Dodaj do ulubionych

Wrócił GRIMM!

25.10.14, 08:01
Hura!
Najlepsza wiadomość tego poranka!
Obserwuj wątek
    • sil.wen Re: Wrócił GRIMM! 25.10.14, 08:25
      Matko, no, co tam było w tej buteleczce, którą stłukli na ślubie? Zaczęłam oglądać, no i d***, nie pamiętam!!!
      • sil.wen Re: Wrócił GRIMM! 25.10.14, 17:47
        Pewnie bedzieta marudzić, ale jak dla mnie było niezwykle emocjonująco.
        Trubel jest super.
        No i wiadomo już, co właściwie stoi za określeniem "drenaż mózgów"big_grin
      • bwoj215 Re: Wrócił GRIMM! 25.10.14, 21:11
        antidotum na to nie bycie grimmem, ale miał wypić w ciągu godziny czy jakoś tak...
        • aniuta75 Re: Wrócił GRIMM! 26.10.14, 22:27
          Zarypiasty odcinek smile. I reszta też dobrze się zapowiada - oby tylko nie zepsuli wink.

Ciekawe, czy Nick będzie chciał na powrót być Grimmem. Bo na bank taka opcja jest smile.
          Sean to mam nadzieję ożyje? suspicious
          • sil.wen Re: Wrócił GRIMM! 27.10.14, 05:59
            Myslę, że chyba nie ma opcji, żeby Nick przestał być Grimmem na zawsze!
            I żeby Sean nie żył tez na zawsze.
    • galaxian1 4x2 04.11.14, 10:54
      Cholewa, ja chcę następny odcinek ! big_grin
      • aniuta75 Re: 4x2 04.11.14, 21:54
        O kurczaczki! Nieźle big_grin.
        • sil.wen Re: 4x2 04.11.14, 22:43
          Chyba już wreszcie Wu się dowie, bo normalnie przeginają.
          • galaxian1 Re: 4x2 05.11.14, 11:03
            To w końcu Adalinda zamieniła się ciałami z Nickiem ?
            Czy tylko tak sobie jednorazowo popatrzyła? smile
            A mamuśka Szona to wygląda młodziej od niego samego big_grin
            • aniuta75 Re: 4x2 05.11.14, 11:09
              Wydaje mi się, że to było tylko chwilowe, ale tylko dlatego, że widziałam zapowiedź nastepnego odcinka pod koniec tego big_grin. Ale cholera wie, czy tak będzie cały czas. No i dlaczego tak się dzieje? Czy to dzięki mamuśce Szona, która "była coś załatwić"? No bo samo z siebie chyba nie raczej... Adalindzia chyba by musiała mieć jakieś mikstury do przeprowadzenia zaklęcia a ona w lochu z tajemniczym sąsiadem siedzi.
              • galaxian1 Re: 4x2 05.11.14, 11:39
                Może jej wystarczy to że ma w sobie krew Grimma. A rozmaite "czary mary" odprawiła już wcześniej.
                Bo niby czemu tak może zrobić? A skoro może, to czemu nie krótko, a nie na dłużej...
                • aniuta75 Re: 4x2 05.11.14, 12:57
                  Ale ona była chyba zaskoczona i wystraszona tym incydentem. Więc albo nie wiedziała o "skutkach ubocznych" zaklęcia albo mamuśka Szona jednak w tym paluchy maczała.
                  • sil.wen Re: 4x3 09.11.14, 00:00
                    Wynika z tego, że po prostu nieudolna była.

Ten gościu z więzienia kogoś mi przypomina, postać z jakiegoś filmu (w sensie nie fizycznie, tylko cała ta sytuacja mi się z czymś kojarzy), ale sobie nie mogę uświadomić dokładnie.

I znowu Wu nie powiedzieli!
                    • sil.wen Re: 4x4 15.11.14, 15:57
                      Kto nie lubi paskudy, może mieć nadzieję, że będzie wsadem do kociołkabig_grin
                      A że Wu ciągle w nieświadomości, to gorzej niż skandal!
                      • pszczolaasia Re: 4x4 16.11.14, 14:35
                        ja!
                        widze ze moje okreslenie poszlo w swiatbig_grin
                        no ale wezcie no jest paskuda i nic tego nie zmienibig_grin
                        trubel jest fajoskasmile
                        • sil.wen Re: 4x4 16.11.14, 23:05
                          No odrobinę niekorzystnie wygląda w tym sezonie, to fakt, a już szczególnie w tej ostatniej scenie.
                          Trubel rządzi, to na pewno. Mogliby jej jakis romansik wybuchowy zaplanować.
                          • pszczolaasia Re: 4x4 17.11.14, 09:35
                            z Wususpiciousbig_grinbig_grin
                            • aniuta75 Re: 4x4 17.11.14, 12:17
                              Wu za stary tongue_outbig_grin
                              • sil.wen Re: 4x4 17.11.14, 21:20
                                Ło matko, jak se to wyobraziłambig_grinbig_grinbig_grin
                                • aniuta75 Re: 4x4 19.11.14, 22:30
                                  big_grin

Ja dopiero zobaczyłam ten odcinek.
                                  No faaaajno. Ciekawe co do za składnik. No bo chyba nie cała paskuda, bo na to Nick się nie zgodzi za cholerę.
                                  Wu mogliby już wtajemniczyć, bo to już się nudne robi. Przecież on przez tą swoją niewiedzę może zginąć przez przypadek nooo. A ja się na to nie zgadzam, bo za bardzo go lubię smile.
    • galaxian1 Re: Wrócił GRIMM! 27.11.14, 21:05
      No i "pikna" ma się ten teges z Nickiem, a ta się jeszcze zastanawia ! smile
      Telenoweli z Woo ciąg dalszy - Woo nadal nie wie smile
      A zauważyliście jak on się fajnie "dyga", normalnie człowiek guma smile
      Króliki były zabawne! Bo dla mnie to były króliki, a nie wilki smile
      Grimówna fajnie dokopała grubasowi smile
      • sil.wen Re: Wrócił GRIMM! 27.11.14, 22:39
        > No i "pikna" ma się ten teges z Nickiem, a ta się jeszcze zastanawia ! smile<

Bo może sie boi, że sie Nick za bardzo przyzwyczai do Adalindy i co wtedy?

Mnie sie też z królikami skojarzyły, ewentualnie z kotami albo jakims innym wielkim pluszakiemsmile

Wu już nawet nie komentuję, to mega świństwo. Chłopak się wykończy.

Okropnie mi działają na nerwy te sceny z Adalindą i jej schizami.
        • aniuta75 Re: Wrócił GRIMM! 27.11.14, 22:49
          No fajne pluszaki były big_grin. Takie liski big_grin.
          Wygląda na to, że dwie zębowiedźmy będą miały walkę o dziecko wink. Dobrze, że to już koniec schiz blondyny bo też miałam ich już dość.
          Ciekawe czy Nick bez przeszkód znowu będzie Grimmem. Paskuda na bank będzie miała jazdy z okazji bycia Adalindą w czasie seksu. BTW wiadomo ile lat ma Trubel? suspicious
          Wu też już nie komentuję i on chyba też za bardzo nie komentuje tylko przywykł i nic nie jest w stanie go zdziwić smile.
          • sil.wen Re: Wrócił GRIMM! 28.11.14, 00:06
            A ja myslę, że to nie paskuda będzie miała jazdy, tylko Nick i Adalinda. Może się znowu na tę okolicznosć zamienią ciałami i wtedy się okaże, że Adalinda się seksi z paskudą, no a skoro paskuda będzie wyglądała jak Adalinda, to perwersyjka wyjdzie całkiem niezławink
            • galaxian1 Re: Wrócił GRIMM! 28.11.14, 11:42
              Może też Nick po upojnej nocy zacznie mieć ciągoty do Adalindy ? wink
              Trubel w serialu czy aktorka ile ma lat ? Niby udaje studentkę, to pewnie coś ponad 20tki...
              • galaxian1 Re: Wrócił GRIMM! 28.11.14, 11:44
                proszę bardzo smile
                Theresa "Trubel" Rubel, born April 29, 1993
                masz nawet datę serialowego urodzenia smile
                • sil.wen 6 29.11.14, 21:05
                  Łeeee, tak po prostu bez fajerwerków, no rozczarowana jestem. Liczyłam na jakie kosmiczne sceny w trakcie, a tu nic.
                  I Wu dalej w niewiedzy brodzi... Może za tydzień, bo migawka z kolejnego odcinka była obiecująca.
                  • sil.wen Re: 6 29.11.14, 21:36
                    Włączam teraz TV, któras częsć Piratów z Karaibów leci, patrzę, a tu Wu! Film kiedys oglądałam, ale jakos nie zwróciłam uwagi, a tu proszę!
                    • aniuta75 Re: 6 29.11.14, 22:23
                      Z Piratów go nie kojarzę ale z Prison Break już tak smile.
                      • sil.wen Re: 6 30.11.14, 00:09
                        No ba, z Prisona to wiadomo. Wyjątkowa kreatura to była, nie to, co poczciwina Wuwink
                  • aniuta75 Re: 6 06.12.14, 23:33
                    Wu niby w niewiedzy ale widać, że już to zlewa, bo wie, że coś jest na rzeczy wink.
                    Zapowiedź odcinka 7 super smile.
                  • galaxian1 Re: 6 07.12.14, 23:23
                    Bop fajerwerki będą w ostatnim odcinku przed zimową przerwą!
                    Tak abyśmy wszyscy czekali wkurzeni do lutego big_grin
                    • sil.wen Re: 6 08.12.14, 00:14
                      A to już Trubel nie będzie w ogóle? Może pokażą co z ich podróży, na bank jakies przygody ich czekają.
    • aniuta75 7 10.12.14, 22:34

No to obstawiamy - jest paskuda w ciąży i będzie mały Grimmek lub Grimmka, czy nie? big_grin
      • pszczolaasia Re: 7 11.12.14, 08:46
        oczywiscie ze jest.
        • aniuta75 Re: 7 11.12.14, 15:29
          Wiesz no to wcale nie musi być takie oczywiste tongue_out. Może się wzruszyła, że jednak nie? A te bóle brzucha to po prostu cos poszło nie tak z odczynianiem uroku i ma w brzuchu potworniaka w postaci Adalindy, który będzie sie wybijał od czasu do czasu i wrednie psuł im szyki? suspiciousbig_grin
          • sil.wen Re: 7 12.12.14, 23:10
            Albo urodzi jaką pół-hexenbieste, bo sie okaże, że to akurat pula genowa Adalindy się wmieszała w proces...
            • aniuta75 Re: 7 13.12.14, 01:01
              Właśnie oglądam Szybkich i Wściekłych a tam Wu big_grin.
              • sil.wen 8 13.12.14, 18:19
                O matkoooooo! zakończenia wystarczyłoby na kilka odcinków!
                • pszczolaasia Re: 8 spojler:D 15.12.14, 17:17
                  to co. paskuda jest hexenwiedma?big_grin
                  a tym Wu to ju przesadzaja. powiedzieliby mu i by byl spokoj. a teraz doprowadzili go do wariactwa barany...
                  • lenkaaa Re: 8 spojler:D 15.12.14, 18:07
                    fajne zakonczenie !
                    a Wu tez mi szkoda, znecaja sie nad biedakiem, gupki jedne !
                    • sil.wen Re: 8 spojler:D 15.12.14, 21:12
                      Ciekawe, co mu powiedzieli o Trubel - bo niby Nick wielce się rzucił, że mu już teraz powie i coś tam mu klarowali, co się skończyło na tym, że zabiła w samoobronie, ale potem Wu się tak okropnie zdziwił, że ta kobieta widzi też stwora... Czyli jakby mu nie powiedzieli ostatecznie? No to co mu powiedzieli właściwie?
                      • pszczolaasia Re: 8 spojler:D 16.12.14, 08:37
                        ze sa weseny ale on patrzal na czupakabre i gowno tam slyszal. to co sie z nm dzieje to ich wina.
                        howgh. o!
                        • sil.wen Re: 8 spojler:D 16.12.14, 15:02
                          Wiadomo, że ich wina, mieli mu zaraz powiedzieć, jak tego pierwszego zobaczył, a nie pozwolić, żeby do wariatkowa trafił. Nie daruję im, jak odejdzie z serialu! grrrrr.....
                          • aniuta75 Re: 8 spojler:D 17.12.14, 22:10
                            OOOO tez im nie daruję!!! Wu ma zostać i być normalny i w pełni władz umysłowych!
                            A paskuda teraz faktycznie paskuda jest big_grin. Ciekawe czy to już tak na zawsze wink.
                            • sil.wen Re: 8 spojler:D 18.12.14, 06:48
                              I ciekawe, czy to tylko wygląd, czy charakterek i inne umiejętności podobnież...
                              • pszczolaasia Re: 8 spojler:D 18.12.14, 08:12
                                Hexenbestia z Grimembig_grin
                                aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
                                • aniuta75 Re: 8 spojler:D 18.12.14, 13:46
                                  Noo big_grin. Ciekawe czy będzie go bardziej kręciła, gdy podczas właściwej akcji łóżkowej będzie zmieniała swe oblicze suspiciousbig_grin.
                                  • sil.wen Re: 8 spojler:D 18.12.14, 23:22
                                    A może jej utnie głowę?
                                    • pszczolaasia Re: 8 spojler:D 19.12.14, 08:38
                                      ha!big_grin
                                      • sil.wen 9 17.01.15, 20:15
                                        No wreeeeeeszcie!
                                        Wreszcie, że wrócił i wreszcie, że Wubig_grin
                                        • aniuta75 Re: 9 20.01.15, 23:12
                                          No!
                                          A odcinek - pierwsza klasa!
                                          • sil.wen Re: 9 21.01.15, 06:30
                                            A Nick dalej nie wie, co znajdzie w łóżku, hi hi hibig_grin
                                            Mogłaby Trubel wrócić i wesprzeć ekipę...
                                            • galaxian1 Re: 9 21.01.15, 09:53
                                              Wreszcie koniec telenoweli pt."Wu nadal nie wie" ! big_grin
                                              • sil.wen 10 25.01.15, 01:21
                                                Kocham Grimma!!!
                                                Wu jest cudny, ta jego neoficka gorliwośćwink
                                                A ta ekipa bedgajów, odznaki do bagażnika i szotgany w ręce!
                                                Świetne, świetne, świetne.
                                                I nie mogę się doczekać scen z miesiąca miodowegobig_grin
                                                • aniuta75 Re: 10 28.01.15, 22:23
                                                  Noooo rozpierduchę konkretną zrobili big_grin. Piękne to było no big_grin. Nawet Paskuda niczym Rambo big_grin.
                                                  • pszczolaasia Re: 10 02.02.15, 08:49
                                                    ja to jestem ciekawa co Wu odwalismile
                                                    a Paskuda normalnie jest Hexenbestia aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabig_grin
                                                  • galaxian1 Re: 10 02.02.15, 14:48
                                                    pszczolaasia napisała:

> a Paskuda normalnie jest Hexenbestia aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabig_grin

Teraz to dopiero a niej paskuda! big_grin
                                                    Ale głupia jest, bo by poprosiła Nicka żeby ją ugryzł w warę i ją wyleczył suspicious
                                                  • pszczolaasia Re: 10 02.02.15, 15:17
                                                    > Ale głupia jest, bo by poprosiła Nicka żeby ją ugryzł w warę i ją wyleczył :

tak sobie o tym wlasnie myslalam ze rozwiazanie byloby proste przeciezsmile
                                                    moze Boskoklaty Szon jej powie, bo ona moze nie wiedziec jak Nik z Adalind postapilwink
                                                  • sil.wen Re: 10 02.02.15, 17:40
                                                    Też se pomyślałam najpierw, ale ona pewnie się boi Nickowi powiedzieć, bo się wstydzi i w ogóle... A jeszcze nie wie, że jego to kręcibig_grin
                                                  • galaxian1 Re: 10 03.02.15, 14:31
                                                    pszczolaasia napisała:

> Boskoklaty Szon

big_grin
                                                    Oplułem monitor big_grin
    • pszczolaasia 11 04.02.15, 07:57
      nie wiem czemu Glx sie tak obsmial z tego Boskoklatego Szona skoro w 11 odcinku udowodnil ze jest Boskoklaty... no moze troche za bardzo wywoskowany ale trudno nie mozna miec wszystkiegosmile
      cos mi sie zdaje ze mamusia Boskoklatego cos namieszala i z jednym i z drugim (czyt. z leczeniem Boskoklatego i Paskudy)
      czekam z utesknieniem zeby wrocili Moroł i Rosali z podrozy poslubnej. Wu jako nowy oswiecony ambitny i wszedzie poszukujacy jest fajny ale Monrol to Monroł i basta!
      • galaxian1 Re: 11 05.02.15, 17:59
        pszczolaasia napisała:

> nie wiem czemu Glx sie tak obsmial z tego Boskoklatego Szona

Chodzi mi o samo określenie big_grin A nie o Szona jako takiego i jego klate big_grin

A odcinek nudny zapychacz, najgorszy w tym sezonie.
        Jednak jak nie ma Monroe, to serial bardzo dużo traci.
    • aniuta75 13 21.02.15, 23:17

No to Nick już wie z kim dzieli łoże big_grin. Ale zszokowany był nieźle big_grin. A Paskuda niezły łomot Adalindzie spuściła big_grinbig_grinbig_grin.
      • galaxian1 Re: 13 21.02.15, 23:59
        > No to Nick już wie z kim dzieli łoże big_grin. Ale zszokowany był nieźle big_grin. A Paskud
        > a niezły łomot Adalindzie spuściła big_grinbig_grinbig_grin.

Dziwne że Paskuda jest silniejsza od Adalindy, mimo że ona urodziła się Zębuszką, a Paskuda jest nią dopiero od chwili. Dziwne, że tak szybko opanowała swoje moce. Ale zaskoczenie Adalindy było miodne big_grin Nicka też !
        • sil.wen Re: 13 22.02.15, 01:53
          > Dziwne że Paskuda jest silniejsza od Adalindy, mimo że ona urodziła się Zębuszką, a Paskuda jest nią dopiero od chwili.

To pewnie dlatego, że Paskuda to taki wesenowy GMO, a nie produkcja naturalna. Truskawki pompowane chemią też pięć razy takie jak te z ogródka.
          Ciekawe, czy każdym wesenem się tak można stać, czy tylko wiedźmami.
          • pszczolaasia Re: 13 25.02.15, 10:07
            big_grin big_grin
            ja bardziej myslalam sobie ze ma talent nie tylko po adalind ale tez dostala troche rykoszetu od mamusi Boskoklatego przeciez- w koncu ona go (grima) odczarowala nie wiadomo czym i jak-ale Paskuda tez cos tam musiala sobie chlapnac/wciagnac.
            takze adalind- ktora jest niewaska przeciez i mamusia boskoklatego - a boskoklaty to royals przeciez wiec i mamusia musi byc niewaska.
            • sil.wen Re: 13 25.02.15, 10:24
              A może po prostu naturalne skłonności, tylko zapłonu brakowałosmile
              • sil.wen 14 23.03.15, 06:32
                To już przenosi zagadnienie surogactwa w kompletnie inny wymiarbig_grin
                • aniuta75 Re: 14 27.03.15, 23:17
                  O jaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ale numer big_grin.
                  • galaxian1 Re: 14 03.04.15, 09:49
                    Uczta dla fanek przeboskiej klaty Szona ! smile
                    A chyba są tu takie ? suspicious
                    • sil.wen 17 12.04.15, 00:19
                      A to Paskuda tak na serio z Seanem? Czy mu sie tylko przywidziało? Bo się gubię w tych jego zwidach pośmiertnych.
                      • aniuta75 Re: 17 15.04.15, 21:37
                        No właśnie nie wiem...
                        Ojj coś mi się widzi, że to koniec Paskudy i Nicka.
                        • sil.wen Re: 17 16.04.15, 23:09
                          No jak koniec? A dziecko? Czyje ostatecznie będzie?
                          • aniuta75 Re: 17 17.04.15, 09:02
                            No a w czyim brzuchu jest? No bo chyba nie teleportuje się do brzucha Paskudy? suspicious
                        • galaxian1 Re: 17 17.04.15, 11:24
                          aniuta75 napisała:

> Ojj coś mi się widzi, że to koniec Paskudy i Nicka.

Fajnie by było smile
                          Ale niestety w takich serialach wszystko musi się dobrze skończyć, poprawność polityczna musi być, a miłość zwycięża ! big_grin To nie serial kablówkowy, gdzie już dawno by paskudę odstrzelili. W finale sezonu ją odczarują, tak aby w kolejnym znowu była kochająca słodko pierdząca parka.
                          • sil.wen Re: 17 19.04.15, 01:09
                            Może sobie być koniec, ale musieliby kogoś Nickowi na zastępstwo podesłać, bo przecież nie będzie taki posępny do końca sezonu chyba się snuł.
    • sil.wen 19 26.04.15, 08:27
      O nieeee!
      I co teraz będzie?
      O ile do tej pory tak okropnie mi Paskuda nie przeszkadzała, to teraz na serio mnie wkurzyła.
      • lenkaaa Re: 19 26.04.15, 12:43
        NOoooo ! Chyba sie Nick troche wku.... Ale fajny tekst puscila jako wytlumaczenie podpalenia, he, he... Fajnie ! Wkoncu cos sie dzieje, bo mnie mdlilo jak oni tacy zakochani w sobie byli....
        • sil.wen Re: 19 26.04.15, 17:48
          To już pewnie teraz nie będzie kolejnego sezonu, bo jak bez gadżetów i książek se poradzi?
          • lenkaaa Re: 19 26.04.15, 18:04
            Tez sie wlasnie zastanawiam, ale sprawdzlam i juz w lutym potwierdzili 5 sezon. To ciekawe jak rozwiaza ten problemik z przyczepa... Pewnie okaze sie, ze mamusia Nicka ma kopie tych ksiazek albo wszystko na dyskach smile
            • sil.wen Re: 19 26.04.15, 18:58
              Albo w chmurzebig_grin
              • galaxian1 Re: 19 28.04.15, 20:09
                Na tablecie albo smartfonie wszystko zapisane smile
                Ale na serio, to co dalej, co dalej ?!!!
                A paskudę powinien ukatrupić, i to tak "na śmierć", aby przypadkiem nie przylazła zza światów big_grin
                Ale nie, on ją kocha i pierd pierd...
                • sil.wen Re: 19 28.04.15, 21:22
                  Nie no, teraz to już chyba się miarka przebrała. Mogłaby się spiknąć z którymś royalem,pasowałaby do nich.

Martwi mnie też, że życie uczuciowe Wu nadal w powijakach... Miałam nadzieję, że mu scenarzyści coś pikantnego zafundują, a tu nic.
                  • aniuta75 Re: 19 28.04.15, 22:10
                    O tak, Paskuda jako bad girl to by było coś big_grin. I Nickuś na nią polujący big_grin. Ahhhh rozmarzyłam się big_grin.
                    A Wu pewnie się zakocha w jakiejś wessence big_grin.
                    • sil.wen 20 03.05.15, 00:26
                      O matkoooo! I co teraz?
                      • aniuta75 Re: 20 04.05.15, 20:42
                        Nieeee no nie może być, że Monroe nie żył!! Ja się nie zgadzam!
                        • galaxian1 Re: 20 05.05.15, 07:56
                          Etam, pewnie że żyje! Na pewno strzelił w sufit albo podłogę smile
                          Głupio że paskudy nie załatwią, chociaż powinni! No czemu jej nie zaciukają? !!!
                          • sil.wen Re: 20 05.05.15, 10:47
                            Bo najpierw się wahali, a teraz już nie dadzą rady i ona ich wszystkich po kolei pozałatwia.
                            • lenkaaa Re: 20 07.05.15, 17:10
                              He, he, a teraz jak ta hexen-blondyna stracila swoja moc to sie zrobi slodziutka i kochana i bedzie pomagala Nickowi i paczce i Nick sie z nia ozeni i beda mieli bejbi i beda zyc dlugo i szczesliwie i razem walczyc z Paskuda, o !!!!!

A te wszystkie morderstwa ostatnie to popelnia Szon w czasie swoich blackouts - tak cos czuje.
    • sil.wen 21 09.05.15, 23:59
      No to już chyba będzie definitywny koniec z Paskudą, przesłodzone czy nie, są pewne granice.
      • lenkaaa Re: 21 10.05.15, 01:43
        Ach, biedny Nick sad
        Chyba ze Paskude w ostatniej chwili ruszy sumienie a Nick jej wybaczy, ale jednak wolalabym wersje, w ktorej Adelind wychodzi za Nicka i razem z cala paczka tropia Paskude i rodzine krolewska smile
        • sil.wen Re: 21 10.05.15, 08:39
          No mimo wszystko niech może Adalinda nie wychodzi za Nika, taka para by mi się nie spodobała jakoś. Dziecko se mogą mieć, ale co za dużo to niezdrowo.
          Fajnie, że Trubel wróciła.
          • galaxian1 Re: 21 11.05.15, 15:07
            A ja nie uwierzę póki nie zobaczę !
            Oni na pewno paskudzie wszystko wybaczą, bo "przecież ona nie była sobą i to nie jej wina" smile
            Tak będzie, zobaczycie big_grin
            A teraz wiadomo, że tylko podsycają atmosferkę przed finałem sezonu.
            • sil.wen Re: 21 11.05.15, 21:47
              E no, różne by wybaczył, ale takiego ripleja z 'Siedem' to chyba nie.
              A swoją drogą mógł ktoś go wyręczyć, Trubel na ten przykład, można się było spodziewać, że taki kwadratowy cieknący karton u niego w domu na podłodze to nie może być nic niewinnego.
              • galaxian1 Re: 21 12.05.15, 08:32
                sil.wen napisała:

> E no, różne by wybaczył, ale takiego ripleja z 'Siedem' to chyba nie.

Czasem głupota zachowania postaci amerykańskich seriali nie zna granic smile

A swoją drogą, to dlaczego paskuda ma takie duże moce ?
                Adalinda mimo że jest (w sumie to była) hexenbistem od urodzenia, nie była tak silna.
                Wszyscy spokojnie dawali sobie z nią radę, a ona musiała robić rozmaite podstępy i szwingle.
                Zamiast, jak Juliet, przyjść i pokazać MOC !
                A Julcia jest wiedźmą od chwili i od razu taka potężna, wszystkich kosi jak chce.
                • sil.wen Re: 21 12.05.15, 09:59
                  >A swoją drogą, to dlaczego paskuda ma takie duże moce ?<

Bo to GMO, wiadomo.
                  • lenkaaa Re: 21 12.05.15, 22:46
                    GMO to na pewno smile a poza tym to dlatego, ze nie urodzila sie hexen, tylko sie nia stala niejako w postaci produktu ubocznego podczas staran uzdrowienia Nicka, no i wyszla taka zmutowana-super-hexen
                    • sil.wen Re: 21 16.05.15, 23:54
                      WOW!
                      I co???
                      Ha, niech żyje Trubel!
                      • aniuta75 Re: 21 19.05.15, 22:03
                        Tja, niech żyje. Założę się, że to wszystko nie takie piękne jest. Ta banda pod silnym wezwaniem to pewnie po nią właśnie szła (ta baba to czasem nie ta, co kiedyś jej "pracę" proponowała?). No bo chyba nie po zezwłok Paskudy, coby ją ożywić. Ojjj coś czuję, że Tereska w jakieś kłopoty się wpakowała...
                        • galaxian1 FINAŁ ! 19.05.15, 22:19
                          aniuta75 napisała:

> Tja, niech żyje. Założę się, że to wszystko nie takie piękne jest. Ta banda pod
                          > silnym wezwaniem to pewnie po nią właśnie szła (ta baba to czasem nie ta, co k
                          > iedyś jej "pracę" proponowała?). No bo chyba nie po zezwłok Paskudy, coby ją oż
                          > ywić. Ojjj coś czuję, że Tereska w jakieś kłopoty się wpakowała...

Jaki pikny finał ! Oby tylko paskudy nie wskrzesili, bo się załamię smile
                          A tyle już widziałem seriali w których postacie umierały i wracały, że to wcale nie jest niemożliwe. Tym bardziej że Ripper wrócił sobie zza światów big_grin

A durny Nick nadal ją kocha, mimo że zabiła mu matkę!
                          I oczywiście sam by jej nie zabił - do końca musiał być pierdząco nieskazitelny smile

Początkowo pomyślałem że banda pod wezwaniem idzie po Adalindę. Ale po co im taka zwykła bez mocy. Więc to jednak pewnie po Trubla.

To co, będzie parka z Nikusia i Adalindki ? big_grin
                          • aniuta75 Re: FINAŁ ! 19.05.15, 22:22
                            > To co, będzie parka z Nikusia i Adalindki ? big_grin

Weeeeeeeeeeeeeeź big_grin. Chociaż kurcze zaczęłam ją lubić, jak ona taka ludzka jest, dowcipna nawet momentami smile. Ciekawe czy ta utrata przez nią mocy to tak na amen czy da się odkręcić.
                            • lenkaaa Re: FINAŁ ! 20.05.15, 16:45
                              No wlasnie, wyglada na to, ze Trubel zaakceptowala propozycje aby pracowac dla tamtej babki-niby policjantki(czy moze ona FBI byla, nie pamietam) i zaraz sie okaze, ze teraz tamta grupa bedzie rzadzic miastem, a grimy sie beda im musieli podporzadkowac....

Szkoda mi bylo tego z angielskim akcentem, tak ladnie po brytyjsku gadal i go Nick musial zlikwidowac.....ech... ja to ma slabosc do Angoli...
                              • galaxian1 Re: FINAŁ ! 21.05.15, 08:59
                                lenkaaa napisała:

> Szkoda mi bylo tego z angielskim akcentem, tak ladnie po brytyjsku gadal i go N
                                > ick musial zlikwidowac.....ech... ja to ma slabosc do Angoli...

Ja lubię jak Klaus von Mikaelson gada po angielsku, z takim dreszczykiem smile
                                Też uwielbiam jak mówią czysta angielszczyzną, a nie amerykański bełkot z kartoflem w gębie smile
                                • galaxian1 Re: FINAŁ ! 21.05.15, 09:01
                                  galaxian1 napisał:

> Ja lubię jak Klaus von Mikaelson gada po angielsku, z takim dreszczykiem smile

"Maj lide systa" smile
                          • pszczolaasia Re: FINAŁ ! 26.05.15, 12:42
                            a wlasnie zaczelam Paskude lubic!
                            byla taka cudnie...zła po prostu bez podtekstow!
                            i Boskoklaty wyleczonysad łeeee. bedzie znowu slodkopierdzącoindifferent
                        • pszczolaasia Re: 21 26.05.15, 12:47
                          tak to byla ta co Kłopotowi prace proponowala.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka