asuzi 24.08.09, 13:18 Zuzia wlała mi płyn do paneli do pralki, jedno płukanie już za mną, ciekawe ile jeszcze płukań zanim płyn się wypłucze :(. Ale ma pomysły... Czy Wasze maluchy robią podobne numery? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k Re: Ale numer ! 24.08.09, 13:22 raczej nie robią, bo takie płyny to ja trzymam w miejscu, żeby nie dostali. Chowaj taką chemie, bo jeszcze nie daj Boze ci sie napije.. Dzieciaki to mają pomysly ;) Odpowiedz Link
asuzi Re: Ale numer ! 24.08.09, 13:31 o tym samym pomyślałam , musze pochować tylko gdzie.....(mały metraż) Odpowiedz Link
mimi_mm Re: Ale numer ! 24.08.09, 13:56 ja tez trzymam wysoko. nawet jak wlewam plyn do pralki to natychmiast odstawiam wysoko. Odpowiedz Link
katx1 Re: Ale numer ! 24.08.09, 15:31 Nasz najlepszy numer był z pilotem od Polsatu Cyfrowego zastępczego z serwisu, trzeba było oddać, a tu nie ma, cały dom przetrząsnelismy nawet materace w sypialni były sciągane, znalazł sie po 3 dniach w video zamiast kasety włożony. Cudem tylko M tam zajżał, bo już pomysłów nie miał gdzie szukać, a video od lat nie używane. Odpowiedz Link
lilka.k Re: Ale numer ! 24.08.09, 15:37 katx, faktycznie niezły numer, he he, dobry...moi tez wsadzają co wejdzie do dvd ;) Odpowiedz Link
borowka78 Re: Ale numer ! 24.08.09, 15:37 niezly aparat. Moj starszak mial kiedys wieczna ochote na takie paluszki serowe, wiec je zajadał...tia...przynajmniej tak myslalam. Znalazlam je po jakims czasie pochowane w szufladzie. O dziwo zadnego zapachu drazniacego nos nie bylo:-) Odpowiedz Link
shemreolin Re: Ale numer ! 24.08.09, 19:45 Oskar kiedyś wlał mi do otwartej pralki (ładowanej od góry), zapełnionej właśnie wyprawnymi ubraniami, cały płyn do prania i cały duży płyn do płukania. Prałam te ciuchy jeszcze z 5 razy (ciągle się pieniły), w końcu NM zawiózł je do teściowej, a ja robiłam puste prania. Odpowiedz Link