Dodaj do ulubionych

khinga i co z ta nagroda

23.08.05, 13:26
własnie wróciłem straszne korki ale dałem rady i nie moge sie doczekac tych
tanców
Obserwuj wątek
    • neita33 Re: khinga i co z ta nagroda 23.08.05, 14:21
      tak się zarzekała....
      strach ją obleciał ;-)
      • wadi77 Re: khinga i co z ta nagroda 23.08.05, 14:22
        a o0biecała ze poczeka, tak sie spieszyłem nawet raz 60 w terenie zabudowanym
        przekroczyłem
    • neita33 Re: khinga i co z ta nagroda 23.08.05, 14:25
      wychodzi na to ,że moja w tym wina ;-)
      źle to zorganizowałam
      ale chęci dobre miałam
      • wadi77 Re: khinga i co z ta nagroda 23.08.05, 14:26
        dobra dobra Ty jej tak nie bron
    • neita33 Re: khinga i co z ta nagroda 23.08.05, 14:30
      ale jesteś zły!
      aż się boję
      • wadi77 Re: khinga i co z ta nagroda 23.08.05, 14:32
        ja jestem zły eeeeeeeee ja sie teraz nawet usmiecham wogóle mam super humor od
        samego rana
        • khinga Re: khinga i co z ta nagroda 23.08.05, 14:35
          Jestem Wadi....

nie uciekłam,a miałam troszkę pracy!!!

Zawsze dotrzymuję słowa:))
          • wadi77 Re: khinga i co z ta nagroda 23.08.05, 14:36
            cały czas w to wierzyłem, wiara czyni cuda
          • neita33 Re: khinga i co z ta nagroda 23.08.05, 14:36
            no to ja już Was zostawiam....
        • neita33 Re: khinga i co z ta nagroda 23.08.05, 14:36
          na jasne,że się uśmiechasz
          za chwilę do domu,na obiadek lecisz :-)
          • khinga Re: khinga i co z ta nagroda 23.08.05, 14:37
            buuu....to nie zdążę potańcować?
            • wadi77 Re: khinga i co z ta nagroda 23.08.05, 14:38
              mozesz zaczynac zostało jeszcze jakies 15 min
              • khinga Re: khinga i co z ta nagroda 23.08.05, 14:40
                to za mało czasu Wadi...

musi być uroczyście-obiecałam:-)
                • wadi77 Re: khinga i co z ta nagroda 23.08.05, 14:40
                  ale to musielbysmy przełozyc do jutra
                  • khinga Re: khinga i co z ta nagroda 23.08.05, 14:41
                    ja poczekam...

cierpliwa jestem kobita:))
                    • wadi77 Re: khinga i co z ta nagroda 23.08.05, 14:42
                      mnie tez sie nie spieszy ale moze teraz chociaz jakas próbka
                      • khinga Re: khinga i co z ta nagroda 23.08.05, 14:43
                        ...taki przedsmak przed obiadem?
                        • wadi77 Re: khinga i co z ta nagroda 23.08.05, 14:44
                          mozna to i tak nazwac
                          • khinga Re: khinga i co z ta nagroda 23.08.05, 14:44
                            a jak inaczej można to nazwać?
                            • wadi77 Re: khinga i co z ta nagroda 23.08.05, 14:45
                              podwieczorek przed kolacja
                            • wesolutka72 Re: khinga i co z ta nagroda 23.08.05, 14:46
                              > a jak inaczej można to nazwać?

Gra wstepna :)))
                              • wadi77 Re: khinga i co z ta nagroda 23.08.05, 14:46
                                moze byc
                              • khinga Re: khinga i co z ta nagroda 23.08.05, 14:46
                                w takiej małej "przenośni"...
                                • wadi77 Re: khinga i co z ta nagroda 23.08.05, 14:47
                                  niech bedzie a gdzie mam sie zgłosic
                                  • khinga Re: khinga i co z ta nagroda 23.08.05, 14:49
                                    ...blisko stołu:-0
                                    • wadi77 Re: khinga i co z ta nagroda 23.08.05, 14:50
                                      dobra to jutro o której?
                                      • khinga Re: khinga i co z ta nagroda 23.08.05, 14:51
                                        10.00,może być?
                                        • wadi77 Re: khinga i co z ta nagroda 23.08.05, 14:52
                                          moze byc jakby co to dam znac
                                          • khinga Re: khinga i co z ta nagroda 23.08.05, 14:55
                                            ok...
                                            a teraz do domciu na obiadek,he?
                                            • khinga Re: khinga i co z ta nagroda 23.08.05, 14:57
                                              już poszedłeś?
                                              :((((
                                            • wadi77 Re: khinga i co z ta nagroda 23.08.05, 14:58
                                              do jutra Pa
                                              • khinga Re: khinga i co z ta nagroda 23.08.05, 14:59
                                                Pa!
                                                • khinga Re: khinga i co z ta nagroda 23.08.05, 15:00
                                                  SMACZNEGO!!!

do jutra...
                                                  • wadi77 Re: khinga i co z ta nagroda 24.08.05, 10:15
                                                    juz siedze przy stole i mam nadzieje ze sie hunor mi poprawi w ten smutny
                                                    srodowy poranek
                                                  • neita33 Re: khinga i co z ta nagroda 24.08.05, 10:23
                                                    wczoraj był uśmiech na twarzy,a dzisiaj się smucimy?
                                                  • wadi77 Re: khinga i co z ta nagroda 24.08.05, 10:25
                                                    pogoda pododa i wisła odpadła z LM
                                                  • neita33 Re: khinga i co z ta nagroda 24.08.05, 10:30
                                                    no cóż,wzloty i upadki
                                                    normalka
                                                  • wadi77 Re: khinga i co z ta nagroda 24.08.05, 10:34
                                                    tylko ze cos za duzo tych upadków ostatnio przezywam
                                                  • khinga Re: khinga i co z ta nagroda 24.08.05, 11:00
                                                    Dzień doberek moi Drodzy...
                                                    Mam dziś troszkę pracy,ale damy radę:-))

Wadi,jakie to upadki? Uśmiechnij się...
                                                    Także oglądałam mecz-PORAŻKA!
                                                  • wadi77 Re: khinga i co z ta nagroda 24.08.05, 11:06
                                                    witaj z tymi upadkami to moze troche przesadziłem
                                                    co do meczu to porazka moze w pucharze uefa cos zdziałaja
                                                    tez mam dzisiaj troche wiecej pracy niz normalnie ale o tancach nie zapomniałem
                                                  • khinga Re: khinga i co z ta nagroda 24.08.05, 11:47
                                                    ja także nie zapomniałam...
                                                    nawet przyniosłam specjalny strój:))) aby wyglądać olśniewająco!
                                                  • neita33 Re: khinga i co z ta nagroda 24.08.05, 11:49
                                                    haha...no to już wszystko wiadomo
                                                    strój się znalazł..;-)
                                                    muszę donieść o tym Mokrogłowej!
                                                  • wadi77 Re: khinga i co z ta nagroda 24.08.05, 11:55
                                                    halo halo ten strój to na wystep za drugie miejsce
                                                    Khinga to jak zaczynamy bo ja jestem gotowy
                                                  • khinga Re: khinga i co z ta nagroda 24.08.05, 12:07
                                                    jestem gotowa i czekam już na Ciebie!
                                                  • khinga Re: khinga i co z ta nagroda 24.08.05, 12:20
                                                    Wadi,widzę,że się podoba,hmmm?
                                                    ...zaniemówiłeś z wrażenia:)))))
                                                  • wadi77 Re: khinga i co z ta nagroda 24.08.05, 12:21
                                                    aaaaaaaaa mozemy jeszce raz proszeeee
                                                  • wadi77 Re: khinga i co z ta nagroda 24.08.05, 12:39
                                                    super nawet nie umiem tego opisac słowami skąd takie zdolności i ten temperament
                                                  • khinga Re: khinga i co z ta nagroda 24.08.05, 12:45
                                                    cóż taka juz jestem kobita z temperamentem:)))
                                                  • khinga Re: khinga i co z ta nagroda 24.08.05, 12:46
                                                    a teraz muszę Cię opuścić....
                                                    mam wyjazd!
                                                    wracam za pół godzinki:-)
                                                  • wadi77 Re: khinga i co z ta nagroda 24.08.05, 12:48
                                                    ok dla takiego temperamentu to poczekam nawet godzine
                                                  • khinga Re: khinga i co z ta nagroda 24.08.05, 14:03
                                                    Wróciłam...
                                                    Uff,ale upał:))
                                                    Teraz pora na kawkę i słodką bułeczkę!
                                                  • wadi77 Re: khinga i co z ta nagroda 24.08.05, 14:11
                                                    upał? u mnie tak leje a ciemno sie zrobiło wogóle cała małopolska płacze po
                                                    wczorajszej katastrofie w firmie tylko ja zadowolony ale dlaczego to wiem tylko
                                                    ja i Ty
                                                  • khinga Re: khinga i co z ta nagroda 24.08.05, 14:57
                                                    jestesmy zadowoleni z dzisiejszego dzionka pełnego emocji...

a jaka to katastrofa w firmie?

zaraz koniec pracy? Zazdroszczę Ja jeszcze 2 godzinki:(((
                                                  • wadi77 Re: khinga i co z ta nagroda 24.08.05, 15:00
                                                    katasrofa to przegrany7 mecz wisły i wszyscy w firmie to przezyewaja Narazie do
                                                    jutra

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka