leluchow1 04.08.09, 08:38 .... jestem w ciąży. Mdli mnie jak piorun. WObec tego że Mateusz miał 2 dni temu biegunkę i mdliło mojego męża, mam nadzieję ze to jednak wirus :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borowka78 Re: chyba mam jelitówkę, albo 04.08.09, 08:42 hmmm... ja chcialabym miec takie dylematy i wolalabym te druga opcje ;-) Odpowiedz Link
anmroz Re: chyba mam jelitówkę, albo 04.08.09, 09:12 No, no... to czekamy na wieści :) Odpowiedz Link
lucy_cu Re: chyba mam jelitówkę, albo 04.08.09, 13:00 Hehe, chciałam napisać to samo, co Borówka. ;-) Poczekamy, zobaczymy, co Ci się wykluje..;-P Odpowiedz Link
ja-goda1 Re: chyba mam jelitówkę, albo 04.08.09, 14:31 Podpisuje sie pod Borówką:) Oj chciałoby sie taką niespodziewajkę ,,jelitówkę". Tę jej odmianę lubię najbardziej:) Odpowiedz Link
leluchow1 Re: chyba mam jelitówkę, albo 05.08.09, 07:20 O matko - ja teraz chyba bym zaliczyła załamkę jakby taka niespodzianka przyszła. Odpowiedz Link
27agnes72 Re: chyba mam jelitówkę, albo 05.08.09, 13:02 Mdliło mnie cały zeszły tydzień na okrągło.Jakaś odmiana jelitówki jednak...na szczęście ;-) Odpowiedz Link
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama