olcia.kaktus 13.07.09, 22:43 Dziewczyny z Wrocka! W ten weekend wybieramy się z młodą do Wrocka. Będziemy sobotę i niedzielę i muszę znaleźć jakiś tani/dobry hotel dla naszej trójki. Polećcie coś, jeśli możecie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burdziaa Re: tani/dobry nocleg we Wrocku - coś polecicie? 13.07.09, 23:36 Olcia nie wiem co masz na mysli pisząc'tani' :) ale ja z czystym sumieniem polecam ten hotel www.apartamentwroclaw.pl/ zawsze jak mamy gosci to lokujemy ich tam- jest niedaleko Rynku Ostatnio tam nie bylo wolnych miejsc i znajomi mieszkali tu: www.europeum.pl/ to juz doslownie 5 minut od Rynku Pokoje z klimatem ma tez Mleczarnia www.mleczarniahostel.pl/ w samym centrum dzielnicy wielokulturowej, w scislym centrum Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: tani/dobry nocleg we Wrocku - coś polecicie? 14.07.09, 13:33 Burdziu, dziękuję za pomoc! Właśnie zarezerwowałam ten pierwszy polecony przez ciebie hotel :) Odpowiedz Link
burdziaa Re: tani/dobry nocleg we Wrocku - coś polecicie? 14.07.09, 13:42 Ciesze sie,ze sie udało- pokoje sa naprawde takie jak na zdjeciach, to nowy obiekt rok temu oddany. Dzielnica to stare Srodmiescie, niektóre kamienice niezbyt ciekawe ale za to blisko macie wszedzie na nogach, nie musicie uzywac auta- Niedaleko mieszka nasza Olusia, ja troszke dalej ale chetnie sie z Wami spotkam na jakis lodach jesli znajdziecie czas np. w sobote lub niedziele.Daj znac- moj numer 600402565 Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: tani/dobry nocleg we Wrocku - coś polecicie? 14.07.09, 22:44 bardzo chętnie się spotkamy, jeszcze nie wiem, czy w sobotę czy w niedzielę - jak Tobie bardziej pasuje? na pewno się odezwę, tel zapisałam. Odpowiedz Link
burdziaa Re: tani/dobry nocleg we Wrocku - coś polecicie? 14.07.09, 23:09 Ja wolałabym niedziele, sobota to zawsze zakupowo-sprzatająca :) zalezy o której planujecie powrot w niedziele- a np, spacer przedpołudniowy pasuje? Albo umowimy sie na jakis wspolny obiad a fajnej knajpce ok południa- tez zalezy o której Wam Martusia spi.Do zobaczenia :) Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: tani/dobry nocleg we Wrocku - coś polecicie? 15.07.09, 07:42 ok, będę ustawiała na niedziele około południa, zadzwonię. Odpowiedz Link
olus-ia80 Re: tani/dobry nocleg we Wrocku - coś polecicie? 15.07.09, 08:29 Mam minutę drogi do tego hotelu , byłam w restauracji super klimat , chciałam tam zrobić komunię , ale nie ma juz miejsc , na przyszły rok . Bardzo chętnie bym się spotkała , ale mnie nie będzie w ten weekend . pozdrawiam i buziaki dla Martusi Odpowiedz Link
burdziaa Re: tani/dobry nocleg we Wrocku - coś polecicie? 15.07.09, 14:00 Olcia! Niestety niedziela troche poprzesuwała, mozemy sie z Wami spotkac w godzinach 10-12, tak zeby ok 13tej byc w domu lub popołudniu od 17tej. Jest jeszcze jedna idea,zeby spotkac sie 'grupowo' z wroclawkami w sobote popoludniu, co Wy na to? Odpowiedz Link
beetaa Burdziaa 15.07.09, 14:55 Asiu, a nie wiesz,czy ktorys z tych hoteli ma strzezony parking? We wrzesniu wbieramy sie do mojej mamy,ale bez noclegu sie tym razem chyba nie uda, wiec musze rozwazac ewentualnosci na trasie. A bez parkingu strzezonego nie bedziemy juz ryzykowac, jedno auto juz w PL stracilismy :( Odpowiedz Link
chmurcia4 Re: tani/dobry nocleg we Wrocku - coś polecicie? 15.07.09, 21:19 polecam Dom Wrocławski - sieć domków jednorodzinnych www.domwroclawski.pl/ co do ceny można się dogadać Odpowiedz Link