tete-a-tete.com.pl Re: fotograf, kamerzysta + zespół muzyczny 25.08. 12.10.11, 19:51 Witam :-)....Być może to nieco wyświechtane słowa i zabrzmią nieco pretensjonalnie…...ale fotografia to naprawdę moja pasja i druga najważniejsza dama w moim życiu. Jeżeli zależy Wam na nie wymuszonej oryginalności, nie lubicie banalnych zdjęć w stylu wyblakłej witryny u fotografa rodem z lat 80 ;-) a przyjacielska atmosfera na planie zdjęciowym jest dla Was podstawą do stworzenia niepowtarzalnych zdjęć (słyszałeś kiedyś od znajomych, że sesja ślubna jest bardziej stresująca niż pomyłka w słowach przysięgi ślubnej??? ;-) to zapraszam do zapoznania się z moją ofertą. Zawsze staram się poznać Wasze oczekiwania względem mojej pracy, tak aby fotografie, które trafiają w Wasze ręce były jak magiczny powrót do tej najwspanialszej chwili, która nie wyblaknie z kolorów emocji nawet za 100 lat. Zapraszam serdecznie na moją stronę www.tete-a-tete.com.pl Termin 25.08.2012 aktualnie wolny :-) Rafał Kempa, tel. 668 133 469 Pozdrawiam Odpowiedz Link
fotoklinek Re: fotograf, kamerzysta + zespół muzyczny 25.08. 12.10.11, 20:16 Witam serdecznie Zapraszam do odwiedzenia strony i dowiedzenia się więcej o mnie i ofercie www.mariuszklinko.com.pl/ Odpowiedz Link
przemosax Re: fotograf, kamerzysta + zespół muzyczny 25.08. 09.11.11, 11:43 Witam. Polecam zespół muzyczny It's Freak ze strony www.dream-art.pl. Profesjonalny cover band w pełnym składzie instrumentalnym. Zapraszam do odwiedzenia i posłuchania naszej muzyki na stronie. Odpowiedz Link
wymarzonewesele.eu Re: fotograf, kamerzysta + zespół muzyczny 25.08. 11.11.11, 13:17 Witam serdecznie, od ponad 7 lat zajmujemy się obsługą imprez. Dysponujemy najnowszym sprzętem nagłośnieniowym (system liniowy Electro-Voice, kolumny JBL,Dynacord,LDM,Master Audio) oraz oświetleniowym (ruchome głowy, skanery, reflektory,bary). Ponadto dysponujemy szeregiem doświadczonych dj's. Oferujemy kompleksową obsługę tj. nagłośnienie, oświetlenie, dj oraz fotograf. Dodatkowo oferujemy atrakcje tj. fontanny alkoholowe i czekoladowe, pokazy barmańskie oraz tańca, jak i wiele innych atrakcji uzgadnianych na spotkaniu. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą, więcej na Naszej stronie: www.stolarczyksound.pl Wszelkie pytania prosimy kierować na naszego maila biuro@wymarzonewesele.eu Odpowiedz Link
sandra_i_kuba.pl Re: fotograf, kamerzysta + zespół muzyczny 25.08. 04.12.11, 10:17 Witamy zapraszamy do obejrzenia naszych prac: www.sandra-kuba.pl/ Pozdrawiamy Sandra i Kuba :) Odpowiedz Link
abbastar Re: fotograf, kamerzysta + zespół muzyczny 25.08. 09.01.12, 01:08 www.youtube.com/watch?v=yr5FZxBy0MM Zapraszam do obejrzenia teledysku. Mimo, iż to teledysk z koncertu, gramy również na weselach, prowadzimy zabawy i konferansjerkę. Więcej informacji można uzyskać na stronie www.abba-star.pl lub pod numerem telefonu : 798 082 010, pozdrawiam, Małgorzata Odpowiedz Link
efektstudio Studio EFEKT 09.01.12, 22:01 Zapraszamy do współpracy, proszę o podanie maila, wyslę szczegółową ofertę biuro@studioefekt.slask.pl Odpowiedz Link
pinkclouds Re: fotograf, kamerzysta + zespół muzyczny 25.08. 12.01.12, 19:32 Witam. Polecam siebie. :) www.pinkclouds.pl www.facebook.com/pinkcloudsphotography Dojazd w dowolne miejsce w Polsce wliczony w cenę. Współpracuję również z kamerzystą. Pozdrawiam. :) Odpowiedz Link
dfoto Re: fotograf, kamerzysta + zespół muzyczny 25.08. 16.01.12, 11:55 Zapraszam do zapoznania się z ofertą na www.dawidmarkiewicz.com Pozdrawiam. Odpowiedz Link
lulu19-88 Re: fotograf, kamerzysta + zespół muzyczny 25.08. 28.01.12, 09:36 Witam, jeśli oferta jest nadal aktualna to zapraszam na: www.blog.lukaszlukawski.pl Pozdrawiam serdecznie, Łukasz Łukawski :) Odpowiedz Link
efektstudio KAMERZYSTA- PIĘKNY FILM w SUPER cenie!!!!!! 04.02.12, 20:58 Zapraszam na www.studioefekt.slask.pl lub tel 506146177 ( filmiki na maila) Łącząc pozdrowienia zapraszam do owocnej współpracy Łukasz Odpowiedz Link
foto.malek Re: fotograf, kamerzysta + zespół muzyczny 25.08. 06.02.12, 15:34 Witam koszt takiej usługi to 1600,00 zł w cenie : - w tej cenie jestem do Waszej dyspozycji od waszych przygotowań, przez błogosławieństwo, ceremonie ślubną, oraz zabawa weselna do godziny 01:00. Oczywiście w cenie jest też zawarty plener który możemy wykonać w dniu wesela bądź w innym terminie oraz w różnorodnych miejscach, które tylko przyjdą "nam" do głowy. Osobiście jestem zwolennikiem dłuższych plenerów abyśmy mogli sobie pozwolić na zrobienie zdjęć w różnym krajobrazie - otrzymują Państwo album ślubny z odbitkami zdjęć 21 na 15 cm (100 sztuk) - wszystkie zdjęcia z uroczystości obrobione w wysokiej rozdzielczości w pudełku z okładką dostarczam na płytach DVD - trzy kopie (dwie dla rodziców Pary Młodej) - internetowa geleria w której dostępnych będzie 300 fotografii Przesyłam link do mojej strony internetowej www.malekmarcin.com.pl Z poważaniem Małek Marcin Odpowiedz Link
arecnowak Re: fotograf, kamerzysta + zespół muzyczny 25.08. 15.03.12, 23:45 witam i polecam świetnego kamerzystę i fotografa P Roberta z Warszawy, pełen profesjonalista. 501104386. Szkoda że nie szuka Pani dj-a:) prosze powołać się na Dj Arkadiusza Nowaka Odpowiedz Link
puzon2025 Re: fotograf, kamerzysta + zespół muzyczny 25.08. 28.05.12, 21:33 zapraszam na stronę zespołu Kameleon. www.zespol-kameleon.pl link: www.zespol-kameleon.pl Odpowiedz Link
1megumi Re: fotograf, kamerzysta + zespół muzyczny 25.08. 21.06.12, 07:16 Wspaniałe reportaże, dzięki którym będziecie Państwo jeszcze długo miło wspominać wyjątkowy dzień Waszego Ślubu. Pełen pakiet - 1200 zł - obejmuje: przygotowania do ślubu, błogosławieństwo, uroczystość w kościele, życzenia, wesele (wszystkie ważne momenty - przywitanie, pierwszy taniec, konkursy i zabawy, oczepiny, tort, tańce) Dodatkowo wedle życzeń Cena obejmuje montaż przy użyciu nowoczesnych profesjonalnych programów, 3 płyty DVD z nadrukiem i w pięknych okładkach Warto zadzwonić/napisać, zobaczyć dotychczasowe reportaże i warto nawiązać z nami współpracę! Zapraszamy! Megumi Film 728 99 60 40 megumi.film@gmail.com Odpowiedz Link
carol_85 Re: fotograf, kamerzysta + zespół muzyczny 25.08. 23.06.12, 15:09 Zapraszam na naszą stronę: www.studiofotografiiartystycznej.pl Oferuję: - fotoreportaż ślubny, który obejmuje: zdjęcia od przygotowań Pani Młodej, uroczystości ślub, przyjęcie weselne do oczepin; sesja plenerowa w dowolnym terminie; - indywidualne sesje zdjęciowe; - portfolio dla modelek; - obsługa fotograficzna imprez firmowych; - fotografia mody, reklamowa i produktowa. Odpowiedz Link