundowalismy :) Odpowiedz Link