madziszka 19.07.09, 10:52 kawka z podkradzionym mlekiem bebiko 3R :)) dobre, he he u nas deszczowo, po tych upałach troche ulgi, no ale niech nie pada już, bo co ze spacerem? a mieliśmy iść do zoo...upał źle, deszcz źle..eh Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beetaa Re: kawka niedzielna 19.07.09, 11:10 Juz po herbatce,podloga w pralni wreszcie polozona,jeszcze tylko posprzatac, ale wczesniej Mlody musi pojsc spac,ale na to jakos nie ma ochoty. A teraz przyznawac mi sie, drogie panie,kto ukradl nasze lato w tym roku?! Juz caly tydzien z jednodniowa przerwa leje i slonecznej pogody nawet w pognozach nie widac. Odpowiedz Link
narttu Re: kawka niedzielna 19.07.09, 12:31 lato jest w Finlandii moje panie :) Dosiadam sie z zakazana kawa bo obzarlam sie mezowskiej lazanii.. Odpowiedz Link
dorka3078 Re: kawka niedzielna 19.07.09, 13:00 u nas kawka prasowaniowa ,jutro wyjazd w góry ,strasznie się cieszę ale pakowanie w lesie ,najpierw trzeba góry poprasować,dziewczyny pojechały z m nalać benzyny ( z towarzyszem nocnikiem oczywiście) a ja nalewam właśnie sobie kawki i prasuję,ciekawe jak ja zmieszczę pół chałupy do samochodu, hm? Odpowiedz Link
agusiajasia Re: kawka niedzielna 19.07.09, 13:45 Miałam to samo jak wyjeżdżałam nad morze. Ale jakimś cudem udało się wszystko zmieścić i niczego nie zapomnieć :) Ja piję właśnie ricore i zajadam tartę borówkową (hehe, Borówka!) Miłej niedzieli :) Odpowiedz Link
burdziaa popoludniowa herbatka 19.07.09, 16:13 popijam sama i do tego jabłeczniczek, parę kawałeczów zostało po przemiłym spotkaniu, miałam gosci z W-wy :) Olcie Kaktus z M. I Martusią, Jasio teraz pojechał ich odwiezc na lotnisko. Miło się zobaczyc. Odpowiedz Link