the_kami 19.05.04, 13:26 Jestem głodna. Bardzo. A nie miałam czasu jeszcze :-/ Ech. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catalina1 Re: śniadanie... 19.05.04, 13:41 Smacznego ;-) To ja nie powiem ile już dziś zjadłam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: śniadanie... 19.05.04, 14:08 Jakbym ja była kinder-niespodzianką, to też bym jadła jakoś... sensowniej :-D Ale ja (chyba :-PPPP) póki co nie jestem :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: śniadanie... 19.05.04, 14:13 the_kami napisała: > Jakbym ja była kinder-niespodzianką, to też bym jadła jakoś... sensowniej :-D > Ale ja (chyba :-PPPP) póki co nie jestem :-DDDD No to juz jest rozwiązanie dla Twoich godzin karmienia ;-PP PS. Nie wiesz czemu www jasienia znowu śpi??? Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: śniadanie... 19.05.04, 14:18 catalina1 napisała: > No to juz jest rozwiązanie dla Twoich godzin karmienia ;-PP Dobrze że nie napisałaś 'godzin podawania paszy' :-D > PS. Nie wiesz czemu www jasienia znowu śpi??? Bo admin walczy ze skarbówką. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: śniadanie... 19.05.04, 14:35 the_kami napisała: > Dobrze że nie napisałaś 'godzin podawania paszy' :-D No nie - ja z tych delikatnych kobiet jestem ;-) > Bo admin walczy ze skarbówką. A to już wsio jasne - poczekam do pojutrza z następnym pytaniem ;-)) Niech On ochłonie ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: śniadanie... 19.05.04, 14:51 catalina1 napisała: > No nie - ja z tych delikatnych kobiet jestem ;-) O tak, nad wyraz :-) > A to już wsio jasne - poczekam do pojutrza z następnym pytaniem ;-)) Niech On > ochłonie ;-)) No, ja też poczekam :-> Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: śniadanie... 19.05.04, 14:38 Nic mi nie mów :-/ Dzisiaj to się zaczęlam dostanawiac, kiedy mi się pierwsze wrzody objawia :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: śniadanie... 19.05.04, 14:56 the_dzidka napisała: > Nic mi nie mów :-/ No wiesz, ja już prawie przyzwyczajona :-D > Dzisiaj to się zaczęlam dostanawiac, kiedy mi się pierwsze > wrzody objawia :-/ Wrzody są podobno od bakterii, więc się nie dostanawiaj... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: śniadanie... 19.05.04, 15:09 > więc się nie dostanawiaj... ;-) ROTFL No sama widzisz :) Odpowiedz Link Zgłoś