Dodaj do ulubionych

sala romantyczna

15.02.11, 12:33
Witam! Czy organizował już ktoś wesele w Romantycznej w Bielsku lub był gościem??? Bardzo proszę o jakiekolwiek opinie na temat tej sali (jedzenie, obsługa, itd). Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • aniolekbb Re: sala romantyczna 17.02.11, 14:16
      nikt nie miał tam wesela....... a podobno tyle terminów pozajmowanych....
      • pati86 Re: sala romantyczna 18.02.11, 15:28
        Byłam oglądać sale. Bardzo ładna. Właściciel wydaje się ok (no może troszkę zapominalski)Wstępnie zarezerwowlismy termin. Jak wiadomo lepiej poznać opinie osób, kóre juz tam organizowały wesele lub w jakimś uczestniczyly!!! Nadal czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam.
        • zespoltango Re: sala romantyczna 19.02.11, 21:58
          To chyba nie jest zapominalstwo z jego strony, tylko efekt tygodniami podejmowanych decyzji.
          To zachowanie obecnie naturalne, choć do normaności mu trochę daleko.
          Pewno wyrzucił już z 3 kalendarze wskutek notatek ze wstępnymi rezerwacjami, ktorych nie było już gdzie mieścić. A zwykle nikt nie dzwoni że ma nas w nosie, tylko dowiadujemy sie tego z interwencji telefonicznej zainicjowanej przez nas (piszę w mianowniku liczby mnogiej gdyż dotyczy to całej branży weselnej w 80 % przypadków)
          Wg mnie powinien informować że nie rezerwuje ustnie terminów i kto 1 ten .....
          Nie da się zapanować nad takim żywiołem i my tak robimy od kilku lat.
          U nas ustnie tylko 7 dni (wiadomo trochę inna specyfika) to optymalny czas na zastanowienie w przeciwnym razie termin zwalnia się automatycznie i nie mamy :))) za często kłopotów.
          Proszę o zrozumienie drugiej strony :)

Pozdrawiam
          Grzegorz Laszczak
    • aniaaaa85 Re: sala romantyczna 18.02.11, 17:58
      ZAPRASZAMY DO NOWO OTWARTEJ SALI BANKIETOWO- KONFERENCYJNEJ CONTACT !!!!
      www.ckbcontact.pl/
      Centrum konferencyjno-bankietowe Contact jest idealnym miejscem do organizacji konferencji, szkoleń, a także innych imprez okolicznościowych, które Ty chciałbyś zorganizować. Do Państwa dyspozycji oddajemy nowocześnie wyremontowaną, przestronną a także klimatyzowaną salę o powierzchni 220 m2, która będzie w stanie zapewnić 150 gościom poczucie indywidualnego klimatu.

Nie zwlekaj !!! REZERWUJ JUZ DZIS !!!

Najlepsza kuchnia, atrakcyjne ceny , profesjonalna obsluga , niepowtarzalny i nowoczesny klimat !!!

ZAPRASZAMY !!!!

www.ckbcontact.pl/
    • paulsat Re: sala romantyczna 07.05.11, 23:36
      Ja fotografowałem tam wesela.

Ogólnie sala super - nikt nie narzekał a pod względem fotograficznym rewelacja.

Mam parę zdjęć ;-) pod adresem www.4kfoto.pl można oglądnąć.

Mam kilka wolnych terminów na 2011 - zaprasza na www.4kfoto.pl oraz www.4kfoto.pl/blog tam można pooglądać salę i zabawę ;-)

Pozdrawiam,

Paweł Krystek - fotograf
    • towtom GORĄCO POLECAM SALĘ ROMANTYCZNA W BB !!! 22.05.11, 16:19
      Witam
      Sala, obsługa, jedzenie czy też wystrój na najwyższym poziomie!! Miałem wesele 21.05.2011 r., które odbyło się na małej sali z 75 gośćmi łącznie z kapelą i fotografem. Proszę się nie przejmować czy wszyscy się pomieszczą, jest to gwarantowane!! Sala w przeciwieństwie do do większej jest bardziej kameralna a goście nie gubią się na niej. W tym samym czasie odbywało się drugie wesele i nic a nic nie było słychać!!

Zdecydowanie POLECAM!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka