abiela 22.03.20, 00:09 Adam x6 Adrian Agata x3 Agnieszka x3 Alan x6 Albert Aleksander x2 Aleksandra x2 Alicja x3 Amelia x6 Anna Anna Kornelia Antoni x4 Antonina Arkadiusz Artur Bartłomiej Bartosz x3 Blanka Borys Łukasz Cezary Dagmara Daria Dawid x2 Dominik Dominika Dorota Elżbieta Emilia x8 Emily Estera Ewa Fabian Faustyna Feliks Filip x5 Franciszek x2 (w tym Franek) Franciszek Tomasz Franek x2 Gabriel Gaja x2 Gracjan Grzegorz Hanna x5 Helena x2 Iga x3 Ignacy x3 Igor x3 Inga Jagna x2 Jagoda x2 Jagoda Inga Jakub x11 (w tym 3x Kuba) Jan Jeremi Jerzy Jessika Joanna x2 Julia x5 Julian x2 Kacper x2 Kacper Kamil Kamil x3 Karen Karol x3 Karolina Katia Kewin Klara x2 Klaudia Kornelia x2 Krzysztof Laura x2 Lena x6 Leon Lidia Łucja Maciej x2 Magdalena Maja x3 Maksymilian x2 Małgorzata Marcel x6 Maria x4 Marta Marta Kinga Martyna x4 Mateusz x2 Matylda Melania Michalina x2 Michał x8 Mikołaj x5 Milan Milena x4 Miłosz x3 Nadia Nastia Natalia x2 Nela Nina Olaf Olga Oliwia x8 Oliwier x3 Oscar Oskar x3 Patrycja Paulina Paweł Piotr x2 Pola x4 Radek Robert Rozalia x2 Rozalia Amelia Róża Samanta Samuel Sebastian x3 Stanisław x2 Stefania Szymon x5 Tomasz x2 Tymon Tymoteusz x2 Wanda Weronika Wiktor Wiktoria x2 Władysław Wojciech x2 Xavier Zofia x4 Zuzanna x4 Bliźnięta Emilia i Zuzanna Patrycja i Krzysztof Piotruś i Adaś Franciszek i Antoni Helena i Zofia Pola i Łucja Alicja i Cezary Olaf i Alan Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: WnŚ Ruda Śl. 2019 22.03.20, 16:08 6 Alanów?? Co ciekawe, jeden do kompletu z Olafem. Xavier, Karen, Katia, Milan, Nadia, Oscar, 3 Oliwierów Nastia, Jessika ((( Cieszy Wanda, Władysław, Estera, Faustyna, Fabian, Róża, Jeremi, znów Samuel, Stefania, Matylda, Melania, zawiesiłam oko też na Gracjanie. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Ruda Śl. 2019 22.03.20, 23:12 gaudencja napisała: zawiesiłam oko też na Gracjanie. > Ja Gracjana nie trawię. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Ruda Śl. 2019 27.03.20, 20:26 Ja nie przepadam, ale wolę niż kolejnego Aleksandra, choć trudno mi powiedzieć, czy wolałabym mieć męża Aleksandra, czy Gracjana Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Ruda Śl. 2019 28.03.20, 23:31 gaudencja napisała: > Ja nie przepadam, ale wolę niż kolejnego Aleksandra, choć trudno mi powiedzieć, > czy wolałabym mieć męża Aleksandra, czy Gracjana > Zdecydowanie Aleksandra, jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
adalwinka Re: WnŚ Ruda Śl. 2019 22.03.20, 17:08 Tym razem mnóstwo obcych się trafiło - Emily, Kewin, Samanta... A spodobali mi się Feliks i Albert. Odpowiedz Link Zgłoś
karola1705 Re: WnŚ Ruda Śl. 2019 22.03.20, 22:30 Dokładnie, sporo obcych... Mnie wpadł w oko Władysław, Feliks i Albert. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: WnŚ Ruda Śl. 2019 28.03.20, 15:12 Oj, oj, ale dużo dziwnych zapożyczeń. Bardzo cieszy mnie Elżbieta, Faustyna (super!), Jerzy, Jeremi, Rozalia, Róża, Stefania, Wanda i Władysław. Zaskakują aż 3 Agnieszki oraz po 2 Jagny i Gaje. Wśród bliźniąt nie bardzo pasuje mi połączenie Poli z Łucją oraz Olafa z Alanem, choć też w sumie raczej mnie nie dziwią Patrycja i Krzysztof to jak rodzeństwo z '85 Pozostałe raczej dobrane, choć z drugiej strony wręcz nudne (Franek z Antkiem, ziew ...). Odpowiedz Link Zgłoś