pszczolaasia 08.12.06, 20:29 jak szanowne zdróweczko Panie Dziewic? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewice Re: dziędoberek:-))) 08.12.06, 21:41 Witam Pieknie Pania Pszczole :), u mnie jak zwykle - wieczorem lepiej :), a u Pani? :) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: dziędoberek:-))) 09.12.06, 07:04 u mnie jest teraz wczeeeeeeeesnie rano i wieczorem wczoraj chyba było lepiej;D mam wrazenie ze mnie porąbalo, ze o tej porze w sobote jestem na nogach;-D miłego dzionka i na rozruch: www.youtube.com/watch?v=w6xwao3O-N4 ;-))) Odpowiedz Link
dziewice Re: dziędoberek:-))) 09.12.06, 09:53 :) takze wczesnie lubie wstawac :) ode mnie od wczoraj nie moze sie odkleic Desenchantee - KATE RYAN www.youtube.com/watch?v=BxKwP6vo2Ps dzisiaj znalazlem Uniting Nations - Out of Touch www.youtube.com/watch?v=MAShYaDFXvw a na rano czasami lubie Gigi Dagostino La passion www.youtube.com/watch?v=556ifQ18CWA Arash - Chori Chori www.youtube.com/watch?v=allGuMSsCFU i nie bardzo idzie mi dopasowanie czegos do Twojego :) jedyne co mi sie kojarzy to: God Is A DJ Live www.youtube.com/watch?v=MiczMZmyOnQ&mode=related&search= milego dnia :) Odpowiedz Link
sibeliuss Re: dziędoberek:-))) 14.01.07, 11:13 Czy mogę tu pokwasić na tematy wklejane z Youtuba? Odpowiedz Link