Dodaj do ulubionych

IGNORowany i IGNORanci

IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 27.02.02, 22:49
Kto dołączy???
Obserwuj wątek
    • men_ Re: IGNORowany i IGNORanci 27.02.02, 22:52
      Wrew, daj se siana :))
      • Gość: wrew Do mena IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 27.02.02, 22:53
        men_ napisał(a):

> Wrew, daj se siana :))

Ależ u mnie wszystko ok :)))
        • men_ Re: Do mena 27.02.02, 22:55
          I fajnie !!!
          o.k. :))
    • Gość: wrew Co z Tobą? IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 27.02.02, 23:03
      Sprawiasz mi zawód :(((
      • Gość: wrew Re: Co z Tobą? IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 27.02.02, 23:36
        Dotąd byłeś niezawodny... A może zrozumiałeś?
        • Gość: wrew Re: Co z Tobą? IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 27.02.02, 23:44
          Gość portalu: wrew napisał(a):

> Dotąd byłeś niezawodny... A może zrozumiałeś?

Nie zrozumiałeś :(

Ale nie bój się, to nie boli...
    • Gość: wrew Re: IGNORowany i IGNORanci IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 09:18
      Zapraszam!
      • aniela_ Re: IGNORowany i IGNORanci 28.02.02, 09:23
        może objasnij o co chodzi? jakąś podobizne umiesc na liscie gonczym jakies imie
        jakies nazwisko i jakas sumę moze wielocyfrową ? ;)
        • Gość: wrew Do Anieli IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 09:28
          Nikogo nie ścigam, a zwłaszcza Ciebie. Rzecz w tym, że nie chcę być tu
          znieważany przez Mario2 i jemu podobnych. Jeżeli interesują Cię szczegóły, to
          możesz znaleźć je w paru okolicznych wątkach.

Pozdrawiam - wrew
          • aniela_ Re: Do Anieli 28.02.02, 12:45
            nie mam zwyczaju grzebac na smietniku forumowym :) slowa maria traktowałabym
            lekce raczej :)
            • psychoanalityk Re: Do Anieli 28.02.02, 12:51
              aniela_ napisał(a):

> nie mam zwyczaju grzebac na smietniku forumowym :) slowa maria traktowałabym
              > lekce raczej :)

musze sie wtrącić !nie mogę lekce potraktować tak ciekawego experymentu !jestem
              już bliski wniosków końcowych ,szkoda by było to zaprzepaścić ,

• aniela_ Re: Do Anieli 28.02.02, 13:20
                smiało, co Cie powstrzymuje?
                • psychoanalityk Re: Do Anieli 28.02.02, 13:38
                  aniela_ napisał(a):

> smiało, co Cie powstrzymuje?

hm ?pytanie trochę nie wiem o co ,
                  jak powiedziałem :jestem w trakcie analizy ,
                  osoby wiedzą do czego załączam : :-]]]]

• aniela_ Re: Do Anieli 28.02.02, 13:40
                    aha rozkładasz na atomy czynniki i tak pierwsze?
                    • psychoanalityk Re: Do Anieli 28.02.02, 13:47
                      aniela_ napisał(a):

> aha rozkładasz na atomy czynniki i tak pierwsze?

no w pewnym sensie 'i tak drugie' czyt.:'2'
                      :-]

• aniela_ Re: Do Anieli 28.02.02, 14:20
                        hmmm "taka psychoanaliza to do Ciebie mnie nie zbliża" ze zacytuje kultowego
                        muzyka rockowego ;))
                        syntetyczna aniela ;)
                        • psychoanalityk Re: Do Anieli 28.02.02, 14:43
                          aniela_ napisał(a):

> hmmm "taka psychoanaliza to do Ciebie mnie nie zbliża" ze zacytuje kultowego
                          > muzyka rockowego ;))
                          > syntetyczna aniela ;)

treść syntetyki wynika z podporządkowanych jej analityk ,
                          gdy zaakceptujemy błąd w analityce - całość nie stanowi odzwierciedlenia prawdy ,

pozdrawiam
                          :-]]

• aniela_ Re: Do Anieli 28.02.02, 14:45
                            lecz cóz jest prawdą? ze znów nie swoimi posłużę się słowami :)
                            • psychoanalityk Re: Do Anieli 28.02.02, 14:50
                              aniela_ napisał(a):

> lecz cóz jest prawdą? ze znów nie swoimi posłużę się słowami :)

no tak ,wkraczamy na tematy filozoficzne [nota bene to drugi kierunek którym
                              chciałbym się zająć ] :-]

w tym znaczeniu wyraziłem się nieściśle :słowo 'prawda' zastąpmy więc
                              słowem 'stan faktyczny'
                              :-]]]

• aniela_ Re: Do Anieli 28.02.02, 14:55
                                duzo slabse okreslenie:) zalezy od swobodnej (syntetycznej) oceny dowodów :)
                                bajdełej jestes w grupie ignorujących czy ignorowanych? że Cię tu znalazłam ?:)
                                • psychoanalityk Re: Do Anieli 28.02.02, 14:57
                                  aniela_ napisał(a):

> duzo slabse okreslenie:) zalezy od swobodnej (syntetycznej) oceny dowodów :)
                                  > bajdełej jestes w grupie ignorujących czy ignorowanych? że Cię tu znalazłam ?:)

jestem chyba po prostu ignorantem ,do tego zbytnio niezgrupowanym :-]]]

• aniela_ Re: Do Anieli 28.02.02, 15:04
                                    aha niezrzeszony jestes o rozdarty na dwoje ?
                                    • psychoanalityk Re: Do Anieli 28.02.02, 15:07
                                      aniela_ napisał(a):

> aha niezrzeszony jestes o rozdarty na dwoje ?

i znów wracamy do rzeczonego '2' :-]]]

ps. znikam na dziś ,pozdrawaiam :-]

• aniela_ Re: Do Anieli 28.02.02, 15:10
                                        uważaj na siebi :)) pozdr. a
                                • Gość: wrew Re: Do Anieli IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 15:12
                                  aniela_ napisał(a):

> duzo slabse okreslenie:) zalezy od swobodnej (syntetycznej) oceny dowodów :)
                                  > bajdełej jestes w grupie ignorujących czy ignorowanych? że Cię tu znalazłam ?:)

Przepraszam, że wtrącam się do Waszej rozmowy. Robię to, bo odniosłem wrażenie,
                                  że nie do końca zrozumiałaś moje intencje. W temacie wątku napisałem "IGNORanci".
                                  Zrobiłem to nie przypadkiem. Przeczytaj mój post do 9876aaww z godziny 13:14 -
                                  tam wytłumaczyłem dlaczego użyłem tego właśnie słowa.
                                  • aniela_ Re: Do Anieli 28.02.02, 15:15
                                    aha możliwe że nie zrozumiałam :) a pytanie zadałam bez intencji zadnych, w
                                    slepo pytalam :)) nie unos sie :))
                                    • Gość: wrew Re: Do Anieli IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 15:26
                                      Nie unoszę się i przepraszam jeśli tak odebrałaś mój post. Chciałem tylko
                                      przybliżyć Ci coś, co mogło Ci umknąć. A w ogóle to miło mi się "pisze" z Tobą!
                                      Dziękuję :)))
                                      • aniela_ Re: Do Anieli 28.02.02, 15:29
                                        wymiana postów z Tobą mi też nie sprawia jakiejś szczególnej przykrości ;)))
                                        • Gość: wrew Re: Do Anieli IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 15:32
                                          Rozumiem, że ta... nieszczególna wynika z pewnej różnicy zdań. Ale to normalne
                                          między ludźmi. I tak jest dobrze. Dziękuję jeszcze raz i spadam naprawdę.
                                          • aniela_ Re: Do Anieli 28.02.02, 15:33
                                            miłego dnia :)))
                                            (eh wszystkich dzis zegnam :)
            • Gość: wrew Re: Do Anieli IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 13:21
              aniela_ napisał(a):

> nie mam zwyczaju grzebac na smietniku forumowym :) slowa maria traktowałabym
              > lekce raczej :)

Myślę, że każdy ma swój własny próg wrażliwości (lub drażliwości jeśli wolisz).
              Sprawą innych jest nieprzekraczanie tej granicy, o ile ją znają. Mario zna mój
              próg i programowo go nie szanuje. Tego rodzaju agresywności nie akceptuję.

Dziękuję Ci w każdym razie za dobre intencje. I pozdrawiam :)))

wrew
              • aniela_ Re: Do Anieli 28.02.02, 13:34
                mowią że pewnych spraw lepiej nie ruszać to nie będą smierdziec :) nie
                machałabym nikomu przed oczyma płachtą czerwoną tylko dostojnie odwrociła się
                na piecie z gory patrząc na rzeczonego m. :) ale kazdy ma inną taktykę
                pilnowania nienaruszalnosci własnych progów ;)
                a. pełna dobrych intencji ;)
                • Gość: wrew Re: Do Anieli IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 13:45
                  aniela_ napisał(a):

> mowią że pewnych spraw lepiej nie ruszać to nie będą smierdziec :)

Rozumiem, że Twoja niechęć do grzebania na śmietniku forum powoduje niewiedzę.
                  Otóż dokładnie tak się zachowywałem (tzn. nie ruszałem pewnych spraw; zresztą w
                  ogóle nie pisałem tu). I mimo to smród się podniósł.
                  • aniela_ Re: Do Anieli 28.02.02, 13:47
                    może to zgnilizna moralna odczuwalna była zmysłem powonienia ?:)
                    • Gość: wrew Re: Do Anieli IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 13:56
                      Gdy mnie ktoś atakuje, to bronię się. I tyle.
                      • aniela_ Re: Do Anieli 28.02.02, 14:13
                        mówią ze przemoc rodzi przemoc:)
                        aniela z oredziem pokoju ;)
                        • Gość: wrew Re: Do Anieli IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 14:24
                          aniela_ napisał(a):

> mówią ze przemoc rodzi przemoc:)
                          > aniela z oredziem pokoju ;)

Jesteśmy w stanie wojny??? A jeśli orędzie nie nas dotyczy, to czy byłaś z nim
                          już u Mario? Jeśli nie, to czy mnie uważasz za agresora, którego niecne zapędy
                          trzeba powściągnąć?
                          • aniela_ Re: Do Anieli 28.02.02, 14:30
                            nene daleka jestem od oceniania:) mowie tylko z czym przychodze zebys nie
                            myslal ze to co chowam za plecami to karabin :) a od maria zwykłam trzymac się
                            z dala :)
                            • Gość: wrew Re: Do Anieli IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 14:52
                              Ja też staram się trzymać z dala od Maria. Niestety i taka taktyka okazuje się
                              nieskuteczna - jak wiele innych, których próbowałem. Co do tego, że przemoc
                              rodzi przemoc, zgadzam się z Tobą całkowicie. I dlatego właśnie jestem zdumiony
                              tym, że do mnie kierujesz swoje orędzie pokoju. JA NIE STOSUJĘ PRZEMOCY!!!
                              • aniela_ Re: Do Anieli 28.02.02, 14:56
                                orędzie niosę w kierunku żadnym :) bez konkretnego adresata:) aha topory
                                wszystkie ktore masz na podOREDZIU (nomen omen) zakopane są ?;)
                                • Gość: wrew Re: Do Anieli IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 15:03
                                  aniela_ napisał(a):

> orędzie niosę w kierunku żadnym :) bez konkretnego adresata:)

Rozumiem - popełniłem błąd, myśląc, że skoro w rozmowie ze mną, to kierujesz to
                                  do mnie.

> aha topory
                                  > wszystkie ktore masz na podOREDZIU (nomen omen) zakopane są ?;)

Ale czy tylko ja nie ustrzegłem się błędu? Czy Ty rzeczywiście widziałaś u mnie
                                  jakiś topór?
                                  • aniela_ Re: Do Anieli 28.02.02, 15:05
                                    nene widziałam jakis topór bezpański. walał się po ziemi, to pytam:) bez
                                    insynuacji i wpierania :)
                                    • Gość: wrew Re: Do Anieli IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 15:23
                                      aniela_ napisał(a):

> nene widziałam jakis topór bezpański. walał się po ziemi, to pytam:) bez
                                      > insynuacji i wpierania :)

To nie mój topór :) Ale skoro się wala, to może go zakopiemy - wspólnie?
                                      Wykopałem już dół i wrzuciłem tam topór. Zasypiesz go? Ja na razie spadam, bo
                                      zaczął się już popołudniowy szczyt i kolejne okna otwierają się w żółwim tempie.
                                      Dziękuję za rozmowę!

Z pozdrowieniami - wrew
                                      • aniela_ Re: Do Anieli 28.02.02, 15:25
                                        ehh czemu to zawsze ja odwalam brudną robotę? jasne ze zasypię, co tam moj
                                        swiezy makinir.
                                        usłużna aniela ;)
                                        • Gość: wrew Re: Do Anieli IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 15:29
                                          Nie pomyślałem o delikatności paluszków! Ale gafa :((( Przepraszam - już jestem
                                          i odbieram łopatę ;) Najbardziej liczy się chęć szczera!
                                          • aniela_ Re: Do Anieli 28.02.02, 15:31
                                            co tam paluszki. lakier z paznokcia moglby mi odprysnaac ;) a Ty widze dzialasz
                                            w bialych rekawiczkach ;)
    • 9876aaww Re: IGNORowany i IGNORanci 28.02.02, 12:46
      Hej Wrew!
      Chyba dołączę do Ciebie ...jako ta IGNORowana... tak czuję coś ostatnio.
      • Gość: wrew Do 9876aaww IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 13:14
        9876aaww napisał(a):

> Hej Wrew!
        > Chyba dołączę do Ciebie ...jako ta IGNORowana... tak czuję coś ostatnio.

Nie wiem, co Cię skłania do takiego przypuszczenia. Jeżeli jednak jest Ci z tym
        źle, to na podstawie własnego doświadczenia powiem Ci, abyś nie przejmowała się
        zbytnio. Ostracyzm na forum jest niemożliwy. Jeżeli ktokolwiek sądzi inaczej, to
        daje tym dowód przynależności do drugiej kategorii wymienionej w temacie wątku.
        Wbrew pozorom na forum jest bardzo wielu ludzi nie zaliczających się do niej.
        Chciałbym, aby Cię to pokrzepiło.

Pozdrawiam - wrew
        • 9876aaww Re: Do 9876aaww 28.02.02, 13:17
          dzieki za pocieszenie!
          a tak na marginesie: powody odczuwania w/w - DOKŁADNIE te same jak Twoje!!
          • Gość: wrew Re: Do 9876aaww IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 13:23
            Trzymaj się!

:)))
            • indygoo Re: Do 98..od. 28.02.02, 13:27
              Dlaczego uwazasz ,ze jestes ignorowana .Mysle , ze jestes lubiana osoba na forum .Skad takie
              bzdury przyszly Ci kobieto do glowy ?:-)
              • 9876aaww Re: Do 98..od. 28.02.02, 13:41
                konkretnie chodzi mi o jedną osobę
                Nie wiem,może się mylę, może to tylko przypadek ale od kilku dni jakoś dziwnie
                znika panM, gdy tylko się wtrącę w rozmowę.
                A może nie warto zbyt wiele mówić o sobie?
                • indygoo Re: Do 98..od. 28.02.02, 13:47
                  Moja droga, po prostu zapytaj go wprost ! To moze byc zupelny przypadek z tym znikaniem.:-) Tak
                  mysle. Pozdrawiam Cie i nie truj sie tym ,czego byc moze nie ma.:)
                • krzysztof.r.m Re: Do 98..od. 28.02.02, 13:49
                  Sluchaj ja tez jestem w jakims stopniu M chociaz glownie K, i jeszcze w dodatku
                  R, ale przeciez nie znikam jesli nie musze. W dodatku tez mi pustawo bo
                  zniknelo mi jedno bardzo duze M choc drobne....jak niesie wiesc.
                  krm
                  • 9876aaww Re: Do 98..od. 01.03.02, 07:45
                    mieliscie rację
                    był to przypadek
    • Gość: wrew Czemu omijasz ten wątek, Mario2? IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 20:38
      Pokaż, jak ze mną postępować!!!
      • Gość: wrew Gdzie Twoja... IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 21:18
        ... stanowczość, Mario2?
    • Gość: wrew A tu możesz pokazać... IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 21:38
      ... swoją odwagę :o)
      • Gość: wrew Re: A tu możesz pokazać... IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 23:21
        Co, zabrakło odwagi? Czy może poczułeś się zbyt osaczony?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka