figa_ania 06.12.09, 21:48 ile kosztuje fotograf na ślubie(chodzi mi o małą sesje zdięciową po ślubie ?(parę fotek w pomieszczeniu parę w plenerze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lmfoto odp. od ŁMfoto 07.12.09, 09:19 Bardzo różnie, rynek jest zróżnicowany cenowo i jakościowo. ceny wachają się od 800zł. do nawet 4000zł. Jeżeli chodzi o mnie to zapraszam na moją stronę >>> www.bednarczyk.org.pl <<< u mnie ceny zaczynąją się od 500zł. za zdjecia tylko w kościele, w przypadku ślubu i przyjęcia do oczepin jest to 950zł. >>> koszt wykonania albumu natomiast zależy od jaki to będzie album i ile odbitek średnio 250zł.- Odpowiedz Link
figa_ania Re: odp. od ŁMfoto 09.12.09, 21:39 interesuje mnie tylko tak jak napisałam wyżej kilka zdięć w środku knajpki i kilka w plenerze obok knajpki w sumie ok 20 zdjęć...? Odpowiedz Link
lmfoto Re: odp. od ŁMfoto 09.12.09, 23:01 Prosze o podanie teminu oraz przesłanie na mój adres miejsca przyjęcia, myśle że jak bede miał wolne o się dogadamy. pozdrawiam ŁMfoto www.bednarczyk.org.pl email: LMfoto@wp.pl Odpowiedz Link
arturkos74 Re: odp. od ŁMfoto 31.01.10, 10:40 czy do tych kilku fotrk doliczas czas fotografa ktory musi poswiecic na obrobke? wydruk? Odpowiedz Link
fotowizjon Re: cena fotografa na ślub 10.12.09, 10:09 Rozumiem, że szuka Pani fotografa tylko na sesję. Proszę o kontakt na @ sylwia@fotowizjon.pl i podanie przybliżonej daty, wyślę ofertę. Pozdrawiam www.fotowizjon.pl 600 116 881 Odpowiedz Link
figa_ania Re: cena fotografa na ślub 10.12.09, 14:38 dziękuję data i miejsce wysłałam na podanego meila Odpowiedz Link
delfina81 Re: cena fotografa na ślub 11.12.09, 14:42 ceny są różne, zależy czego wymagasz od fotografa itp. najgorsze jednak są terminy. lepiej zadzwonić w kilka miejsc i spytać pierwsze o termin bo z tym zwłaszcza na wakacje jest ciężko. ja polecam www.gdart.pl Odpowiedz Link
beskidbike.1 Re: cena fotografa na ślub 26.12.09, 09:55 Witam! Jeśli chodzi o sam plener to w sobotę będzie ciężko znaleźć kogoś dobrego z wolnym terminem, ale kto wie? Zapraszam do galerii i współpracy :) Odpowiedz Link
olik25 Re: cena fotografa na ślub 30.12.09, 20:48 poproszę o maila na adres aleksandra.dutkowiak@fotowedwoje.pl prześle również ofertę. www.fotowedwoje.pl/ Odpowiedz Link
fotomrowiec Re: cena fotografa na ślub 31.01.10, 13:44 Zapraszam na www.fotomrowiec.yoyo.pl. Jeżeli nie chce Pani całej oferty a tylko sesję proszę o kontakt. Cena do uzgodnienia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link