Gość: magnolia IP: 195.205.73.* 18.09.01, 09:30 marzy tylko o dobrym seksie, czy też czymś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta1 Re: potencjalny facet IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 09:33 ...o zimnym piwie i swietym spokoju!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: potencjalny facet IP: 195.205.73.* 18.09.01, 09:34 Samanto -ten o którym piszesz - to facet zmęczony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: potencjalny facet IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 09:35 Gość portalu: magnolia napisał(a): > Samanto -ten o którym piszesz - to facet zmęczony ***Mysle ze tak z 75% to Ci zmeczeni!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: potencjalny facet IP: 195.205.73.* 18.09.01, 09:36 a ja czsem mam wrażenie, że co najmniej połowa to erotomani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: potencjalny facet IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 09:40 Gość portalu: magnolia napisał(a): > a ja czsem mam wrażenie, że co najmniej połowa to erotomani ***Bez przesady! Ja tez lubie robic wrazenie i nie czuje sie erotomanka!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: potencjalny facet IP: 195.205.73.* 18.09.01, 09:43 Samnto Ty niesiesz przesłanie od zmysłowych subtelnych kobiet, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnu Re: potencjalny facet IP: 195.216.121.* 18.09.01, 09:37 Co wy wiecie o potencjalnych facetach i o tym jaki potencjał w nich tkwi?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: potencjalny facet- gnu IP: 195.205.73.* 18.09.01, 09:39 to może nas oświecisz gnu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: potencjalny facet IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 18.09.01, 09:39 Gość portalu: magnolia napisał(a): > marzy tylko o dobrym seksie, czy też czymś więcej? jesli tylko o seksie, tzn. ze jest erotoman-gawedziarz;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: potencjalny facet - m IP: 195.205.73.* 18.09.01, 09:40 mógłbyś rozwinąć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: potencjalny facet - m IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 18.09.01, 09:46 Gość portalu: magnolia napisał(a): > mógłbyś rozwinąć? moglabym (!), ale po co? przeciez wszystko jasne!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: potencjalny facet - m IP: 195.205.73.* 18.09.01, 09:48 no tak, krowa która dużo ryczy...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: potencjalny facet - m IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 18.09.01, 09:56 Gość portalu: magnolia napisał(a): > no tak, krowa która dużo ryczy...? bingo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: potencjalny facet - m IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 18.09.01, 10:07 Gość portalu: m. napisał(a): > Gość portalu: magnolia napisał(a): > > > no tak, krowa która dużo ryczy...? > > bingo! Sam nie wiem? Bingo! krowa czy usługa. Raf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: potencjalny facet - m IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 18.09.01, 10:12 Gość portalu: Raf napisał(a): > Gość portalu: m. napisał(a): > > > Gość portalu: magnolia napisał(a): > > > > > no tak, krowa która dużo ryczy...? > > > > bingo! > > Sam nie wiem? > Bingo! krowa czy usługa. > > Raf > i ty Raf wygrales glowna nagrode w quizie; a wybor nagrody to oczywiscie kwestia Twoich preferencji;-)) to co wolisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: potencjalny facet - m IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 18.09.01, 10:21 Gość portalu: m. napisał(a): > i ty Raf wygrales glowna nagrode w quizie; a wybor nagrody to oczywiscie kwesti > a > Twoich preferencji;-)) to co wolisz? Ok. Po odbiór nagrody zgłoszę się osobiście. A, tak między nami, co byś polecała. Pytam, bo brak mi doświadczenia w tych sprawach, a zawsze staram się polegać na zdaniu osób doświadczonych, z dorobkiem życiowym. Raf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: potencjalny facet - m IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 18.09.01, 10:32 Gość portalu: Raf napisał(a): > Gość portalu: m. napisał(a): > > > i ty Raf wygrales glowna nagrode w quizie; a wybor nagrody to oczywiscie k > westi > > a > > Twoich preferencji;-)) to co wolisz? > > Ok. Po odbiór nagrody zgłoszę się osobiście. > A, tak między nami, co byś polecała. Pytam, bo brak mi doświadczenia w tych > sprawach, a zawsze staram się polegać na zdaniu osób doświadczonych, z dorobkie > m > życiowym. > > Raf nie czytales regulaminu; nagrode dostarczy Ci Poczta Polska. i dlaczego nie mozesz sie zdecydowac na wybor nagrody? czyzby osiolkowi w zlobie dano...? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: potencjalny facet - m IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 18.09.01, 10:48 Gość portalu: m. napisał(a): > nie czytales regulaminu; nagrode dostarczy Ci Poczta Polska. > i dlaczego nie mozesz sie zdecydowac na wybor nagrody? czyzby osiolkowi w zlobi > e > dano...? ;-))) > I owszem. Regulamin czytałem. Jak również, w pełni postanowiłem go wykorzystać. Punkt 5 regulaminu,mówi o konieczności skorzystania z porady osoby doświadczonej, aby nie zrobić krzywdy „nagrodzie” bo jak Wiesz droga m nagroda jest przechodnia. A więc zdałem się na Ciebie bo ponoć masz najlepsze referencje. PS Nagrodą podzielimy się sprawiedliwie. Raf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: potencjalny facet - m IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 18.09.01, 11:09 Gość portalu: Raf napisał(a): > I owszem. Regulamin czytałem. Jak również, w pełni postanowiłem go wykorzystać. > Punkt 5 regulaminu,mówi o konieczności skorzystania z porady osoby doświadczone > j, > aby nie zrobić krzywdy „nagrodzie” bo jak Wiesz droga m nagroda jes > t przechodnia. > A więc zdałem się na Ciebie bo ponoć masz najlepsze referencje. > > PS > Nagrodą podzielimy się sprawiedliwie. > > Raf cholera, znowu organizatorzy wprowadzili poprawki do regulaminu! ale mam; punkt 5 par. 2 mowi: jako osobe doswiadczona z uprawnieniami do dawania rad w kwestii wyboru nagrody rozumie sie tylko i wylacznie organizatorow quizu (czyli: mag_nolie ;-)))). z kolei par. 3 tegoz punktu: prosby o rade (do ww. osoby doswiadczonej) powinny byc kierowane przez niedoswiadczonych zwyciezcow quizu wylacznie w formie pisemnej, na adres organizatorow quizu zamieszczony w niniejszym regulaminie. o przechodnosci i podzielnosci nagrody nic nie znalazlam. m. ps. i kto mi te referencje wystawil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: potencjalny facet - m IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 18.09.01, 11:28 Gość portalu: m. napisał(a): > cholera, znowu organizatorzy wprowadzili poprawki do regulaminu! ale mam; punkt > 5 > par. 2 mowi: jako osobe doswiadczona z uprawnieniami do dawania rad w kwestii > wyboru nagrody rozumie sie tylko i wylacznie organizatorow quizu (czyli: > mag_nolie ;-)))). z kolei par. 3 tegoz punktu: prosby o rade (do ww. osoby > doswiadczonej) powinny byc kierowane przez niedoswiadczonych zwyciezcow quizu > wylacznie w formie pisemnej, na adres organizatorow quizu zamieszczony w > niniejszym regulaminie. o przechodnosci i podzielnosci nagrody nic nie znalazla > m. > m. > ps. i kto mi te referencje wystawil? Punkt 5 par. 7 mówi o dowolnym wyborze osoby doświadczonej, a ja wybrałem Ciebie. A więc proszę szybciutko o podpowiedz bo nagroda przepadnie… . PS Drobnym drukiem pod regulaminem, jest napisane cytuję: „ Nagroda przepada na rzecz odmawiającego podpowiedzi w trybie natychmiastowym”. Z tego wnioskyję, że Chcesz przejąć nagrodę. Podział Ci nie wystarcza? Raf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: potencjalny facet - m IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 18.09.01, 12:06 pewnie, ze nie wystarcza. zgodnie z dewiza wszytsko albo nic! juz sie ciesze na mysl, ze bede miec wlasna.... jalowke?! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: potencjalny facet do m IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 18.09.01, 12:33 Gość portalu: m. napisał(a): > > pewnie, ze nie wystarcza. zgodnie z dewiza wszytsko albo nic! juz sie ciesze na > > mysl, ze bede miec wlasna.... jalowke?! ;-) > Ja również się cieszę i gratuluję wygranej. Co prawda walkowerem, ale kto rozlicza zwycięzców? Proponuję jeszcze przemyśleć sprawę umaszczenia wygranej, oraz czy aby na pewno ma to być jałówka?, aczkolwiek płeć jest również do wyboru. Raf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: potencjalny facet do m IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 18.09.01, 13:45 Raf, pewnie ze jalowka, bedzie ryczec i bedzie mleko i Milka (a swistak bedzie zawijal w sreberka). co do umaszczenia to oczywiscie tylko laciate. ps. i nie grasuje, tylko bywam (czasem) - m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: potencjalny facet IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 18.09.01, 09:53 Gość portalu: m. napisał(a): > Gość portalu: magnolia napisał(a): > > jesli tylko o seksie, tzn. ze jest erotoman-gawedziarz;-)))) Może erotoman-gawędziarz to taka nowa usługa towarzyska. Raf Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: potencjalny facet 18.09.01, 10:27 Ależ tak! Tak!!! nie ma nic fajniejszego niż jeden <albo i więcej> krótki <albo i dłuższy> numerek... Niech żyje czysta chemia ! Niech żyją wstrętni szowinistyczni faceci ! Niech żyją !!! Woland Gość portalu: magnolia napisał(a): > marzy tylko o dobrym seksie, czy też czymś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Re: potencjalny facet IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 18.09.01, 10:51 Czy ktos Cie ostatnio wykorzystal jako potencjalnego szowinistycznego samca? Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: potencjalny facet 18.09.01, 11:00 no właśnie nie specjalnie, ale nie za bardzo wiem, co rozumiesz przez "ostatnio"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: potencjalny facet IP: 212.244.252.* 18.09.01, 11:05 Pewnie mu się marzy...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: potencjalny facet IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 18.09.01, 11:10 Gość portalu: Ronja napisał(a): > Pewnie mu się marzy...:))) Całe szczęście, że za marzenia nie karają bo!!!....:))) Raf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: potencjalny facet IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 18.09.01, 11:11 Gość portalu: Ronja napisał(a): > Pewnie mu się marzy...:))) czyli przyklad kolejnej odmiany erotomana: erotoman-marzyciel;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: potencjalny facet IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 18.09.01, 11:25 Gdy facet nie jest erotomanem, to coś z nim nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: potencjalny facet IP: 195.205.73.* 18.09.01, 11:31 no tak, ale nie jest ważna jakość seksu ?, a to wiąże się już z jakimiś uczuciami, emocjami... ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: potencjalny facet IP: 212.244.252.* 18.09.01, 11:38 Ej, a najgorsze jest to, że faktycznie dla mnie facet musi tchnąć delikatną erotomanią... Przyzwyczajenie płynące z nauk społeczeństwa? Nieodpowiednie towarzystwo? Trudne dzieciństwo;)? Ale przecież doceniam mężczyzn zachowujących się całkowicie aseksualnie, są tacy bezpieczni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: potencjalny facet IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 18.09.01, 11:45 Ronju, biedactwo.Skąd w Tobie taki dualizm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: potencjalny facet IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 18.09.01, 11:43 Oczywiście że ważna jest jakość seksu.Z tego wynika że nie wszystko jedno z kim ijak.Po dobrym seksie inteligentny erotoman powinien spełnić oczekiwania drugiej strony.Coś za coś.Nieprawdaż? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: potencjalny facet IP: 212.244.252.* 18.09.01, 11:47 He, he, ja tak sobie delikatnie o erotyzmie emanującym z ludzi, a ten od razu kawę na ławę... Oj, Crimenku, Crimenku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: potencjalny facet IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 18.09.01, 11:55 Hi,Hi.Na froncie rywalizacji płci Ty chcesz prowadzić finezyjną dyskusję? Z drapieżnymi samcami?Zdumiewające:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: potencjalny facet IP: 212.244.252.* 18.09.01, 12:04 Uwielbiam rozbrajać drapieżnych samców... Ale jakoś ostatnio starałam się zachowywać poprawnie i bezpłciowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: potencjalny facet IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 18.09.01, 12:07 Bezpłciowo?To chyba wtedy, jak Cię nie było przez parę dni na forum? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: potencjalny facet IP: 212.244.252.* 18.09.01, 12:19 Crimenku, ależ to właśnie w realu kobieta pod gorącymi spojrzeniami rozkwita ukrytymi pod spojrzeniem myslami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: potencjalny facet IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 18.09.01, 12:29 Wy potraficie także wirtualnie zasiać niepokój w stadzie samców:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: potencjalny facet IP: 212.244.252.* 18.09.01, 12:31 Ale tak że użyję eufemizmu w sposób damsko-męski, czy iście społeczny? Bo społecznie to i ja się podniecam, że z takimi fajnymi i ekscytującymi ludźmi się wirtualnie integruję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: potencjalny facet IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 18.09.01, 12:40 Oczywiście że damsko-męski.Świadomość, że z drugiej strony jakaś diabliczka- prowokatorka wali w klawiaturę, jest co najmniej ekscytująca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: potencjalny facet IP: 212.244.252.* 18.09.01, 13:01 No tak, czekaj, wali i Ty wierzysz, że faktycznie jest to diabliczka- prowokatorka. To jak się to ma do tego, że faceci to mitomani... Czy mając świadomość, że jest się mitomanem wierzy się, że inni to diabelscy prowokatorzy? Bo ja np. jestem w rzeczywistości spokojna, zresztą, częśc mnie już poznało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: potencjalny facet IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 18.09.01, 13:25 Wszystko w sieci opiera się na anonimowości.Dzięki temu jesteśmy bardziej naturalni i niczego nie udajemy.Gdybyśmy się spotkali w realu pewnie przywleklibyśmy ze sobą nasza codzienną maskę.Przez to niemożliwe byłoby przywołanie atmosfery forum.Wierzę że niczego nie udajesz, ja też niczego nie udaję, ale ze sposobu prowadzenia przez Ciebie rozmowy mam pewność że jesteś kobietą.Jest to sygnał dla mojej psychiki i tu przestaję w pewnym sensie panować nad moimi reakcjami.To bodziec:)Uff, co ja gadam.To jakiś pseudonaukowy bełkot:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: potencjalny facet IP: 212.244.252.* 18.09.01, 13:44 Proszę, jakie tu pole do popisu dla potencjalnego psychopaty-domorosłego psychologa! Wczuć się w kobietę... Nie wydaje Ci się, że wszystko to można podrobić? Te półsłówka? Te wielokropki? To mruczenie... Choć ja po prostu wierzę w ludzi... I w intencje ludzi zebranych na forum. I w czysty zwierzęcy:) męski magnetyzm wyrażany przez facetów w postach...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: potencjalny facet IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 18.09.01, 14:04 Ciebie znam wystarczająco długo, aby rozpoznać kogoś, kto chciałby się pod Ciebie podszyć:)Na krótką metę można udawać kogoś innego, ale w koncu i tak wszystko się wyda.Stali bywalcy forum są tak charakterystyczni że bardzo trudno podszyć się pod kogokolwiek.No, może czasem można pomylić Drwala z Wolandem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: potencjalny facet IP: 212.244.252.* 18.09.01, 14:08 E, ja tam zauważyłam kilka drobnych gierek i zmian nicków. Fajne to, bo dodaje pikanterii, a język i styl pozostaje ten sam... A Dzikie Pola nie wzywają Cię swym tęsknym zawodzącym głosem, który tylko Ty rozpoznasz wśród wycia wichrów?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: potencjalny facet IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 18.09.01, 14:32 Dzikie Pola wzywają.Wyjeżdżam najprawdopodobniej jutro rano.Będę tu zaglądał co jakiś czas na kontrolę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: potencjalny facet IP: 212.244.252.* 18.09.01, 14:39 Zobaczysz, i ja kiedyś pojadę na dizkie pola!!! I trzęsącymi się rękami oznajmię o tym na forum! Na te prawdziwe! Bo na swoje, ukochane Roztocze jadę na weekend! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: potencjalny facet IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 18.09.01, 14:47 Jeśli pojedziesz konno i zbrojno to chętnie się przyłączę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: potencjalny facet IP: 212.244.252.* 18.09.01, 15:36 W charakterze branki przerzuconej przez przedni łęk? Ach, a ja kiedyś zostałam podczas Hubertusa nagrodzona za wdzięk podczas bycia branką, no wybrnęłam z tego jako tako gramatycznie! Tzn. ten co mnie porwał został nagrodzony za wzięcie mnie z wdziękiem, ale ja uważam że i moja rola była tu niepoślednia. Hm, z tej strony tekst tez głupio wyszedł. Dobra, jestesmy umówieni, proponuję za 5 lat wyprawę na Dzikie Pola! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: potencjalny facet IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 18.09.01, 15:51 Zaintrygowałaś mnie tą branką.Jeśli pojedziesz się ze mną jako branka to nie popatrzę na żadną miejscową krasawicę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Re: potencjalny facet IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 18.09.01, 11:09 To dobrze, ze nie dajesz sie wykorzystywac. Ostatnio - dni, tygodnie, miesiace, lata, poniewaz albo sie szlenczo zatracam albo pustka, moje "ostatnio" to cale wieki i epoki i nieskonczonosc. Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: potencjalny facet 18.09.01, 11:45 Droga 2001, powinnaś natychmiast zrobić coś "w tym temacie". podobno brak witaminy "S" może mieć zgubny wpływ na cerę oraz szereg organów wewnętrznych ze szczególnym uwzględnieniem mięśnia serowego. Przecież nawet Starsi Panowie śpiewali: Numerek jest dobry na wszystko, numerek na drogę za śliską, numerek na stopę za niską, numerek podniesie Ci ją... Pozdrawiam Woland PS A w ogóle proszę traktować mój tekst jako obronę tradycji ! No bo przecież facet prowadzący hulaszczy tryb życia, używający sobie do woli i bzykający wszystko co popadnie, leży tak samo w naszej tradycji jak matka polka i ksiądz dobrodziej... Ludzie kochane!, co jest wart facet co to ze ścierą po kuchni gania, z dzieckiem lekcje wieczorami odrabia i nie uwali się choć raz na tydzień jak świnia ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: potencjalny facet IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 18.09.01, 11:59 woland? napisał(a): > Ludzie kochane!, co jest wart facet co to ze ścierą po kuchni > gania, z dzieckiem lekcje wieczorami odrabia i nie uwali się choć raz na > tydzień jak świnia ?????? > taki facet, jesli jeszcze zrezygnuje z uwalania z flaszka na rzecz bycia z kobieta (w erotycznym tego slowa znaczeniu tez!) godzien jest miana: dobrze rokujacego na przyszlosc erotomana;-))) pozdr. m. Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: potencjalny facet 18.09.01, 12:16 .. czyli reasumują: erotomani <wszelcy> TAK, ale bez funkcji uwalania się w trupa, tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: potencjalny facet IP: 212.244.252.* 18.09.01, 12:20 Wolandzie, same perełki padają z Twych ust dzisiaj...:) Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: potencjalny facet 18.09.01, 12:33 oj, nie chwal dnia przed zachodem słońca... Woland Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: potencjalny facet IP: 212.244.252.* 18.09.01, 12:35 Oj, pochwalę, pochwalę, zaryzykuję, chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: potencjalny facet 18.09.01, 12:56 pochwałę ? chętnie, ale wolałbym tete-a-tete hę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: potencjalny facet IP: 212.244.252.* 18.09.01, 13:02 Ależ, Wolandzie, pochwała publiczna więcej korzyści przynosi! Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: potencjalny facet 18.09.01, 13:20 No to wal. Ale bez wchodzenia w szczegóły i odkrywania mej pokrętnej duszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: potencjalny facet IP: 212.244.252.* 18.09.01, 13:30 Ach, jej, jaki ten Woland to jest fajny facet!!! Taki inteligentny i mądry życiowo! A jak juz coś powie, to powie! Samymi złotymi myślami sypie! Chyba zacznę je spisywać w kajeciku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drwal Re: potencjalny facet IP: *.scm.de 18.09.01, 13:41 Eeee tam, ja tam Wam mówie, że Woland to naciągacz. Tak naprawde to jedno mu w głowie, świntuch jeden. Już lepiej wolałbym nie wiedzieć co mu w duszy gra... drwal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: potencjalny facet IP: 212.244.252.* 18.09.01, 13:45 Drwalu, a może podyskutujemy o rozdwojeniu jaźni? A Woland naciąga, ale z jakim wdziękiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: potencjalny facet IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 18.09.01, 12:25 woland? napisał(a): > .. czyli reasumują: > erotomani <wszelcy> TAK, ale bez funkcji uwalania się w trupa, tak ? nie czytales dokladnie:-(. dodatkowe funkcje sa szalenie wazne, tak jak sam pisales: wstepnego przysposobienia kuchenno-sprzatajacego czy podstawowego obchodzenia sie z dzieckiem. pozdr. m. ps.generalizujac: kazdy erotoman lepszy od zboczenca!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: potencjalny facet 18.09.01, 12:41 Co to znaczy lepszy ????? Albo jest dobry, albo zły. Co jest z tym erotomanem? I proszę mi tu oczu nie mydlić funkcjami domowo-kuchennymi... Woland Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: potencjalny facet IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 18.09.01, 13:55 woland? napisał(a): > Co to znaczy lepszy ????? Albo jest dobry, albo zły. Co jest z tym erotomanem? > I proszę mi tu oczu nie mydlić funkcjami domowo-kuchennymi... > Woland lepsze jest wrogiem gorszego!!! i nie ma tak, ze tylko albo biale, albo czarne!!! co z wszystkimi odcieniami szarosci??? oprocz nieba i piekla jest jeszcze czysciec, Wolandzie! kuchenny np. (oj, pardon!) m. Odpowiedz Link Zgłoś
woland? O Pani !!!! 19.09.01, 11:50 Czytam i czytam i w głowę zachodzę, Kimże jest ta Panna, co weszła mi w drogę „oj” jej znajome i (sic!) mi nie obce Czyś jest z rezerwatu, czym zszedł na manowce ????? Woland Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Re: potencjalny facet IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 18.09.01, 13:28 woland? napisał(a): > Droga 2001, powinnaś natychmiast zrobić coś "w tym temacie". Skad wiesz, ze przypadkiem sie nie zatracam wlasnie, znacznie lepsze to niz witamina "S", bo jak powiadaja uzupelniac niedobory najlepiej kompleksowo i to w sposob jak najbardziej naturalny. Od przejedzenia tez mozna umrzec, szczegolnie jak ktos dlugo gloduje jak pustelnik, bo uwaza, ze to tez moze byc droga do raju. Kochaj albo rzuc, jak Ci nie daje. Nie mysl, ze to blew to tylko kochanie. Jutro bedzie dzien, slonce jutro wstanie. Jeden nowy sen, nowe znow rozstanie. Za piosenke, piosenka. P.S. nie bedzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: potencjalny facet 19.09.01, 12:01 Kochać nie warto, Lubić nie warto, Znaleść nie warto, i zgubić nie warto, Jedno co warto, to upić się warto, w szenku, na rynku, wygłupić się warto ... Ole ! Gość portalu: 2001 napisał(a): > woland? napisał(a): > > > Droga 2001, powinnaś natychmiast zrobić coś "w tym temacie". > > Skad wiesz, ze przypadkiem sie nie zatracam wlasnie, znacznie lepsze to niz > witamina "S", bo jak powiadaja uzupelniac niedobory najlepiej kompleksowo i to > w > sposob jak najbardziej naturalny. Od przejedzenia tez mozna umrzec, szczegolnie > > jak ktos dlugo gloduje jak pustelnik, bo uwaza, ze to tez moze byc droga do raj > u. > > Kochaj albo rzuc, jak Ci nie daje. > Nie mysl, ze to blew to tylko kochanie. > Jutro bedzie dzien, slonce jutro wstanie. > Jeden nowy sen, nowe znow rozstanie. > > Za piosenke, piosenka. P.S. nie bedzie. > Pozdrawiam > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Re: potencjalny facet IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 19.09.01, 12:58 Warto, nie warto? Coz to za pytanie! I szukac nie trzeba. I watpic nie trzeba. I nazywac nie trzeba. I przyzywac nie trzeba. Jak sie zjawi...to wnet Cie rozbawi. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: potencjalny facet 18.09.01, 11:31 Witaj Magnolia, piszesz " potencjalny" wiec mozna to rozumiec przynajmniej dwojako. Mianowicie - jeszcze nie facet, ale niewykluczone , ze sie nim stanie, i kolejno - " potencjalny" czyli ten o wysokiej potencji ( dosc karkolomnie, ale wskazuje na jego wysoki seksualizm). I wowczas odpowiedziec na Twoje pytanie moznaby wprost ale dwojako: po pierwsze jeszcze nie wie, a po wtore wydaje mu sie ze tak. A tak serio, to mysle, ze mimo etykiety zdobywajacego, nie wylacznie seks przeslania mu wszystko. Mezczyzni sa seksualnie w praktyce znacznie slabiej eksploatowalni niz kobiety, wystarczy przeanalizowac gotowosc do podjecia kolejnego wspolzycia. Owszem byl Priap i napewno odezwa sie jego "potomkowie", ale to przypadlosc , ktora moze utrudniac zycie chocby prowadzenie samochodu itp. Ale to tez nie jest jednak calkiem serio. Moim zdaniem facet, ktory nad sugerowane przez Ciebie pragnienie, niczego ponad partnerce nie oferuje, jest podobny przedstawicielom swiata agrarnego, a to wiele nie jest. Tobie zycze partnera co to nie zaniecha, ale seks nie wyczerpie wszystkich zagadnien waszej relacji. Jest prawda takze, ze relacja taka wolna od seksu jest jalowa... pozdrawiam Magnolia krm Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Magnolii... 18.09.01, 11:33 To wyzej, to naturalnie dosc pozna odpowiedz, ale do Ciebie krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Magnolii...Krzyśrm IP: 195.205.73.* 18.09.01, 11:38 cześć potencjalny - ozn. : którego mam na myśli , itp. uśmiecham się do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Magnolii...Krzyśrm 18.09.01, 11:42 A, to ten WYLACZNIE ! Tez sie usmiecham. I tez do Ciebie . A moze on mysli tak jak Ty? Znowu sie usmiecham. krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Magnolii...Krzyśrm IP: 195.205.73.* 18.09.01, 11:51 no i zrobiło się wesoło? nie ten, a ci wszyscy potencjalni, którzy się np. spotykaja na piwie i mówią, że w życiu najważniejsze są pieniądze i seks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Magnolii...Krzyśrm IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 18.09.01, 12:30 Gość portalu: magnolia napisał(a): > no i zrobiło się wesoło? > nie ten, a ci wszyscy potencjalni, którzy się np. spotykaja na piwie i mówią, > że w życiu najważniejsze są pieniądze i seks pewna pani pouczala swoja latorosl: pamietaj coreczko, w zyciu najwazniejsza jest milosc, nie pieniadze. dlatego nie zakochuj sie w pieniadzach, zakochuj sie tam, gdzie sa pieniadze. wesolo i zyciowo;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Magnolii...Krzyśrm 18.09.01, 12:46 A potem koncza to piwo, potem rozmaicie wedruja gdzie kto musi, powinien, moze lub mu sie trafi. A potem jest nastepny dzien i z tych priorytetow - pieniadze i seks, - pozostaje im dbac o zaspokojenie pierwszego, by znow o tym drugim... przy piwie sobie pogadac. I tak to najwazniejsze w zyciu pozostaja pieniadze i seks... Pozdrawiam Cie serdecznie na dobre juz nie usmiechajac, a smiejac sie do Ciebie. krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Magnolii...Krzyśrm IP: 195.205.73.* 18.09.01, 12:49 no to jest nas co najmniej dwoje (śmiejących się) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: potencjalny facet do Magnolii 18.09.01, 12:42 Potencjalny facet - to facet z potencja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: potencjalny facet do Magnolii IP: 195.205.73.* 18.09.01, 12:48 w szerokim znaczeniu słowa ,,potencja" oczywiście, prawda Mario? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: potencjalny facet do Magnolii 18.09.01, 12:50 naprawde nie wiem o czym myslisz- bo ja o potencji intelektualnej! chociaz czytajac tutaj niektorych mozna by ich smialo nazwac impotentami! (intelektualnymi)! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: potencjalny facet do Magnolii IP: 195.205.73.* 18.09.01, 13:23 przede wszystkim o intelektualnej, dlaczego miałeś wątpliwości, że myślę o czymś innym? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: potencjalny facet do Magnolii 18.09.01, 12:49 No to czesc Mario, tez dzis dlugo spalem, ale ze Ty dopiero teraz zaszczycasz Panstwa swym pojawieniem sie? Lepiej pozno niz ... Cieplo witam krm Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: potencjalny facet do Magnolii 18.09.01, 12:51 witaj Krzysku- niestety nie spalem. Od czasu do czasu mam pewne obowiazki, z ktorych sie musze wywiazac, i nie sa to obowiazki malzenskie!!!:O))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: potencjalny facet do Magnolii 18.09.01, 12:53 Ubolewam, ze nie. Ale moze ten szczegol pozwoli Ci (oby jak najdluzej) zachowac potencje. Oczywiscie te , ktorej obecnosci sie domagasz. Pozdrawiam krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: potencjalny facet do Magnolii IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 18.09.01, 12:54 mario2 napisał(a): > Potencjalny facet - to facet z potencja? Uważaj na to co piszesz, bo grasuje tu niejaka „m” i obwieści , że jesteś erotomanem lub zboczeńcem. Pozdro. Raf Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: amaranta 19.09.01, 08:21 No wlasnie, gdzie sie podziala Amaranta? Bylem niemal pewnym tego wskazanego - niewiedniecia- i co? krm Odpowiedz Link Zgłoś