xp777 31.01.09, 12:08 CO NOWEGO OTWORZĆ W ŁAPACH,BY NIE POWIELAĆ WSZYSTKICH LUMPEKSÓW W MIEŚCIE,SKLEPÓW PO 5 ZŁ.CZEGO NIE MA W ŁAPACH A JEST W INNYCH MIASTACH .JAKIE ŚWIADCZYĆ USŁUGI BY DOSTĘP DO NICH MIELI LUDZIE ŚREDNIO ZAMOŻNI. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosc1975 Re: CO NOWEGO OTWORZYĆ W ŁAPACH 04.02.09, 12:48 Co z Ciebie za przedsiębiorca, jak pytasz się ludzi w co zainwestować? Odpowiedz Link Zgłoś
xp777 Re: CO NOWEGO OTWORZYĆ W ŁAPACH 08.02.09, 14:10 A SŁYSZAŁEŚ COŚ TAKIEGO JAK;WYWIAD SPOŁECZNY,SONDA.TO CO CHCE ROZKRĘCIĆ TO MA SŁUŻYĆ DLA LUDZI I DLA MNIE.WIĘC WARTO WIEDZIEĆ CO DLA LUDZI POTRZEBA. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc1975 Re: CO NOWEGO OTWORZYĆ W ŁAPACH 08.02.09, 17:36 xp777 napisał: > WIĘC WARTO WIEDZIEĆ CO > DLA LUDZI POTRZEBA. Pracy!!! I nie pisze się wielkimi literami bo to oznacza krzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
xp777 Re: CO NOWEGO OTWORZYĆ W ŁAPACH 09.02.09, 20:33 WIĘC MOŻE TRZEBA NA CIEBIE KRZYCZEĆ,SKORO NIE ROZUMIESZ ZAPYTANIA I ODPOWIADASZ NA WYBRANY FRAGMENT WĄTKU.I Z GÓRY KOGOŚ OCENIASZ KTO JAKI JEST CHOĆ NIE MASZ ZIELONEGO POJĘCIA O TYM.BO TAK JEST NAJWYGODNIEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
justman32 Re: CO NOWEGO OTWORZYĆ W ŁAPACH 23.02.09, 18:30 Gdyby w Łapach można było zacząć jakąś sensowną działalność już dawno ktoś by to zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
ukar3 Re: CO NOWEGO OTWORZYĆ W ŁAPACH 24.02.09, 19:33 Problem tkwi w tym ze w Łapach sa potrzebne firmy produkujace a nie handlowe. Jak bedzie produkcja to i handel czy uslugi sie rozwina. Odpowiedz Link Zgłoś
xp777 Re: CO NOWEGO OTWORZYĆ W ŁAPACH 01.03.09, 10:28 Każdy z nas chciałby żeby w mieście powstało jak najwięcej zakładów produkujących to jest tylko marzenie.Nie zanosi się na to by tu coś powstało,a żyć trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc1975 Re: CO NOWEGO OTWORZYĆ W ŁAPACH 08.03.09, 20:31 Samym handlem, bez produkcji się nie da. Dlatego w Polsce jest tak, a nie inaczej bo jesteśmy rynkiem zbytu. W przypadku miasta jest tak samo trzeba sprzedawać na zewnątrz, by był przypływ gotówki. W Łapach brakuje porządnego sklepu w którym można by sie ubrać. I nie chodzi mi o sklep z kilkoma sztukami niemodnych koszul, ale o taki w którym można wybierć. W przeciwnym razie jadę do bylejakiej galerii w Białymstoku i nierzadko za mniejsze pieniądze kupuję to co chcę. Odpowiedz Link Zgłoś