narttu 03.09.09, 06:20 Idzie sie jakies grypsko przypetalo bo temp w nocy ok39. I kolejna noc do tylu. Wspomagam sie herbata z cukrem i cytryna i tostem z dzemem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_cu Re: herbata chorobowa 03.09.09, 07:25 Bidula. Dużo zdrówka. Dosiadam się z Inką i chlebem z wrzosowym midem. ;-) Dzieci wyszły do szkoły, Terecha jeszcze śpi. Miłego dnia! Odpowiedz Link
dorka3078 Re: herbata chorobowa 03.09.09, 07:59 kawka wypita ,rosołek wstawiony,Zuzia od szóstej urzeduje bo podanie antybiotyku ją wybudza całkiem ,u nas już lepiej ,narttu to że temperatura to lepiej tzn. że organizm walczy u nas teraz było 39,8 najwięcej,zdrówka życzę deszcz zaczął padać ,ale w sumie co za różnica i tak siedzę w domu Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: herbata chorobowa 03.09.09, 08:01 U nas też młody jeszcze śpi. Andżela w szkole. A ja cieszę się jak dziecko bo w końcu mam nowy komputer :-)))) Co prawda nie taki jak mi się marzył ale trafiła się okazja i zakupiliśmy :-) Wreszcie mogę śmigać po forum bez problemów ;-) Później w planie spacer a popołudniu będę robić zimne nóżki (drugi raz w życiu) ;-) Za jakieś wskazówki będę wdzięczna. Odpowiedz Link