polabb 23.12.06, 17:41 Czy moglibyście mi polecic jakiś dobry zespół na wesele?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szeja Re: zespół na wesele 27.12.06, 12:18 Jawor z Jaworzynki zresztą Bielsko nie jest az tam daleko od Trójwsi a sa zajebiści!!! Super prowadzą, ekstra zabawy, elegansko ubrani, Ładnie graja i co byś nie chciała a terminarz mają bardzo napięty więc się śpiesz. Nie wiem ile kosztują ale myślę że standard a numeru tez niemam,ale jak trzeba to pogadam z kim trzeba.Mój mail barbik24@interia.pl jeśli coś to napisz. Odpowiedz Link
kassiekk Re: zespół na wesele 27.12.06, 23:01 ja mam wesele w maju i moge Ci podac namiary na moj zespol , troche ich posluchalam nam sie podobalo. 501589198 Wieslaw Bluj, zespol nazywa sie Quatro. pozdrawiam Odpowiedz Link
martinbb Re: zespół na wesele 28.12.06, 12:23 ja polecam zespol "mlyn ubogich"! wszyscy goscie na weselu mowili ze grali rewelacja:) goscie sa z twardorzeczki i sa gites!!! osobiscie widzialem ich w akcji na 2 weselach i nie mam pytan :) namiar na Pana Henryka to 693 174 676 Odpowiedz Link
polabb Re: zespół na wesele 28.12.06, 15:02 czy masz moze jakies demo zespołu? a moze maja strone internetowa? wielkie dzieki za namiar :) Odpowiedz Link
martinbb Re: zespół na wesele 29.12.06, 08:28 demo niestety nie mam, ale mozesz po prostu zadzwonic do nich i zapytac gdzie graja, podjechac i chwile ich posluchac gdzies z boku sali. wiesz na demo zespol moze ci zaprezentowac 3 najlepsze utwory i bedzie ci sie wydawalo ze sa rewela a potem na weselu sie okaze ze to byly ich jedyne 3 fajne kawalki wiec warto wybrac sie i jako "tajniak" gdzies z boku sali niezauwazony posluchac chwile zespolu. Odpowiedz Link
nunu10 Re: zespół na wesele 07.01.07, 16:15 Jeszcze niedawno szukalam zespolu na wesele wiec mam sporo namiarow postaram sie je umiescic tutaj jak najszybciej.ja nadal nie moge sie zdecydowac. Czy mial ktos z was okazje slyszec zespol Albatros z Bestwiny?Znalazlam ostatnio ich ogloszenie w internecie i zastanawiam sie czy ich wybrac.Jezeli tak to napiszcie. dzieki Odpowiedz Link
polabb Re: zespół na wesele 08.01.07, 07:37 Ja możesz daj namiary na zespoły :) Dzieki Odpowiedz Link
nunu10 Re: zespół na wesele 06.02.07, 20:47 Witam! Sorki że dopiero dziś odpisuje ale zapomniałam o tym temacie. Podam liste zespołów których adresy i numery telefonów znalazłam w internecie a część dostałam od znajomych. 1 www.aristosband.pl - trio ze Szczyrka 2 www.albatros.bajtekserwis.pl -trio z Bestwiny 3 Zespół Akord tel:505118032 grali u koleżanki i była zadowolona. 4 Zespół Vega tel:505038880 5 Zespół Fenix tel:503128714 -byłam na weselu gdzie grali.Byli rewelacyjni. 6 Zespół Scarlet www.muzyka-scarlet.com/index.html 7 Zespół Zeten www.zeten.pl - z Cieszyna 8 Zespół Bemol zmbemol.w.interia.pl/ To na tyle.Jak znajdę więcej do dopisze. Pozdrawiam. Pozdrawiam Odpowiedz Link
polabb Re: zespół na wesele 07.02.07, 08:38 Wybrałaś którys z nich na swoje wesele? A czy słyszałaś zespół BEMOL? Odpowiedz Link
nunu10 Re: zespół na wesele 08.02.07, 10:45 Witam! Zespolu Bemol nie slyszalam na żywo tylko w internecie.Ja wybralam zespól Albatros bo mieli akurat wolny termin co chcialam a poza tym skusila mnie tez cena.Jak masz ochote posluchac ich na zywo to wiem ze graja w OSP w Janowicach 17 lutego.Jedyny zespól jaki slyszalam na zywo to Fenix i sa ok ja niestety nie moglam ich wynajac bo mam na sali mala scene i by sie nie pomiescili ze sprzetem a jest ich 5 lub 6. Znalazlam jeszcze to Zespol Różowa Pantera z Andrychowa Zespól Aramis z Andrychowa Zespól Anonim z Czechowic Wpisz w google i znajdziesz ich telefony. Powodzenia. Odpowiedz Link