krokiecik20 22.01.08, 20:14 cześć, proszę napiszcie co wiecie, co słyszeliście na temat restauracji Maska. Czy możecie polecić ten lokal na wesele, czy sala nie jest za ciemna, jakie jedzonko? z góry dzięki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konsultantnowozency Re: restauracja Maska!!?? 22.01.08, 20:42 polecami restaurację z menu za 90 zł od os Obiad: Rosół z makaronem Pieczone udko z kurczaka Kotlet schabowy panierowany Rolada wołowa Ziemniaki opiekane Kluski śląskie Frytki Kapusta czerwona z boczkiem Surówka z marchwi Surówka z białej kapusty Deser: Torcik lodowy z owocami Kawa lub herbata 500 ml napoi (woda gazowana /niegazowana/ sok) Zimna płyta: Szynka wędzona, kiełbasa, baleron, ser żółty, camembert 100 g sałatka grecka 100 g sałatka z tuńczyka Pieczywo, masło Ciepła kolacja: Gulasz wołowy w chlebie lub Szaszłyk z piersi kurczaka z kolorowym ryżem i sosem z papryki lub Grillowany pstrąg z frytkami i sałatą winegret . oby: Piekna karczma Polecami tylko przy pełnej organizacji wesela Nowożeńcy 500-713-174 Odpowiedz Link
krokiecik20 Re: restauracja Maska!!?? 26.08.08, 13:16 ponawiam posta:)czyżby nikt nie miał lub nie planował wesela w Masce? piszczie:) bo juz nie wiem na co mam sie nastawiać... Odpowiedz Link
ulcia_k8 Re: restauracja Maska!!?? 26.08.08, 16:07 Ja mam tam wesele 18.10. Napisze Ci co i jak.:) Odpowiedz Link
djjano Re: restauracja Maska!!?? 26.08.08, 16:27 Tak się składa że ostatnio grałem tam dwa wesela,moim zdniem wszystko jest ok,sala jest okazała ,jedzonko smaczne ciepłe i gustownie podane,dbałość o wszystkich(gości i obsługę wesela- dj,fotograf czy kamerzysta) nie robią rużnicy wszystkich traktują z jednakową uprzejmością.Pozdrawiam.Janek. Odpowiedz Link
zespoltango Mają nasze referencje. 26.08.08, 22:45 Witam wszystkich forumowiczów. Gralismy tam kilka razy. Zawsze fajnie sympatycznie wesoło z nastawieniem na wspópracę. Goście zawsze zadowoleni. Żeby się nie rozwijać jak na wstępie. Grzegorz Odpowiedz Link
krokiecik20 Re: restauracja Maska!!?? 27.08.08, 10:29 dziękuję wszystkim za odpowiedzi, bo zamowiliśmy sale ale ,tak prawde powiedziawszy żadnych opinii nie słyszłam. sala nam sie spodobała, ale nie mielismy pewności co do jedzenia, odsługi:) Ulcia_k8 czekam na wiesci od Ciebie i powodzenia:) Odpowiedz Link
ulcia_k8 Re: restauracja Maska!!?? 20.10.08, 12:23 Wszystko posłałam na maila. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link
krokiecik20 Re: restauracja Maska!!?? 29.10.08, 21:21 ulcia_k8 nic nie przyszło, napisz jeszcze raz krokiecik20@op.pl ,mam nadzieje ze wszystko poszło u Was zgodnie z planem:) z góry dzięki! Odpowiedz Link
kowalikdawid Re: restauracja Maska!!?? 10.06.09, 07:53 Ktoś mógłby przekazać swoje odczucia odnosnie maski jako sali weselnej w tym roku ktoś kto był na weselu lub organizował. Odpowiedz Link
kaska1981aaa Re: restauracja Maska!!?? 10.06.09, 09:14 My też byliśmy oglądać sale ale nie przypadła nam do gustu.....ciemno....Jak dla mnie wrażenie, że ten lokal nigdy nie był remontowany (odświeżony) Jak dla nas menu super ale niestety sala odpadła......w porównaniu z innymi ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link
gosiaczek_biel Re: restauracja Maska!!?? 10.06.09, 20:59 Nie jest to szczyt luksusu w sensie wykończenia wnetrza lecz zabawa udaje się zawsze. Zadam kilka pytań: - dlaczego w dyskotece wyjsciem do całego wystroju jest półmrok? - dlaczego lepiej się bawimy na imprezach po zmroku? - dlaczego jak zgasnie na weselu swiatło wszyscy wydają dźwięk "OOO" Przeciwieńśtwem bedzie np: Vienna, Papuga gdzie wesele nigdy nie jest czadowe. Warto się zatanowić czego oczekujemy. Jeśli chcemy przepych i nie mamy w rodzinie biednych przedstawicieli społeczeństwa to np. Vienna jasno pięknie nikt nie bedzie skrępowany zespół za 10 000 menu za 300 "i gitara" Bo robić dla normalnych ludzi wesele w Vienie za 149 i zespół za 1600 gwarancja klapy.Z tym że nikt po fakcie się do tego nie przyzna. Odpowiedz Link
krokiecik20 Re: restauracja Maska!!?? 15.06.09, 15:17 witajcie, zależy co sie komu podoba, my wybraliśmy właśnie tę salę ze względu na jej tajemniczy półmrok, bo przecież ma być klimat a nie zabawa przy świetle reflektorów:)ale oczywiście rzecz gustu:) Odpowiedz Link
moniach78 Re: restauracja Maska!!?? 16.06.09, 19:05 krokiecik20 kiedy macie wesele w masce ?? bo my 29 sierpnia 09 i w zasadzie wybralismy ta knajpe bo za bardzo nigdzie juz terminow nei bylo a nam zalezalo na tym roku.. Odpowiedz Link