Dodaj do ulubionych

Szukam przyjaciółki !!!

22.09.04, 12:23
witam
jestem singlem ( to takie modne słówko :) ) z warszawy ma 23 latak i chetnie
poznam jakas dziewczyne najchetniej rowniez ze stolicy ( w wieku max 24
latka ) szukam kogos z kim mozna by sobie pogadac pomailowac ale nie
wykluczalbym mozliwosci blizszego poznania - spotkania w realu wypadu do kina
na spacer lub tak zeby sobie gdziesc pojsc pogadac posiedziec
mam za soba prawie siedmioletni zwiazek i od dluzszego juz czasu jestem sam
ostatnio bardzo modne staly sie zwiazki bez zobowiazan - tak zwane wolne
zwiazki -
Obserwuj wątek
    • joola Re: Szukam przyjaciółki !!! 22.09.04, 12:28
      ja mogę być przyjaciółką :D

i mam 24 latka, a za sobą 4-letni nieudany związek zakończony miesiąc temu i
      też mieszkam w Warszawie
      • zeun Do joola(i) 22.09.04, 12:45
        czesc
        a mozesz napisac cos wiecej o osbie lub ewnetualnie
        o jakich charakterze szukasz znajomosci bo nie bede ukrywal - zreszta to
        napisalem ze procz przyjani wirtualnej nie wykluczl bym czegos wiecej
        ( nie napisalem tylko nic o sexie gdzy uwazam z to ewentualnie sprawa miedzu ma
        a tal druga osoba )
        • joola Re: Do joola(i) 22.09.04, 12:56
          hmm, wiele o mnie możesz się dowiedzieć z wątku szukam... na tym forum :)
          • zeun Re: Do joola(i) 22.09.04, 13:04
            wiesz ja jestem nowy tutaj - dopiero dzis sie zarejestrowalem :))
            wiec potraktuj mnie lagodnie
            a czy to ze jestem mlodszy o rok nie ma dla ciebie znaczenia ??
            • joola Re: Do joola(i) 22.09.04, 13:06
              żadnego
              im młodszy tym lepszy :D
              • zeun Re: Do joola(i) 22.09.04, 15:12
                przegladam ten post - szukam... ale tam jest ponad 300 odpowiedzi i probuje
                przeczytac tylko twoje ale chyba bede musial wszystko bo nie wiem o czym mowa
                ale podoba mi sie ze jestes malutka tzn te 167cm ( ja ma 176 ) widze rowniez ze
                jestes rozrywkowa dziewczynka hmm ja natomiast troszke mniej

jesli by ci to niesprawilo problemu i mogla to co w tamtym temacie jakos
                strescic specjalnie dla mnie :) to toszke bys mi ulatwila zycie bo tamto zeby
                przeczytac to zajmie mi troche czasu i zostawie to sobie na wieczor
                • joola Re: Do joola(i) 22.09.04, 15:15
                  o nieee, musisz sam trochę popracować ;D
                  • zeun Re: Do joola(i) 22.09.04, 15:25
                    zaczynam sie zastanawiac czy ty jestes tu jednyna dziewczyna na tym forum
                    czy moze sa jakies inne ????

ale w takim razie bede musial poswiecic troche czasu na przestudiowanie tamtego
                    tematu a wiec troche czasu
                    ale poczytam sobie i sie napewno odezwe ale ty jak narazie nic zaczepnego nie
                    napisalas tzn nic co by moglo rozwinac nasza znajomosc

wiem czymu napislas ze im mlodszy tym lepiej ??
                    lubisz mlodych chlopcow -
                  • zeun Re: Do joola(i) 22.09.04, 16:09
                    widze ze juz jednemu w glowie zawrocilas - yorg
                    ale chyba mialem racje ze jestes chyba jedyna dziewczyna tutaj

w sumie wiele w tamtym poscie z twoich wypowiedzi sie nie dowiedzialem
                    moze tylko tyle ze lubisz naiwnych chlopcow :) ciekawe co to oznacza
                    ze lubisz piwko nie umiesz gotowac a to duzy blad bo ja tak a gotowanie we
                    dwoej moze byc ekscytujace i erotyczne nawet moze spelniac role wstepnej gry do
                    gry wstepnej ( ale zarkecilem ) lubisz koty nie jestes z warszawy tylko tu
                    mieszkasz
                    a w tamtym temacie zero sexu !!!!! czemu
                    • joola Re: Do joola(i) 22.09.04, 16:18
                      bo my sobie tak kurtuazyjnie gadamy :)
                      • zeun Re: Do joola(i) 22.09.04, 16:41
                        jakos nie widze zeby nasz rozmowa sie rozwilala w jakims konkretnym kierunku :(
              • swietlik4 Re: Do joola(i) 22.09.04, 15:18
                hahahahhahahahahhaahahahahahahahhaahhaha wybaczcie,nie wiem czy tylko mnie takie
                rozmowy bawia?!tak czy inaczej udanych poszukiwan "zeun",a tobie "joolu" powodzenia.
                • zeun Re: Do joola(i) 22.09.04, 15:20
                  a co tu siemsznego czy nie mozna sobie szukac znajomych w ten sposob ?
    • zeun Re: Szukam przyjaciółki !!! 22.09.04, 16:42
      czy na tym forum jedyna dziewczyna jest joola ????????
      czy naprawde nie ma innych dziewczyn :(
      • vanessa9 Re: Szukam przyjaciółki !!! 22.09.04, 20:20
        Sa inne dziewczyny,tylko moze sa z innego miasta,moze moga towarzyszyc Ci tylko
        tu lub przez e-mail,moze jestes zbyt wymagajacy i jest tych moze jeszcze i
        jeszcze...
        • zeun Re: Szukam przyjaciółki !!! 22.09.04, 20:59
          Vanessa9 ja napisalem ze najchatnie z wawki gdzy nie wykluczam ewentualnego
          spotkania w realu ale rowniez bede sie cieszyl ze znajomosci wirtualnej tez
          moze byc bardzo ekscytujaca
          napisz prosze cos moze o sobie mozesz na prywatny mail :)
    • zeun Re: Szukam przyjaciółki !!! 23.09.04, 11:33
      widze cisza i spokuj w tym temacie :(
    • Gość: maleństwo21 Re: Szukam przyjaciółki !!! IP: 80.240.166.* 23.09.04, 11:55
      szukasz przyjaciółki czy dziewczyny do towarzystwa??
      • Gość: zeun Re: Szukam przyjaciółki !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 12:07
        nie chce i sie logowac co 5 minut wiec pisze jako gosc zeun :)

szukam przyjaciolki ale nie wykluczam ze z tego moze byc cos wiecej
        mam nadziej ze to cie nie odstrasza :)
        • Gość: maleństwo21 Re: Szukam przyjaciółki !!! IP: 80.240.166.* 23.09.04, 12:24
          nie nie odstrasz tylko jakoś dziwnie to brzmi, Ty stawiasz swoje wymagania :)
          to prawia jak anons towarzyski:) bo przyjaźń dla mnie jest duzym slowem i
          niewilu moze się nazwać moimi przyjaciółmi
          pozdrawiam pa
          • Gość: zeun Re: Szukam przyjaciółki !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 12:33
            to nie mialo brzmiec jak anons towarzyski
            a slowo przyjacilka moze powinienem napisa w "przyjaciolka" w cucyslowiach
            chodzi glownie o to zej jestem wolnym facetem i chcial bym cos z tym zrobic

nie gniewaj sie na mnie za to :)
            • wierna_rzeka Re: Szukam przyjaciółki !!! 23.09.04, 14:34
              Zeun, z Twoich wypowiedzi wydajesz sie byc bardzo milym i fajnym chlopakiem,
              nie wiem dlaczego wiec dziewczyny milcza, moze Cie nie ufaja ? nie ufaja, ze
              piszesz prawde, ze jestes szczery, moze maja jakies tu zle doswiadczenia...?
              Ja gdybym miala te kilka latek mniej, to z pewnoscia chetnie bym z Toba zaczela
              korespondowac :).
              W koncu dosc szybko mozna sie i tak zorientowac z kim sie ma do czynienia i
              przestac pisac, to naprawde niewielkie ryzyko.
              Danuta Rinn spiewala kiedys: Gdzie ci mezczyzni..., a ja zapytam: Gdzie te
              dziewczyny ??? :)))
              Zycze Ci powodzenia w poszukiwaniach i nie poddawaj sie zbyt szybko.
              Moim zdaniem wybrales dobry sposob i wczesniej, czy pozniej na pewno jakas
              fajne Warszawianki do Ciebie sie odezwa :)
              Trzymam kciuki, zycze powodzenia i wytrwalosci, pa :)
              • madziapoznan Re: Szukam przyjaciółki !!! 23.09.04, 15:54
                zeun a jak ty wlasciwie masz na imie??
                i ile latek?
                i lubisz sie smiac?
                • Gość: zeun Re: Szukam przyjaciółki !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 16:33
                  mam na imie robert a latak podalem w pierwszym poscie
                  i lubie sie smiac
              • Gość: zeun Re: Szukam przyjaciółki !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 16:31
                dziekuje za zaufanie
                mowisz ze masz pare latek wiecej ale czy to w mailowej znajomosci jakos
                przeszkadza a moze znajomosc z mlodszym facetm ci sie spodoaba
                pozdrawiam serdecznei i raz jeszcze dziei za dobre slowko
                • Gość: zeun Re: Szukam przyjaciółki !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 16:31
            • Gość: maleństwo21 Re: Szukam przyjaciółki !!! IP: 80.240.166.* 24.09.04, 12:10
              nie gniewam sie każdy przecież ma prawo do własnego zdania i poglądów. Tyle że
              właśnie źle nazwałeś to. Poprostu szukasz dziewczyny i upewniłam się o tym
              przeglądając inne Twoje tematy forum. Nie prosciej wejść na randki? ale zrobisz
              jak zechcesz
              w kazdym bądź razie pozdrawiam i trzymaj się ciepło pa
    • Gość: zeun Re: Szukam przyjaciółki !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 10:28
      widze ze w tym temacie cisza !! :)
      • joola Re: Szukam przyjaciółki !!! 24.09.04, 11:01
        widzisz tylko ja Ci zostałam ;)
        • Gość: zeun Re: Szukam przyjaciółki !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 14:56
          :P
          • Gość: aapsik Re: Szukam przyjaciółki !!! IP: 217.8.186.* 24.09.04, 16:15
            jesli chodzi o znajomosc korespondencyjna, to jeszcze ja zglaszam swoja
            kandydature:) od razu na wstepie zaznaczam ze "blizsza" znajomosc jest
            wykluczona:)
          • Gość: doti Re: Szukam przyjaciółki !!! IP: *.chello.pl 24.09.04, 16:44
            ja tez chetnie Cie poznam zeun.
            • Gość: zeun Re: Szukam przyjaciółki !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 16:56
              zapraszam serdecznie mozecie pisac na maila
              • Gość: aapsik Re: Szukam przyjaciółki !!! IP: 217.8.186.* 24.09.04, 17:03
                opmoz blondynce i podaj maila;))))
              • Gość: aapsik Re: Szukam przyjaciółki !!! IP: *.bre.com.pl / 195.187.134.* 24.09.04, 17:10
                MIłego weeknedu wszystkim zycze:)i do zobaczenia w poniedzialek:)
                • Gość: zeun Re: Szukam przyjaciółki !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 21:49
                  mail -
    • Gość: zeun Re: Szukam przyjaciółki !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 12:55
      widze ze temacik wam sie znudzil moze czas go skasowac
      • wierna_rzeka Re: Szukam przyjaciółki !!! 26.09.04, 18:14
        Nie kasuj, wiecej cierpliwosci,nie od razu Krakow zbudowano :).
        Widzisz, ja to mam za duzo latek i za malo czasu, by sie zajac korespondencja z
        Toba.
        Pisze juz z wieloma osobami, a poza tym dalam tu na Forum propozycje, zeby
        zalozyc jakis klub, gdzie mozna sie bedzie spotykac i wspolnie milo spedzac
        czas i teraz glownie tym sie zajmuje w wolnych chwilach :).
        • Gość: zeun Re: Szukam przyjaciółki !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 19:06
          fajny pomysl popieram
    • Gość: Moni Re: Szukam przyjaciółki !!! IP: *.crowley.pl 27.09.04, 13:06
      Jak masz na imię?
      • Gość: zeun Re: Szukam przyjaciółki !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 19:07
        Robert ale juz to w ktoryms poscie pisalem :)
    • Gość: zeun Re: Szukam przyjaciółki !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 01:09
      szkoda ze w tym temacie juz nikt nic nie pisze ostatnio sam go lekko
      zaniedbalem ale coz troszke brak czasu
      moze znow cos tu sie zacznie dziac ??!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka