kalipowa 07.08.09, 09:21 Wszystkie, ktore byly wiedza a tym, ktore nie byly mowie BYLO SUPER EXTRA, najlepszy koncert jaki widzialam!!! Szkoda tylko, ze dzisiaj jestem juz w pracy w.... Warszawie (przydaloby sie jeszcze pare godzin snu). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burdziaa Re: No i po U2 07.08.09, 13:25 o ja przezywałam,ze nie bylam- ale juz jeden koncert zaliczyłam swego czasu- znajomi tez wrocili i tez w zachwycie :) Odpowiedz Link
katx1 Re: No i po U2 07.08.09, 13:48 Trochę zazdroszczę bo pewnie super widowisko. Jakaś mega fanka nie jestem ale lubię ich i warto byłoby na żywo to zobaczyć. Na pocieszenie sbie kupiłam na luty bilety na Depeche Mode, no ale na tych to już od liceum halo mam i na pewno nie odpuszczę żadnej okazji żeby ich zobaczyć, już się doczekać nie mogę. Odpowiedz Link
dmgr Re: No i po U2 07.08.09, 14:31 Ja to jestem z tych co zawsze by chciały ale znajda tysiąc powodów że kasy nie ma, że dzieci nie ma z kim zostawić, że daleko zawsze te koncerty robią itp. Żałuję bardzo, m jeszcze bardziej bo on by kupił i już ale ja zawsze gadam bo oboje kochamy U2, zresztą u mnie to samo było z Metallicą, też chciałam iść ale... Zazdroszczę!!! Odpowiedz Link
agusiajasia Re: No i po U2 07.08.09, 15:07 Wczoraj chodziłam wściekła jak nie wiem, bo moja siostra pojechała na U2, a ja nie mogłam!!! Buuuuuuu, poryczałam się jak głupia, jak moj sis zadzwoniła do mnie z koncertu, że właśnie wychodzą na scenę (wredna małpa ;P) Ale na DM napewno pojedziemy. Z M jesteśmy fanami zespołu i nie przepuścimy okazji tym razem :) Odpowiedz Link
gdynianka_11 Re: No i po U2 07.08.09, 18:19 BOSKI KONCERT!!! W 2005 też byłam i tez było świetnie, ale ten był jeszcze lepszy! Dzisiaj jestem nieprzytomna, bo ostatnią dobę spędziliśmy głównie w samochodzie, ale warto było. Szczerze mówiąc już dzis, gdybym tylko mogła poszłabym na ten kocert jeszcze raz! Odpowiedz Link