chatka_ 29.09.03, 23:30 Nie wiem od czego zacząć :) Apres vous :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ogabignac Re: wątek do chwalenia się 30.09.03, 01:06 Może jutro o tej porze się pochwale. Dziś ani mru, mru... bo zapeszę;) Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: wątek do chwalenia się 30.09.03, 08:02 Moj synek jest super. Umie juz powiedzec "gu". :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: wątek do chwalenia się 30.09.03, 08:25 Mówiłam, że synkowie są super! Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: wątek do chwalenia się 30.09.03, 20:39 habitus napisała: > Mówiłam, że synkowie są super! Dobrze prawisz! Mój obronił dziś pracę magisterską i to na....? ---5---. Miał półtora roku na pisanie a rozpoczął w połowie lipca i dziś obronił. Co robić? - bo okazja jest:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa Re: wątek do chwalenia się 30.09.03, 21:38 to ja sie pochwale czymś mniej ważnym niż praca magisterska.. dostałam 4 z matmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: wątek do chwalenia się 30.09.03, 22:11 ogabignac napisał: > habitus napisała: > > > Mówiłam, że synkowie są super! > > Dobrze prawisz! > Mój obronił dziś pracę magisterską i to na....? > ---5---. > Miał półtora roku na pisanie a rozpoczął w połowie > lipca i dziś obronił. Co robić? - bo okazja jest:-) W ferworze wklepywania wypadło "syn". A propos syna. Napisał kiedyś wierszyk dla dzieci. Pierwsza publikacja za zgodą autora: Misio. Leży smutny, mały misio Od łez mokre całe pysio. Popiskuje, kwili, płacze "już mej Zuzi nie zobacze..." Bo dziś misie nie są w modzie Tkwią upchnięte gdzieś w komodzie Tam gdzie ciemno, gdzie pająki Drżą i liczą dni rozłąki. Misie też umieją kochać, Czy są po to aby szlochać? W czym są lepsze klocki Lego? Nie zastąpią misia twego. Od łez mokre pysio misia Nie zobaczę Zuzi dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: wątek do chwalenia się 30.09.03, 22:37 Og, pogratuluj synowi ode mnie! A co studiował? Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: wątek do chwalenia się 30.09.03, 22:51 habitus napisała: > Og, pogratuluj synowi ode mnie! A co studiował? Germanistykę Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: wątek do chwalenia się 30.09.03, 22:53 No to tym bardziej pogratuluj. Już się bałam, że ekonomię. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: wątek do chwalenia się 30.09.03, 22:58 Tak właśnie jest. Jako drugi fakultet - jest w połowie ekonomii. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: wątek do chwalenia się 30.09.03, 23:04 Ups! W Polsce też wszyscy studiują ekonomię. Przyda się napewno. :) Ja niestety nawet VATu 7 nie umiem wypełnić... Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: wątek do chwalenia się 30.09.03, 23:11 Jak wróce też będę się musiał nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: wątek do chwalenia się 30.09.03, 23:14 Przestań, nie wracaj! Prowadzenie działalności gospodarczej w Polsce to koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: wątek do chwalenia się 01.10.03, 21:12 ogabignac napisał: > Co robić? - bo okazja jest:-) Nie chcę nic sugerować, ale czy w takiej sytuacji nie stawia się przypadkiem kolejki? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
irysek1 Re: jesli 5 z pracy na germanistyce... 01.10.03, 08:29 to gratuluje BARDZO SERDECZNIE, gdyz znam ten bol:))) a jaki temat mial??:) I. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: jesli 5 z pracy na germanistyce... 01.10.03, 20:47 irysek1 napisała: > to gratuluje BARDZO SERDECZNIE, gdyz znam ten bol:))) > a jaki temat mial??:) > > I. > > Temat pracy (ło matko): "Semantyczne relacje kluczem do zrozumienia nagłówków prasowych i rekonstrukcji struktur syntaktycznych." Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: jesli 5 z pracy na germanistyce... 01.10.03, 20:59 Rany gościa!!!... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: jesli 5 z pracy na germanistyce... 02.10.03, 08:56 ogabignac napisał: > "Semantyczne relacje kluczem do zrozumienia nagłówków prasowych i rekonstrukcji > struktur syntaktycznych." I to można w ogóle na 5 napisać?!? Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: 5 z pracy ... 02.10.03, 10:30 ogabignac napisał: "Semantyczne relacje kluczem do zrozumienia nagłówków prasowych i rekonstrukcji struktur syntaktycznych." ralston napisał : I to można w ogóle na 5 napisać?!? Jeśli zostało napisane na 5, to można.... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: 5 z pracy ... 02.10.03, 10:37 Ufff, a już myślałem, że Ogabignac Junior dokonał rzeczy niemożliwej... Odpowiedz Link Zgłoś
awee Nie ma 02.10.03, 10:39 ralston napisał: > Ufff, a już myślałem, że Ogabignac Junior dokonał rzeczy niemożliwej... ....rzeczy niemożliwych - są tylko mało prawdobodobne... Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: wątek do chwalenia się 01.10.03, 10:47 Pochwale sie, ze moje nowe mieszkanko coraz bardziej zaczyna pachniec swoimi nowymi mieszkancami, czyli nami. Az chce sie wracac... :))) A wystarczylo jedno pranie, ugotowanie zupy pomidorowej i bieganie po wszystkich pokojach. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: wątek do chwalenia się 01.10.03, 17:54 tak sobie mysle czy mozna sie chwalic ze wrocilam do pracy? bo wolalabym byc dalej na urlopie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: wątek do chwalenia się 01.10.03, 17:56 Ach - to urlop był przyczyną tajemniczego zniknięcia! Witaj Aniu! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: wątek do chwalenia się 01.10.03, 18:03 witajcie ! jest jeden powod do cieszenia sie z pracy, ze moge z Wami poklikac od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: wątek do chwalenia się 01.10.03, 18:07 Chyba założę własną partię. Politycy to kapuściane łby. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: wątek do chwalenia się 01.10.03, 18:09 ci z UPR czasem mowia do rzeczy. ale ogolnie masz racje ! Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: wątek do chwalenia się 04.10.03, 21:14 Już o tym pisałam, ale powtórzę się - posadziłam dziś kilka drzewek owocowych, porzeczki, bukszpan, aronię i czerwone róże :-) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: wątek do chwalenia się 07.10.03, 23:29 Kupiłam sobie mysz ze scrollem, żeby łatwiej się czytało TT... Technika idzie do przodu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: wątek do chwalenia się 07.10.03, 23:35 Zjawilem sie w pracy 6:55 i zajalem najlepsze miejsce na parkingu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: wątek do chwalenia się 07.10.03, 23:37 Warto bylo tak sie poswiecac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: wątek do chwalenia się 07.10.03, 23:42 all2 napisała: > Warto bylo tak sie poswiecac? :) > Oczywiscie, ze warto. O tej porze nikogo jeszcze nie ma i mozna spokojnie pobuszowac na forum :))) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: wątek do chwalenia się 07.10.03, 23:37 ormond napisał: > Zjawilem sie w pracy 6:55 i zajalem najlepsze miejsce na parkingu ;)) BRAWO!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: wątek do chwalenia się 08.10.03, 20:00 To jeszcze z przed wakacji. Pomogłam koledze, który trzeci raz był na trzecim roku zdać dwa egzaminy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
aureliano.83 Re: wątek do chwalenia się 08.10.03, 20:34 JESTEM SZCZĘŚLIWY :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 watek do chwalenia się 09.10.03, 14:34 zaczęłam kolejne studia :) zapisałam sie na kurs flamenco :) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: wątek do chwalenia się 08.12.03, 13:26 Gratulacje :))) Czy już wiadomo, jak będzie miała na imię? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: wątek do chwalenia się 08.12.03, 13:42 all2 napisała: > Gratulacje :))) dziękuje :) > Czy już wiadomo, jak będzie miała na imię? :)) :)))))) wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: wątek do chwalenia się 08.12.03, 14:56 a powiesz? czy to tajemnica?:P Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: wątek do chwalenia się 08.12.03, 19:20 Wcześniejsze pytanie brzmiało "Czy już wiadomo...." więc odpowiedź była zgodna z pytaniem.... :) A imię będzie takie samo jak imię wnuczki K.Jandy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: wątek do chwalenia się 08.12.03, 16:32 awee napisała: > Od dziś mam siostrzenicę :) No to gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.grzeszczyk Re: wątek do chwalenia się 11.12.03, 22:45 to ja się pochwalę, że udzieliłem dziś krótkiego wywiadu dla telewizji.. takiego króciutkiego :)tylko nie wiem, kiedy będzie.. może był dziś w Obiektywie.. a może będzie w sobotę.. nie zadzwoniła miła dziewczyna i nie powiedziała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: wątek do chwalenia się 12.12.03, 19:14 występowałem jako zaproszony ekspert na panelu dyskusyjnym.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: wątek do chwalenia się 15.12.03, 22:34 Ooo, a czego dotyczył panel i ekspert w jakiej sprawie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: wątek do chwalenia się 15.12.03, 23:53 Toż ja jestem od paneli! A mnie nie prosili na eksperta... Jutro panel w SARPie, na temat Placów - Piłsudskiego i Defilad w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: wątek do chwalenia się 16.12.03, 00:01 Alex ekspertem od Piłsudskiego? A kto od defilad? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: wątek do chwalenia się 16.12.03, 02:13 Alex od paneli. a od defilad musi jakiś wojskowy. Pewnikiem Generał. Albo chociaż Pułkownik :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: wątek do chwalenia się 16.12.03, 03:37 habitus napisała: > Alex od paneli. a od defilad musi jakiś wojskowy. Pewnikiem Generał. Albo > chociaż Pułkownik :))) To moze ktos odnajdzie slynnego, swego czasu, autora rozprawy doktorskiej pt "Krok marszowy na terenie podmoklym". Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: wątek do chwalenia się 17.12.03, 00:19 ormond napisał: To moze ktos odnajdzie slynnego, swego czasu, autora rozprawy doktorskiej > pt "Krok marszowy na terenie podmoklym". Zapewne ukrywa się przed fanami w towarzystwie autora pracy o tytule "Wpływ gąbki naturalnej na jałowość pola operacyjnego w przypadkach operacji wyrostka robaczkowego". Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: wątek do chwalenia się 16.12.03, 08:46 habitus napisała: > Alex od paneli. a od defilad musi jakiś wojskowy. Pewnikiem Generał. Albo > chociaż Pułkownik :))) Pułkownik zdecydowanie wystarczy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: wątek do chwalenia się 16.12.03, 11:18 habitus napisała: > Alex od paneli. a od defilad musi jakiś wojskowy. Pewnikiem Generał. Albo > chociaż Pułkownik :))) Zapewne panel zaszczyci generał Konkretny w asyście szeregowego Równoległego :) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: wątek do chwalenia się 16.12.03, 11:21 all2 napisała: > Zapewne panel zaszczyci generał Konkretny w asyście szeregowego Równoległego :) Aaa, to będzie panel poświęcony Owcy! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: wątek do chwalenia się 17.12.03, 20:02 spodobało mi się wystepować w roli eksperta... Było dobre wino.... Zresztą za jakiś czas dyskusja ta ukaże się drukiem. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: wątek do chwalenia się 17.12.03, 20:33 alex.4 napisał: > spodobało mi się wystepować w roli eksperta... > Było dobre wino.... > Zresztą za jakiś czas dyskusja ta ukaże się drukiem. A gdzie? I czy można liczyć na autograf? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: wątek do chwalenia się 18.12.03, 17:03 Mówią Wieki a autograf.... to byłaby przesada.... autografy dają uznani starzy mistrzowie, ja jestem nadal młody....:) PoZdr Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: wątek do chwalenia się 18.12.03, 23:05 alex.4 napisał: > Mówią Wieki "Mówią Wieki" ?? O rany!!! W średniej szkole nauczyciel od histori kazał nam to czytać w ramach nadobowiazkowej lektury... I odpytywał potem z tego... :( Ciekawe czy teraz też tak robi... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: wątek do chwalenia się 19.12.03, 18:33 dbamy aby te czasopismo byo jak najbardziej strawne dla czytelnika... jestem z nim trochę zwiazany.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: wątek do chwalenia się 20.12.03, 00:24 alex.4 napisał: > Mówią Wieki > a autograf.... to byłaby przesada.... > autografy dają uznani starzy mistrzowie, ja jestem nadal młody....:) e tam. taka Britney Spears jest młodsza od Ciebie, a autografy daje. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: wątek do chwalenia się 20.12.03, 15:27 ale ja nie piłem mleka.... ... ani nigdy nie wypowiadeł się, że bedę dziewicą do ślubu....:))))) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: wątek do chwalenia się 20.12.03, 22:48 alex.4 napisał: > ale ja nie piłem mleka.... > ... ani nigdy nie wypowiadeł się, że bedę dziewicą do ślubu....:))))) Mleka nigdy nie piłeś??? No to nie będziesz wielki :((( Odpowiedz Link Zgłoś
awee wątek do chwalenia się 20.12.03, 23:07 alex.4 napisał: > Mówią Wieki > a autograf.... to byłaby przesada.... > autografy dają uznani starzy mistrzowie, ja jestem nadal młody....:) > PoZdr Autografów domagają się, a Ty nic....?? Carpe Diem Alex bo drugi raz nie poproszą wcale ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: wątek do chwalenia się 21.12.03, 17:21 włąsnie sobie przypomniało, że ja rzeczywiścier daje już autografy.... głównie w indeksach.... :) Czasami ludzie są bardzo uradowali z otrzymania takowego.... :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
awee ..do chwalenia się.. 23.12.03, 10:06 alex.4 napisał: > włąsnie sobie przypomniało, że ja rzeczywiścier daje już autografy.... > głównie w indeksach.... :) > Czasami ludzie są bardzo uradowali z otrzymania takowego.... :) > Pozdr Tylko czasami ? Brzmi groźnie... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: wątek do chwalenia się 17.12.03, 20:14 ostatnio czekałem na pewną opinie. I zostałem bardzo pochwalony. To akurat bardzo lubię :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: wątek do chwalenia się 18.12.03, 06:28 Wlasnie moj bos przyniosl, pieknie oprawiony w przezroczysty plastik, dyplom a na nim: Congratulations xyz Star of the month of September 2003 In recognition of you constant performance, outstanding customer service, professional ethics and displying corpoporate behaviours itd Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: wątek do chwalenia się 21.12.03, 02:20 Mnie szef nic nie przyniosl. Sam siem przeniosl do casa partikulares znaczy sie na chate prywatno i teraz cialem i duszo jezdem jusz najprawdziwszy Hawanczyk a od balwanow sie oddaliwszy sercem Rodakow swiontecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: wątek do chwalenia się 21.12.03, 12:05 ogabignac napisał: > Mnie szef nic nie przyniosl. > Sam siem przeniosl do casa partikulares znaczy sie na chate prywatno > i teraz cialem i duszo jezdem jusz najprawdziwszy Hawanczyk a od balwanow > sie oddaliwszy sercem Rodakow swiontecznie pozdrawiam. A Fidela juz widziales? Odpowiedz Link Zgłoś