Gość: wrew IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 27.02.02, 22:49 Kto dołączy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wrew Do mena IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 27.02.02, 22:53 men_ napisał(a): > Wrew, daj se siana :)) Ależ u mnie wszystko ok :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Co z Tobą? IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 27.02.02, 23:03 Sprawiasz mi zawód :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: Co z Tobą? IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 27.02.02, 23:36 Dotąd byłeś niezawodny... A może zrozumiałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: Co z Tobą? IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 27.02.02, 23:44 Gość portalu: wrew napisał(a): > Dotąd byłeś niezawodny... A może zrozumiałeś? Nie zrozumiałeś :( Ale nie bój się, to nie boli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: IGNORowany i IGNORanci IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 09:18 Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: IGNORowany i IGNORanci 28.02.02, 09:23 może objasnij o co chodzi? jakąś podobizne umiesc na liscie gonczym jakies imie jakies nazwisko i jakas sumę moze wielocyfrową ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Do Anieli IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 09:28 Nikogo nie ścigam, a zwłaszcza Ciebie. Rzecz w tym, że nie chcę być tu znieważany przez Mario2 i jemu podobnych. Jeżeli interesują Cię szczegóły, to możesz znaleźć je w paru okolicznych wątkach. Pozdrawiam - wrew Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Do Anieli 28.02.02, 12:45 nie mam zwyczaju grzebac na smietniku forumowym :) slowa maria traktowałabym lekce raczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
psychoanalityk Re: Do Anieli 28.02.02, 12:51 aniela_ napisał(a): > nie mam zwyczaju grzebac na smietniku forumowym :) slowa maria traktowałabym > lekce raczej :) musze sie wtrącić !nie mogę lekce potraktować tak ciekawego experymentu !jestem już bliski wniosków końcowych ,szkoda by było to zaprzepaścić , Odpowiedz Link Zgłoś
psychoanalityk Re: Do Anieli 28.02.02, 13:38 aniela_ napisał(a): > smiało, co Cie powstrzymuje? hm ?pytanie trochę nie wiem o co , jak powiedziałem :jestem w trakcie analizy , osoby wiedzą do czego załączam : :-]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Do Anieli 28.02.02, 13:40 aha rozkładasz na atomy czynniki i tak pierwsze? Odpowiedz Link Zgłoś
psychoanalityk Re: Do Anieli 28.02.02, 13:47 aniela_ napisał(a): > aha rozkładasz na atomy czynniki i tak pierwsze? no w pewnym sensie 'i tak drugie' czyt.:'2' :-] Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Do Anieli 28.02.02, 14:20 hmmm "taka psychoanaliza to do Ciebie mnie nie zbliża" ze zacytuje kultowego muzyka rockowego ;)) syntetyczna aniela ;) Odpowiedz Link Zgłoś
psychoanalityk Re: Do Anieli 28.02.02, 14:43 aniela_ napisał(a): > hmmm "taka psychoanaliza to do Ciebie mnie nie zbliża" ze zacytuje kultowego > muzyka rockowego ;)) > syntetyczna aniela ;) treść syntetyki wynika z podporządkowanych jej analityk , gdy zaakceptujemy błąd w analityce - całość nie stanowi odzwierciedlenia prawdy , pozdrawiam :-]] Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Do Anieli 28.02.02, 14:45 lecz cóz jest prawdą? ze znów nie swoimi posłużę się słowami :) Odpowiedz Link Zgłoś
psychoanalityk Re: Do Anieli 28.02.02, 14:50 aniela_ napisał(a): > lecz cóz jest prawdą? ze znów nie swoimi posłużę się słowami :) no tak ,wkraczamy na tematy filozoficzne [nota bene to drugi kierunek którym chciałbym się zająć ] :-] w tym znaczeniu wyraziłem się nieściśle :słowo 'prawda' zastąpmy więc słowem 'stan faktyczny' :-]]] Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Do Anieli 28.02.02, 14:55 duzo slabse okreslenie:) zalezy od swobodnej (syntetycznej) oceny dowodów :) bajdełej jestes w grupie ignorujących czy ignorowanych? że Cię tu znalazłam ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
psychoanalityk Re: Do Anieli 28.02.02, 14:57 aniela_ napisał(a): > duzo slabse okreslenie:) zalezy od swobodnej (syntetycznej) oceny dowodów :) > bajdełej jestes w grupie ignorujących czy ignorowanych? że Cię tu znalazłam ?:) jestem chyba po prostu ignorantem ,do tego zbytnio niezgrupowanym :-]]] Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Do Anieli 28.02.02, 15:04 aha niezrzeszony jestes o rozdarty na dwoje ? Odpowiedz Link Zgłoś
psychoanalityk Re: Do Anieli 28.02.02, 15:07 aniela_ napisał(a): > aha niezrzeszony jestes o rozdarty na dwoje ? i znów wracamy do rzeczonego '2' :-]]] ps. znikam na dziś ,pozdrawaiam :-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: Do Anieli IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 15:12 aniela_ napisał(a): > duzo slabse okreslenie:) zalezy od swobodnej (syntetycznej) oceny dowodów :) > bajdełej jestes w grupie ignorujących czy ignorowanych? że Cię tu znalazłam ?:) Przepraszam, że wtrącam się do Waszej rozmowy. Robię to, bo odniosłem wrażenie, że nie do końca zrozumiałaś moje intencje. W temacie wątku napisałem "IGNORanci". Zrobiłem to nie przypadkiem. Przeczytaj mój post do 9876aaww z godziny 13:14 - tam wytłumaczyłem dlaczego użyłem tego właśnie słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Do Anieli 28.02.02, 15:15 aha możliwe że nie zrozumiałam :) a pytanie zadałam bez intencji zadnych, w slepo pytalam :)) nie unos sie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: Do Anieli IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 15:26 Nie unoszę się i przepraszam jeśli tak odebrałaś mój post. Chciałem tylko przybliżyć Ci coś, co mogło Ci umknąć. A w ogóle to miło mi się "pisze" z Tobą! Dziękuję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Do Anieli 28.02.02, 15:29 wymiana postów z Tobą mi też nie sprawia jakiejś szczególnej przykrości ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: Do Anieli IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 15:32 Rozumiem, że ta... nieszczególna wynika z pewnej różnicy zdań. Ale to normalne między ludźmi. I tak jest dobrze. Dziękuję jeszcze raz i spadam naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Do Anieli 28.02.02, 15:33 miłego dnia :))) (eh wszystkich dzis zegnam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: Do Anieli IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 13:21 aniela_ napisał(a): > nie mam zwyczaju grzebac na smietniku forumowym :) slowa maria traktowałabym > lekce raczej :) Myślę, że każdy ma swój własny próg wrażliwości (lub drażliwości jeśli wolisz). Sprawą innych jest nieprzekraczanie tej granicy, o ile ją znają. Mario zna mój próg i programowo go nie szanuje. Tego rodzaju agresywności nie akceptuję. Dziękuję Ci w każdym razie za dobre intencje. I pozdrawiam :))) wrew Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Do Anieli 28.02.02, 13:34 mowią że pewnych spraw lepiej nie ruszać to nie będą smierdziec :) nie machałabym nikomu przed oczyma płachtą czerwoną tylko dostojnie odwrociła się na piecie z gory patrząc na rzeczonego m. :) ale kazdy ma inną taktykę pilnowania nienaruszalnosci własnych progów ;) a. pełna dobrych intencji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: Do Anieli IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 13:45 aniela_ napisał(a): > mowią że pewnych spraw lepiej nie ruszać to nie będą smierdziec :) Rozumiem, że Twoja niechęć do grzebania na śmietniku forum powoduje niewiedzę. Otóż dokładnie tak się zachowywałem (tzn. nie ruszałem pewnych spraw; zresztą w ogóle nie pisałem tu). I mimo to smród się podniósł. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Do Anieli 28.02.02, 13:47 może to zgnilizna moralna odczuwalna była zmysłem powonienia ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: Do Anieli IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 13:56 Gdy mnie ktoś atakuje, to bronię się. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Do Anieli 28.02.02, 14:13 mówią ze przemoc rodzi przemoc:) aniela z oredziem pokoju ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: Do Anieli IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 14:24 aniela_ napisał(a): > mówią ze przemoc rodzi przemoc:) > aniela z oredziem pokoju ;) Jesteśmy w stanie wojny??? A jeśli orędzie nie nas dotyczy, to czy byłaś z nim już u Mario? Jeśli nie, to czy mnie uważasz za agresora, którego niecne zapędy trzeba powściągnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Do Anieli 28.02.02, 14:30 nene daleka jestem od oceniania:) mowie tylko z czym przychodze zebys nie myslal ze to co chowam za plecami to karabin :) a od maria zwykłam trzymac się z dala :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: Do Anieli IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 14:52 Ja też staram się trzymać z dala od Maria. Niestety i taka taktyka okazuje się nieskuteczna - jak wiele innych, których próbowałem. Co do tego, że przemoc rodzi przemoc, zgadzam się z Tobą całkowicie. I dlatego właśnie jestem zdumiony tym, że do mnie kierujesz swoje orędzie pokoju. JA NIE STOSUJĘ PRZEMOCY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Do Anieli 28.02.02, 14:56 orędzie niosę w kierunku żadnym :) bez konkretnego adresata:) aha topory wszystkie ktore masz na podOREDZIU (nomen omen) zakopane są ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: Do Anieli IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 15:03 aniela_ napisał(a): > orędzie niosę w kierunku żadnym :) bez konkretnego adresata:) Rozumiem - popełniłem błąd, myśląc, że skoro w rozmowie ze mną, to kierujesz to do mnie. > aha topory > wszystkie ktore masz na podOREDZIU (nomen omen) zakopane są ?;) Ale czy tylko ja nie ustrzegłem się błędu? Czy Ty rzeczywiście widziałaś u mnie jakiś topór? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Do Anieli 28.02.02, 15:05 nene widziałam jakis topór bezpański. walał się po ziemi, to pytam:) bez insynuacji i wpierania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: Do Anieli IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 15:23 aniela_ napisał(a): > nene widziałam jakis topór bezpański. walał się po ziemi, to pytam:) bez > insynuacji i wpierania :) To nie mój topór :) Ale skoro się wala, to może go zakopiemy - wspólnie? Wykopałem już dół i wrzuciłem tam topór. Zasypiesz go? Ja na razie spadam, bo zaczął się już popołudniowy szczyt i kolejne okna otwierają się w żółwim tempie. Dziękuję za rozmowę! Z pozdrowieniami - wrew Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Do Anieli 28.02.02, 15:25 ehh czemu to zawsze ja odwalam brudną robotę? jasne ze zasypię, co tam moj swiezy makinir. usłużna aniela ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: Do Anieli IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 15:29 Nie pomyślałem o delikatności paluszków! Ale gafa :((( Przepraszam - już jestem i odbieram łopatę ;) Najbardziej liczy się chęć szczera! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Do Anieli 28.02.02, 15:31 co tam paluszki. lakier z paznokcia moglby mi odprysnaac ;) a Ty widze dzialasz w bialych rekawiczkach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww Re: IGNORowany i IGNORanci 28.02.02, 12:46 Hej Wrew! Chyba dołączę do Ciebie ...jako ta IGNORowana... tak czuję coś ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Do 9876aaww IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 13:14 9876aaww napisał(a): > Hej Wrew! > Chyba dołączę do Ciebie ...jako ta IGNORowana... tak czuję coś ostatnio. Nie wiem, co Cię skłania do takiego przypuszczenia. Jeżeli jednak jest Ci z tym źle, to na podstawie własnego doświadczenia powiem Ci, abyś nie przejmowała się zbytnio. Ostracyzm na forum jest niemożliwy. Jeżeli ktokolwiek sądzi inaczej, to daje tym dowód przynależności do drugiej kategorii wymienionej w temacie wątku. Wbrew pozorom na forum jest bardzo wielu ludzi nie zaliczających się do niej. Chciałbym, aby Cię to pokrzepiło. Pozdrawiam - wrew Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww Re: Do 9876aaww 28.02.02, 13:17 dzieki za pocieszenie! a tak na marginesie: powody odczuwania w/w - DOKŁADNIE te same jak Twoje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: Do 9876aaww IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 13:23 Trzymaj się! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
indygoo Re: Do 98..od. 28.02.02, 13:27 Dlaczego uwazasz ,ze jestes ignorowana .Mysle , ze jestes lubiana osoba na forum .Skad takie bzdury przyszly Ci kobieto do glowy ?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww Re: Do 98..od. 28.02.02, 13:41 konkretnie chodzi mi o jedną osobę Nie wiem,może się mylę, może to tylko przypadek ale od kilku dni jakoś dziwnie znika panM, gdy tylko się wtrącę w rozmowę. A może nie warto zbyt wiele mówić o sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
indygoo Re: Do 98..od. 28.02.02, 13:47 Moja droga, po prostu zapytaj go wprost ! To moze byc zupelny przypadek z tym znikaniem.:-) Tak mysle. Pozdrawiam Cie i nie truj sie tym ,czego byc moze nie ma.:) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Do 98..od. 28.02.02, 13:49 Sluchaj ja tez jestem w jakims stopniu M chociaz glownie K, i jeszcze w dodatku R, ale przeciez nie znikam jesli nie musze. W dodatku tez mi pustawo bo zniknelo mi jedno bardzo duze M choc drobne....jak niesie wiesc. krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Czemu omijasz ten wątek, Mario2? IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 20:38 Pokaż, jak ze mną postępować!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Gdzie Twoja... IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 21:18 ... stanowczość, Mario2? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew A tu możesz pokazać... IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 21:38 ... swoją odwagę :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: A tu możesz pokazać... IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 28.02.02, 23:21 Co, zabrakło odwagi? Czy może poczułeś się zbyt osaczony? Odpowiedz Link Zgłoś