24.02.02, 12:29
myslalm, ze nauczona doswiadczeniami zmadrzejesz trocze- popatrz prosze na
adres pingwinka, ktory usiluje od kilku dni nas tutaj obrazac. Posilkuje sie
tylko tym, ze ktos mu odpowiada i podrzuca jego watki do gory.
totalny ignor- to jest recepra- a nie pyskowki. Chyba ze w tym szukasz
zadowolena!?
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 12:35
      Mario,oczywiscie ze wiem ze to ta sama osoba. Spokojnie,przeciez sie nie kloce.:)
      • mario2 Re: Samanta 24.02.02, 12:37
        tak trzymaj siostrzyczko- niech nawali watkow jak Men w zwidzie milosno-
        alkoholowym i sam sie wyniesie :o))
        • Gość: samanta Re: Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 12:44
          ja jednak wole Mena .Co swoj to swoj szaleniec:)))))))))
          • mario2 Re: Samanta 24.02.02, 12:47
            Ja tez wole mena- przeciez to dusza czlowiek! Bez niego forum nie istnialoby.
            Samotne, zakompleksione i sfrustrowane kobiety rozlazlyby sie. Zostaloby sami
            faceci i Ty :o))
            • Gość: samanta Re: Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 12:49
              sami faceci i ja? Hmmmmmm...To moze ja zamorduje Mena cio????:)))))))))))))
              • mario2 Re: Samanta 24.02.02, 12:52
                zobacz- jak latwo za pomoca prostego tricku spowodowac- by ktos spelnil moje
                najskrytsze marzenia. :o))
                Psychologia jest krolowa nauk :o))
                • Gość: samanta Re: Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 13:11
                  To sie nazywa :podpuszczologia !:))))
                  • mario2 Re: Samanta 24.02.02, 13:35
                    owszem- ale zdaje egzamin :o))
                    • Gość: czort Re: Samanta IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 15:55
                      pienknie ci marys dzienkujem - sami faceci i samanta! a ja to co? tyz facet?
                      choc mam jaja przynajmniej i maz jezdem!
                      • Gość: Pompka Re: Samanta IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 15:58
                        Czy ja tez sie kwalifikuje do tych sfrustrowanych kobitek??? Ostatnio gadam se
                        z Menem ale chyba nie jest ze mną tak żle... hm.
                        • Gość: czort Pompka - najprawdopodobniej ty tyz!!!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 16:02
                          • Gość: Pomka Re: Pompka - najprawdopodobniej ty tyz!!!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 16:03
                            Hm... trzeba bedzie cos z tym zrobic, w zwiazku z tym.
                            • Gość: czort Re: Pompka - najprawdopodobniej ty tyz!!!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 16:04
                              idz na wodke - to wszystko wyjasni!!!!
                              • Gość: Pompka Re: Pompka - najprawdopodobniej ty tyz!!!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 16:06
                                Chyba nawet wiem z kim i kiedy, hehe. :))
                                • Gość: minetka Re: Pompka - najprawdopodobniej ty tyz!!!!! IP: *.turboline.skynet.be 24.02.02, 16:08
                                  pompka! ze mna przecie! teraz bedzimy juz wszystko robic razem, po
                                  wczorajszym:)))
                                  • Gość: Pomka Re: Pompka - najprawdopodobniej ty tyz!!!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 16:13
                                    A co z koniem od sasiada? Nie kochasz juz go?
                                    • Gość: mina Re: Pompka - najprawdopodobniej ty tyz!!!!! IP: *.turboline.skynet.be 24.02.02, 16:16
                                      to byl tylko seks, bo czulam sie taka samotna... kocham tylko ciebie, pom:)))
                                      • Gość: Pomka Re: Pompka - najprawdopodobniej ty tyz!!!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 16:19
                                        Szkoda, ze to taka niespełniona miłość... :)
                                        • Gość: mina Re: Pompka - najprawdopodobniej ty tyz!!!!! IP: *.turboline.skynet.be 24.02.02, 16:20
                                          wszystko przed nami, kochanie
                                          • Gość: Pomka Re: Pompka - najprawdopodobniej ty tyz!!!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 16:21
                                            Kurwa, zaczynam sie czuć nieco idiotycznie.:)
                                            • Gość: samanta Re: Pompka - najprawdopodobniej ty tyz!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 16:23
                                              a ustalilyscie chociaz ktoraz za faceta robi?Bo u nas z czortem to przynajmniej
                                              wszystko jasne:))))
                                              • Gość: Pompka Re: Pompka - najprawdopodobniej ty tyz!!!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 16:29
                                                W dooomach z betonu, nie ma wolnej miłości... lalalalala. Kto to pamieta?
                                                Samcia, jeszcze do tego nie doszłyśmy:)
                                              • Gość: mina Re: Pompka - najprawdopodobniej ty tyz!!!!! IP: *.turboline.skynet.be 24.02.02, 16:30
                                                jeszcze nie, to w praniu wyjdzie. ach jak jak kocham moja pomcue za ten jej
                                                rumieniec:)))
                                                no dobra, koniec tego rozbudzania sie, ide sie myc
                                                • Gość: Pompka Re: Pompka - najprawdopodobniej ty tyz!!!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 16:30
                                                  Wiem, pod prysznic... jak wczoraj, hahahahahhaha
                                                  • Gość: mina Re: Pompka - najprawdopodobniej ty tyz!!!!! IP: *.turboline.skynet.be 24.02.02, 16:32
                                                    ale bede myslec tylko o tobie:)))
                                                  • Gość: Pompka Re: Pompka - najprawdopodobniej ty tyz!!!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 16:33
                                                    A iwanek???
                                                  • Gość: mina Re: Pompka - najprawdopodobniej ty tyz!!!!! IP: *.turboline.skynet.be 24.02.02, 16:36
                                                    tez bede myslec o tobie
                                                  • Gość: Pomka Re: Pompka - najprawdopodobniej ty tyz!!!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 16:38
                                                    To ja tez ide sie myc:)))
                                                  • Gość: czort ivanek jezd moj i nie oddam go nikomu!!!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 16:36
    • jelcynjr Re: Samanta I dr.jelcynjr. 24.02.02, 16:35
      mario2 napisał(a):

> myslalm, ze nauczona doswiadczeniami zmadrzejesz trocze- popatrz prosze na
      > adres pingwinka, ktory usiluje od kilku dni nas tutaj obrazac. Posilkuje sie
      > tylko tym, ze ktos mu odpowiada i podrzuca jego watki do gory.
      > totalny ignor- to jest recepra- a nie pyskowki. Chyba ze w tym szukasz
      > zadowolena!?SIEMKA koleszko!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka