bubster 01.03.04, 09:49 bo jest na diecie i nie może jeść fajnych rzeczy :-( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
summa Re: Bubster się skarży 01.03.04, 10:31 ee, bubster, teraz tyle diet jest... znajdź taką, gdzie sie je tylko fajne rzeczy! Odpowiedz Link
bubster Re: Bubster się skarży 01.03.04, 10:42 no to nadal będę romiar 40 a ja chcę mniej Odpowiedz Link
malen_a Re: Bubster się skarży 01.03.04, 10:35 ojej, wspolczuje :-( to ja dla towarzystwa tez dzis nic slodkiego nie zjem, same marchewki bede wcinac :) Odpowiedz Link
malen_a Re: Bubster się skarży 01.03.04, 10:52 miecho to bleee... nie lubie miecha, ale masz diete kiepska :-) Odpowiedz Link
bubster Re: Bubster się skarży 01.03.04, 10:54 ja lubię mięcho dlatego tę dietę wybrałam :-) Odpowiedz Link
bubster Re: Bubster się skarży 01.03.04, 11:11 siem to nazywa kopenhaska ciekawe ile wytrzymam :-) Odpowiedz Link
bubster Re: Bubster się skarży 01.03.04, 11:07 salsa_caliente napisała: kopenhaska trza się do wiosny i letnich sukienek przygotować Odpowiedz Link
malen_a Re: Bubster się skarży 01.03.04, 11:05 to co sie skarzysz, ze nie mozesz dobroci jesc ? same pysznosci sobie wybralas :-))) Odpowiedz Link
malen_a Re: Bubster się skarży 01.03.04, 11:12 ooo, kopenhaska moja kolezanka z pracy wlasnie ja skonczyla.... widzialam jak sie meczyla, wspolczuje .... ale 7 kilo polecialo w niebyt :) Odpowiedz Link
salsa_caliente Re: Bubster się skarży 01.03.04, 11:19 Ja chętnie przyjmę (oczywiście nieodpłatnie) ze 3 kg, kościotrup ze mnie straszny ostatnio. Stres wysysa ze mnie wszystko co zjem. A lubię zjeść! I tasiemca nie hoduję! Odpowiedz Link
bubster Re: Bubster się skarży 01.03.04, 11:22 > Ja chętnie przyjmę (oczywiście nieodpłatnie) ze 3 kg, bardzo chętnie Ci oddam:-) Odpowiedz Link
salsa_caliente Re: Bubster się skarży 01.03.04, 11:43 Wzięłam ale nie wiem gdzie to się podziało... Będę szukać! Odpowiedz Link
salsa_caliente Re: Bubster się skarży 01.03.04, 11:59 No co jest?? Nic mi nie przybywa!!! Odpowiedz Link
bubster Re: Bubster się skarży 01.03.04, 11:24 7 kilo polecialo w niebyt :) mam nadzieje ze u mnie tez beda fajne skutki :-) Odpowiedz Link
malen_a Re: Bubster się skarży 01.03.04, 11:45 beda napewno:-) bo ta kolezanka to na moich oczach chudla, natomiast mam jeszcze wiele innych znajomych, ktore kopenhaska polecaly ale wiesz.... podziwiam Cie, ja chyba nie mam tak silnej woli i tak lubie jesc, ze na diete zadna bym sie nie zdecydowala.... Odpowiedz Link
bubster Re: Bubster się skarży 01.03.04, 11:47 ja też uwielbiam jeść... i nie wiem czy wytrzymam... ale rozmiar 38 kusi... (na razie mam 40) Odpowiedz Link
malen_a Re: Bubster się skarży 01.03.04, 11:50 38 to fajny rozmiar ale 40 tez jest ok :) wydaje mi sie, ze jak ma sie w miare proporcjonalna budowe to i duzo wieksze rozmiary fajnie wygladaja :-) zreszta, najwazniejsze to sie dobrze czuc w swoim ciele i jak marzysz o 38 to ja bede kciuki trzymac :) Odpowiedz Link
bubster Re: Bubster się skarży 01.03.04, 11:54 no właśnie... proporcjonalna budowa... na górze mam 38 więc chyba lepiej dostosować dół do góry :-) (bo w dile co najmniej 40) Odpowiedz Link
malen_a Re: Bubster się skarży 01.03.04, 13:20 nie, chyba nie (przynajmniej nic nie mowi), tylko jedno powiem w tajemnicy, ja tych 7 kilo nie zauwazylam, tzn dla mnie wyglada tak samo dobrze jak przed dieta :) Odpowiedz Link
bubster Re: Bubster się skarży 01.03.04, 13:23 bo to może zależy od tego, skąd schudła a pisałaś, że chudła na Twoich oczach? Odpowiedz Link
daffne Re: Bubster się skarży 01.03.04, 16:31 Kto rozdaje kilogramy ...kto ? :))) Dajcie mi z 5 kg...prosze :) pozdr. Odpowiedz Link
bubster Re: Bubster się skarży 01.03.04, 16:49 ja bardzo chętnie ile chcesz? 5? sie robi! Odpowiedz Link
daffne Re: Bubster się skarży 01.03.04, 17:54 bubster napisała: > ja bardzo chętnie > ile chcesz? > 5? > sie robi! > uhh dziekuje pieknie :))) w koncu bede jakos wygladac ;D Odpowiedz Link
salsa_caliente Re: Bubster się skarży 01.03.04, 21:42 O rany!! Ja zadowolę się zaledwie 3 kg!! Pocieszyłaś mnie że nie jestem jedynym szkieletorem tutaj!! :) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Bubster się skarży 01.03.04, 22:38 salsa_caliente napisała: > O rany!! Ja zadowolę się zaledwie 3 kg!! Pocieszyłaś mnie że nie jestem jedynym > > szkieletorem tutaj!! :) a biochemię krwi macie pozytywną ? ( I hope ) Odpowiedz Link
salsa_caliente Re: Bubster się skarży 01.03.04, 22:54 Moje wyniki są super, niedawno robiłam badania krwi. Jem chyba sporo ale nie lubię słodyczy. (Przedziwna jestem pod ty względem) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Bubster się skarży 01.03.04, 23:04 salsa_caliente napisała: > Moje wyniki są super, niedawno robiłam badania krwi. Jem chyba sporo ale nie > lubię słodyczy. (Przedziwna jestem pod ty względem) a tak nawiasem mówiąc...nmoja Mama , umierając na nowotwór narządu miąższowego, po 3 latach męki i umierania na raty miała wspamiałe wyniki badania krwi. Od wtedy przestałam w nie wierzyć. I pamiętajcie: nim gruby schudnie - to chudy zdechnie. Czasem sa sprawy wazniejsze, niż nr 36-38 kupowanej odzieży. Odpowiedz Link
daffne Re: Bubster się skarży 02.03.04, 13:24 salsa_caliente napisała: > O kurczę... o jej... dwa x kurcze... Odpowiedz Link
daffne Re: Bubster się skarży 02.03.04, 13:22 salsa_caliente napisała: > O rany!! Ja zadowolę się zaledwie 3 kg!! Pocieszyłaś mnie że nie jestem jedynym > > szkieletorem tutaj!! :) hihih z tymi 5 kg bede w koncu wygladac jak ludz :D pozdr. Odpowiedz Link
salsa_caliente Do Daffne 02.03.04, 13:40 Daffne a nie znasz czasem jakiejś diety na przytycie? Wszędzie tylko odchudzanie i odchudzanie... Odpowiedz Link
bubster ja znam 02.03.04, 13:43 śniadanie - 4 wielkie pączki drugie śniadanie - 4 drożdżówki z chipsami obiad - tort z bakaliami podwieczorek - czekolada kolacja - chleb (cały!) z dżemem Odpowiedz Link
daffne Re: ja znam 02.03.04, 14:06 bubster napisała: > śniadanie - 4 wielkie pączki Nie zmiesci sie :))) > drugie śniadanie - 4 drożdżówki z chipsami ehhh tez sie nie zmiesci :))) > obiad - tort z bakaliami mniami :))) > podwieczorek - czekolada > kolacja - chleb (cały!) z dżemem ojej w takich ilosciach to sie zmiesci chocbym chciala ...hihih a slodkosci nie unikam , potrafie sama zjesc cala czekolade ehh i nic do przodu ... Odpowiedz Link
bubster Re: ja znam 02.03.04, 15:07 > Nie zmiesci sie :))) dziel na mniejsze porcje :-) Odpowiedz Link
dorota.28 Re: ja znam 02.03.04, 16:13 jeżeli ktoś chętny to mam 15 do oddania, drugi miesiąc na diecie, efekty znikome :( Odpowiedz Link
daffne Re: ja znam 02.03.04, 18:25 dorota.28 napisała: > jeżeli ktoś chętny to mam 15 do oddania, drugi miesiąc na diecie, efekty > znikome :( jak sie okaze , ze 5 kg bedzie za malo to wezme i od Ciebie :)))) pozdr. Odpowiedz Link
bubster Re: ja znam 03.03.04, 09:12 one man's food in another man's poison zmień dietę, widocznie ta nie jest dla Twojego organizmu Odpowiedz Link
daffne Re: ja znam 02.03.04, 18:22 bubster napisała: > dziel na mniejsze porcje :-) hihi to mi zejdzie tyyyle czasu na jedzenie... w sumie nic nie bede robic tylko jesc 24h na dobe :D Odpowiedz Link
bubster Re: ja znam 03.03.04, 09:11 to fajowe dni będziesz miałą :-) też tak chce (oczywiście bez tycia :-P) Odpowiedz Link
daffne Re: ja znam 03.03.04, 13:06 bubster napisała: > to fajowe dni będziesz miałą :-) > też tak chce (oczywiście bez tycia :-P) > O tak tak... ciagle mymlanie :))))Szczeka mi opadnie :))) Pozdr. Odpowiedz Link
bubster Re: ja znam 03.03.04, 13:39 >Szczeka mi opadnie :))) ale za to ile wcześniej przyjemności dostarczy :-) Odpowiedz Link
daffne Re: ja znam 03.03.04, 14:59 bubster napisała: > > ale za to ile wcześniej przyjemności dostarczy :-) > to ja juz wole , zeby opadla mi z calkiem innego powodu :))))))))))))))) pozdr. Odpowiedz Link
bubster Re: ja znam 03.03.04, 15:09 > to ja juz wole , zeby opadla mi z calkiem innego powodu :))))))))))))))) o wow a z jakiego?. Odpowiedz Link
daffne Re: Do Daffne 02.03.04, 13:43 salsa_caliente napisała: > Daffne a nie znasz czasem jakiejś diety na przytycie? Wszędzie tylko > odchudzanie i odchudzanie... Kurce skarbie jakbym znala to juz dawno bym przytyla :)))))) No wlasnie wszedzie na odchudzanie a na przytycie... trzeba sobie samemu radzic ehhh Odpowiedz Link
krakus.mp krakus.mp też ma dietkę... 02.03.04, 03:54 ...ale się nie skarży,bo wie że to dla jego zdrowia. Musi zeszczupleć parenaście kilo.Niedawno ważył tyle co "metr" ziemniaków. Obecnie waży już 94 kilo. Pozdrawiam. PS. I pomyśleć że to wszystko z miłości. Odpowiedz Link
bubster Re: krakus.mp też ma dietkę... 03.03.04, 09:14 kiedyś dchudłam 15 kg w 2 miesiące (bez jojo) dieta się nazywa 7-9 godzin sportu dziennie nie do powtórzenia, gdy się nie jest już studentką.... Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: Bubster się skarży 02.03.04, 09:49 A moja kolezanka po diecie kopenhaskiej przytyla 9 kg, w wyniku czego rzucił ją narzeczony.No i pies przestał ja poznawać.:( Odpowiedz Link
bubster Re: Bubster! 03.03.04, 09:51 łącznie z dzisiejszym jeszcze jedynaście ale najgorsze są moje bolące mięśnie poaerobiku a do jutra musze się zregenerować bo znowu wycisk brrrrrrr Odpowiedz Link
salsa_caliente Re: Bubster! 03.03.04, 09:56 Ja dzisiaj idę na step po półtora tygodnia przerwy. Jutro pewnie też będę wykończona. Ale w sumie lubię to! życzę wytrwałości! Odpowiedz Link
bubster Re: Bubster! 03.03.04, 13:39 ja ruszyłam dupę na step w poniedziałek dupa do dzisiaj boli Odpowiedz Link