Dodaj do ulubionych

ParkHotel Łysoń Inwałd

14.10.10, 22:03
Czy ktos sie orientuje w temacie wesel w tym lokalu?poszukuje sali weselnej i prosze o wszelkie opinie!!!Dziekuje
Obserwuj wątek
    • dfoto Re: ParkHotel Łysoń Inwałd 24.10.10, 14:18
      Witaj.
      Robiłem tam zdjęcia na weselu w ubiegłym roku. Sala bardzo ładna, jasna, obsługa przyjemna. Para młoda tez była zadowolona, także to chyba dobry wybór. Zdjęcia z tego miejsca są na mojej stronie: www.dawidmarkiewicz.com.
      Pozdrawiam.
      Dawid
    • djadus Re: ParkHotel Łysoń Inwałd 25.10.10, 10:13
      CO DO SALI W BIELSKU - od około 6 listopada będę mógł przedstawić nową świeżą i najpiękniejszą salę na wesele - wtedy proszę o kontakt.

Jeżeli potrzebny jest Wam dobry Dj to zapraszam do współpracy:-). Można mnie zobaczyć jak gram w jednym z klubów w Bielsku- musielibyśmy się umówić czy gdzie i kiedy gram - (jestem rezydentem 3 klubów - wszystkie weekendy teoretycznie mam zajęte ale faktycznie w klubach mam czas grać może ze 2 - 3 razy w miesiącu – wliczając w to piątki, środy i czwartki -resztę weekendów obsługują wysłani przeze mnie dj-e - :-) a ja gram duże imprezy i wesela ).

MOJA OFERTA TO:
      - najlepsza muzyka (od starych po najnowsze !!!! mam tyle propozycji że aż trudno wymienić !!!) czyli GWARANCJA świetnej zabawy młodszych i starszych!
      - Bardzooo duuuużo zadowolonych klientów :-).

UŻYWAM SPRZĘTU RENOMOWANYCH FIRM- DENON, DB AUDIO, HK AUDIO LUKAS MAX, EUROLITE......

Posiadam mikrofony bezprzewodowe (Shure, AKG) co znacznie ułatwia prowadzenie zabaw - które są na poziomie! :-) (kilkadziesiąt propozycji zabaw np: "MATRIX", zawody drużyn Pana Młodego i Pani Młodej, Taniec "Prawy do Lewego" opracowany w formie zabawy tanecznej.....).

Rezerwacja - czym szybciej tym lepiej :-) (dla pewności żeby termin był jeszcze wolny bo sezon zamówień na 2011 ruszył nawet rok temu!!! ).

REKOMENDACJE oraz OPINIE:
      Mogą Państwo znaleźć je na www.djadus.pl (stara tymczasowa strona www) Tam też są rekomendacje dużych firm dla których grywam dość często! MOGĄ PAŃSTWO ZAJRZEĆ TAKŻE TUTAJ: www.kpfoto.pl/prezes - nowa strona www nie jest jeszcze w pełni gotowa ale myślę że warto zobaczyć :-).
      Początkiem roku będzie tez gotowy do zobaczenia na stronie klip/ demo który kręciłem już w widocznej na zdjęciach fabryce oraz w klubie - w planach jeszcze kilka miejsc :-). (będzie co oglądać bo na moim klipie występuje min. obecny mistrz Polski w pokazach barmańskich - reszte tajemnic odkryjecie osobiście za kilka miesięcy).

Docelowo na stronie będą dostępne też najnowsze opinie ze zdjęciami.

OPCJE min.: Laser, Karaoke, Bańki, Pokazy Taneczne, Sztuczne Ognie, Pokazy Pirotechniczne, Reżyserowane Pierwsze Tańce, .....

Kwota z dojazdem, super oświetleniem i nagłośnieniem - do ustalenia na spotkaniu .

U mnie dodatkowo też NAJLEPSI - FOTOGRAFOWIE, KAMERZYŚCI i wiele innych (mogę zorganizować całe wesele). ATRAKCYJNE RABATY NA KOMPLETNĄ OBSŁUGĘ!!!

PAMIĘTAJ - WESELE CO DO ZASADY JEST RAZ W ŻYCIU DLATEGO WARTO WYBRAĆ PROFESJONALISTĘ !!!! PONADTO MAM DOBRE CENY !

KONTAKT:
      DJ ADUS MULTIMEDIA
      djadus@gazeta.pl
      501 427 914

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka