dziunia27 30.07.09, 05:09 w związku z tym że niedługo pora wstawania, a ja JUŻ nie śpię, to dziś spije pierwszą czwartkową kawe;)) przypuszczam że o 6-stej już się ktoś tu pojawi;) to zapraszam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smolineczka Re: Czy dziś kawe postawić moge ja?:) 30.07.09, 05:48 dzięki, Dziunia, za kawkę! jestem kwadrans przed 6, niewyspana, ale w optymistycznym nastroju :) miłego dnia! Odpowiedz Link
babajagaa Re: Czy dziś kawe postawić moge ja?:) 30.07.09, 07:45 Ja ostatnio tez wstaje wczesniej niz moje dziecko,przynajmniej mam troche luzu do godz.9-9;30 zanim sie obudzi,kawka wlasnie sie robi a za okne zapowiada sie kolejny piekny dzien :)) Odpowiedz Link
zabka11 Re: Czy dziś kawe postawić moge ja?:) 30.07.09, 08:08 Dzień dobry:) A my wciąż urlopowo wstajemy, ok 7.30-8mej;) Dzień zapowiada sie cudny.....oby taki był do końca:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
qwoka Re: Czy dziś kawe postawić moge ja?:) 30.07.09, 08:16 nikt by mnie nie zmusił, żeby dobrowolnie wstać o 5ej ;) Właśnie popijam herbatke w pracy i wiem, ze już dawno powinnam wyłaczyć forum i wziąc sie do roboty, ale jakoś tak nie moge... Dzisiaj wieczorem czeka nas pakowanie, bo jutro po pracy jedziemy do Szczawnicy. Nie moge sie już doczekać:) Odpowiedz Link
beetaa Re: Czy dziś kawe postawić moge ja?:) 30.07.09, 08:39 Dosiade z kawa i oczami na zapalki, spaac. Dzisiaj czeka nas kolejny dluuugi dzien. Mlody ciagle opuchniety,ale z dziasla nie leci juz krew. Ja straszliwie zmeczona, wiec bedziemy sie dziiaj ruszac jak muchy w smole. Odpowiedz Link
patrice7 Re: Czy dziś kawe postawić moge ja?:) 30.07.09, 10:44 Witam sie i ja;) Zasiadłam z kawką.Dzien bedzie przepiekny pogoda wspaniala. juz nie moge sie doczekac wizyty w parku Odpowiedz Link
burdziaa Re: Czy dziś kawe postawić moge ja?:) 30.07.09, 14:14 uff jak gorąco, w słoncu zabawa męczy , ale było fajnie loda sobie zjdałam na pocieszenie :) Zabieram sie dalej do pracy, dogladam obiadu w miedzyczasie i do Was zerkam. Odpowiedz Link