aniouek1 21.06.03, 04:43 Sobota zawitała, a z nią lato przyszło Niech Wam będzie dobry dzień Szufludki, dzień dobry Wszystkim Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marucha1 Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 21.06.03, 08:29 aniouek1 napisała: > Sobota zawitała, a z nią lato przyszło > > Niech Wam będzie dobry dzień Szufludki, dzień dobry Wszystkim Oczki swoje przecudne otworzylem i przetarlem.Aniouka zobaczylem a wiec w niebie jestem.Witam Was Szufludki i Ciebie Soboto serdecznie witam.Przynies nam wszystkim cudow samych worek,radosci ze trzy garscie i dobrych slow tyle aby dla wszystkich starczylo.Ja mam dla Was kawke pachnaca w czerwonym kubeczku i chlebek z maselkiem.Serk sie znajdzie i dzemik figowy.Zapraszam bo sam biesiadowac nie lubie. > Odpowiedz Link
kasikk Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 21.06.03, 12:20 witam was wszystkich ) sobotnio, miluśno i bez cienia przypadłości niemiłej z powodu nadużycia ) Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 21.06.03, 12:34 Dzieńdoberek kasikk napisała: > witam was wszystkich ) sobotnio, miluśno i bez cienia przypadłości niemiłej > z powodu nadużycia ) życia? Kasikk, nadużyj ze mną dobrej, czerwonej, aromatycznej herbaty Odpowiedz Link
kasikk Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 21.06.03, 12:48 z miłą chęcią... ja herbaty nigdy nie odmawiam ) Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 21.06.03, 13:18 kasikk napisała: > z miłą chęcią... ja herbaty nigdy nie odmawiam ) mnie czasem się zdarza odmawiać, gdy np. poczuję zapach parzonej kawy Teraz mam oochotę odmówić pracowania, bo mam ogromną ochotę na leniuchowanie, ale nie moge poleniuchować, bo muszę pracować. Macie jakiś sposób, jakąś radę, by mi się chciało robić to co muszę zrobić? Odpowiedz Link
kasikk Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 21.06.03, 18:45 "pomyśl o trawie, którą palce wiatru czeszą łagodnie, o Tobie nie wiedząc i o tych wiankach, które bezpowrotnie zwiędły, nim dopłyneły do morza jesienią" to tak a propos dzisiejszego święta ) Odpowiedz Link
transoptor Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 21.06.03, 18:56 kasikk napisała: >miłego dnia miłym ludziom) vice versa kasikk )) Odpowiedz Link
kendo Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 21.06.03, 19:38 Witajcie "szufladkowicze",,,,, Miejcie sobie dobrze w dzien lata.... zycze Wam wszystkim niezapomnianych wrazen i przygod letnich, duzo usmiechu,opalajcie sie rozsadnie. Marucha zjem Twoje sniadanko na kolacje, jak pozwolisz musze w koncu posmakowac tego dzemiku figowego, moze przezyje hi,hi,. Anioueczku,pytasz o rade na prace; trzeba jej oszczedzac, zeby na dluzej nam starczyla hi,hi, Pozdrawiam Cieplutko,,,,PA;.... Odpowiedz Link
kasikk Re: sobótka... 21.06.03, 19:34 ...i coś o niej jeszcze www.leksykony.pl/demon/zwyczaje/noc.html Odpowiedz Link
transoptor Re: sobótka... 21.06.03, 19:58 kasikk napisała: > ...i coś o niej jeszcze < -a może by tak "przenocować" w lesie? )) Odpowiedz Link
transoptor Re: sobótka... 21.06.03, 20:07 -albo oddać się kupałowym igraszkom,bo w tę noc przecie wolno )) Odpowiedz Link
kasikk Re: sobótka... 21.06.03, 20:09 nie powiem, że nie ) ale puki co "jest nas dwóch" a to za mało na kupałowo- sobótkowe przyjemności ) Odpowiedz Link
transoptor Re: sobótka... 21.06.03, 20:14 -ale, w lesie w taką noc, można spotkać jakieś dziewice,chętne do tańca )) Odpowiedz Link
kasikk Re: sobótka... 21.06.03, 20:18 ja chyba wolę spotkać przystojnego chłopca chętnego do tańca hihihi... Odpowiedz Link
transoptor Re: sobótka... 21.06.03, 20:27 kasikk 1:0 transoptor ale to tylko do przerwy)) Odpowiedz Link
transoptor Re: sobótka... 21.06.03, 20:35 -no bo przecierz jestem kobietą mówią o mnie :ta-transoptor )) Odpowiedz Link
transoptor Re: sobótka... 21.06.03, 20:41 ...żartowałem przecierz niech będzie 1:1 ok? a tak naprawdę,to nie wiemy ,kto jest kim...i może dobrze)) Odpowiedz Link
kasikk Re: sobótka... 21.06.03, 20:44 może, ale to troche krępujace i gafę można popełnić a dziewic chętnych do tańca moge z tobą poszukać, bo pewnie jacyś młodzieńcy tam będą się kręcić... wszystko gra... ) Odpowiedz Link
transoptor Re: sobótka... 21.06.03, 20:49 -mam kilku przystojnych przyjaciół i kolegów ...po co chodzić do lasu? ...możemy negocjować cha cha cha )) -----------{ale słowo]--------------- Odpowiedz Link
transoptor Re: sobótka... 21.06.03, 20:54 kasikk napisała: > bo to sobótka )-dzień jest długi,koszula za krótka Odpowiedz Link
kasikk Re: sobótka... 21.06.03, 20:55 podobno nago się tańczy tej nocy, więc koszula krótka nie przeszkadza ) Odpowiedz Link
transoptor Re: sobótka... 21.06.03, 20:59 ale ja w pokrzywach nie tańczę...nie lubię ich....zapachu)) Odpowiedz Link
transoptor Re: sobótka... 21.06.03, 21:10 słyszałem gdzieś o tańcu nagich,w pokrzywach to co,wskakujemy?...podaj rękę i hooop.......o kruca bomba!parzy,piecze,mam majtki typu string.... Odpowiedz Link
kasikk Re: sobótka... 21.06.03, 21:13 łaaa... to był ryzykowny skok. ja proponuję wyskoczyć z tych pokrzyw i znieczulić pęcherze miodkiem pitnym. co ty na to? Odpowiedz Link
kendo Re: sobótka... 21.06.03, 21:16 Witajcie! milo sie zabawiacie,juz w pokrzywki skaczecie, a kwiat paproci idzcie do lasu ,to znajdziecie,,,, Pozdrawiam Cieplutko Odpowiedz Link
transoptor Re: sobótka... 21.06.03, 21:22 wskakuj kendo w pokrzywki,miodzik bernardyński tu sączymy, na pokrzepienie duszy Odpowiedz Link
kendo Re: sobótka... 21.06.03, 21:29 na miodzik sie pisze bardzo chetnie,,,,ziuuuuum ale pokrzywki to groza dla mnie. Kiedys jak bylam "mniejsza" to z siostra wiecznie sie" szturchalysmy" i wepchnelam ja w wielkie pokrzywy. Dostalam bure od mamy.... Odpowiedz Link
kasikk Re: sobótka... 21.06.03, 21:40 i cos dobrego do tego miodziku... a może kiełbaski pieczone nac sobótkowym ogniskiem? Odpowiedz Link
kasikk Re: sobótka... 21.06.03, 22:09 cicho jakoś. chyba zjem swoją kiełbaskę i spać sobie pójdę... Odpowiedz Link
kendo Re: sobótka... 21.06.03, 22:54 juz jestem Kasikk, zagapilam sie gdzie indziej to bierzemy po kielbasce,kazda za swoja i teraz pytanie czy idziemy spac,czy ja jemy z wszystkimi dodatkami hi,hi, ush pozwolilam sobie ciutke zazartowac, chyba nikt nie wezmie mi tego za zle. na wszelki wypadek przepraszam.... Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 28.06.03, 11:59 Dziendoberek rzulw napisał: > oby dla wszystkich była dobra. podpisuje się pod tym serduszkowo i dzisiaj życze Wszystkim,dnia zwykłych cudów.. Gorącą filiżankę kawy, którą ktoś dla Was zrobi. Nieoczekiwanego telefonu od starego przyjaciela. Zielonych świateł na Waszej drodze gdziekolwiek idziecie. Życzę Wam dnia małych spraw, które Was ucieszą Najszybszej kolejki w sklepie spożywczym, dobrej piosenki zaśpiewanej w radio. Waszych kluczy dokładnie tam gdzie ich szukacie. Życzę dnia pełnego szczęścia dawkowanego w perfekcyjnych dawkach, które dadzą Wam radosne poczucie, że Ktoś uśmiecha się do Was... P.S. Rzulwiu, Ty chyba skowronek jesteś? Cieszę się, że Ci się kluczyki znalazły Odpowiedz Link
marucha1 Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 28.06.03, 08:46 aniouek1 napisała: > Sobota zawitała, a z nią lato przyszło > > Niech Wam będzie dobry dzień Szufludki, dzień dobry Wszystkim > Dobrego dnia zycze wszystkim szufludkom i tym "starym" i tym "nowym".Sloneczka,wiatru halnego,usmiechu i duzo,duzo normalnej ludzkiej zyczliwosci na caly dzien Wam zycze.A poniewaz nie bylo jeszcze sniadanka to juz robie kawe,buleczki,dzemik figowy,serek pyszny i pomidorki.Mam jeszcze "szemrzace"platki kukurydziane z miodkiem i bez.Czestujcie sie. Odpowiedz Link
kendo Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 28.06.03, 11:17 Witajcie Duszyczki Cieplutkie,,,, O! ja sie czestuje kromeczka z pomidorkiem( do pomidorkow przynioslam szczypiorek wlasnego chowu hi,hi,) i kawcia z mleczkiem,,,,mniam,mniammmm,,,,,bardzo lubie pomidorki,,, Pieknego weekendu Wam Wszystkim Zycze,,,, Obdarowujac Kazdego cudownie pachnaca galazka jasminu skandynawskiego,,,, Pozdrawiam,,,,Usciski i Buziaczki dla Wszystkich,,,,PA;..kendo Odpowiedz Link
ulalka Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 28.06.03, 11:19 heh ) a ja pozdrawiam pracowicie, jak to mrowka i czestuje sie kaffcia ) milutkiego dzionka wszystkim Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 28.06.03, 11:18 marucha1 napisał: > Mam jeszcze "szemrzace"platki kukurydziane z miodkiem i bez.Czestujcie sie. to ja poprosze o te szemrzace platki, a zimne mleczko mam pod ręką mniamuśne Odpowiedz Link
kendo Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 28.06.03, 11:27 ale Anioueczek w plateczkach szemranych zafascynowana ???? ciekawa jestem,czy to ze wzgledu na nazwe"szemrane",czy na smak tak je uwielbia hi,hi, Milego Dnia. Odpowiedz Link
ulalka Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 28.06.03, 11:39 heh... to byloby u mnie juz drugie sniadanko.. gdybym sie znow skusila... nie ma to jak wstac wczesnie ) Odpowiedz Link
mrouh Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 28.06.03, 12:01 Hej, hej. Sobota, sobota u mnie z twarożkiem ze szczypiorkiem No i z książką, z grubą książką... Acha, i mam czereśnie. Ale jakie! Wielkie, słodkie, czarne, pięknę po prostu. I pyyyyyszszszszszne! Ale zanim to wszystko, to trzeba zrobić pranie i posprzatać jak to w sobotę. Ciacho się piecze na niedzielę. Jaks skończę tańczyć z odkurzaczem, przysiądę się do Was. Może na werandzie, bo u mnie dziś ładnie, choć nie gorąco. Odpowiedz Link
marucha1 Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 28.06.03, 12:07 My tu sobie gadu,gadu a tu nasze forum do 4 tysiecy sie zbliza.Moze trzeba by o jakims toascie pomyslec.Lza sie w oku kreci jak przypomne sobie dzien gdy pierwszy raz przeczytalem Anioueczkowy post o nowym foru.Doszla do nas Anula73.Bardzo sie ciesze.Jeszcze jeden cieply,dobry duszek.Moze by trzeba kiedys spis powszechny zrobic i policzyc te wszystkie duszki? Odpowiedz Link
mrouh Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 28.06.03, 12:18 Właśnie, zanosi sie na jubileusz dzis wieczorem, prawda? No to ciacho będzie na dziś, a na jutro coś wymyślę Odpowiedz Link
kendo Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 28.06.03, 14:16 Oj!!!! chyba bedzie wczesniej ta uroczystos, poczekajcie na mnie, bo malarz nareszcie skonczyl i musze odstawic go do domciu i zaraz wracam CZEKAJCI NA MNIE....z szampanem-dzieki PA Odpowiedz Link
kasikk Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 28.06.03, 14:22 witam sobotnio ) i gratuluję bliskiego czwartego tysiączka ) Odpowiedz Link
jtka Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 28.06.03, 15:02 sobotnio witam Szuflandię))) to co swiętujemy dziś???? Odpowiedz Link
kendo Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 28.06.03, 15:06 i ja tez zaczynam gratulowac ,wielkie osiagniecie.... moze to ja ???? Odpowiedz Link
kendo Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) Huraaaaaaa!!!!!! - 4000 28.06.03, 15:09 Gratuluje Wszystkim 4000 wpisu Juz szampanik otwarty i poserwowany prosze sie czestowac truskaweczki,torciki,i wafekli w mietowej czekoladzie. Za nastepne parzyste,,,,na zdruweczko Wszystkim i pieknego lata zycze,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) Huraaaaaaa!!!!!! - 4000 28.06.03, 15:12 hmmmmm,,,,szampanik swietny, a truskawunie pychotka,,,,,,mniam,mniam,,,,, Jtka czestu sie ..... Odpowiedz Link
jtka Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) Huraaaaaaa!!!!!! - 4000 28.06.03, 15:13 pychotka))) truskaweczki z szampanikiem... hmmmm pycha Odpowiedz Link
jtka Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) Huraaaaaaa!!!!!! - 4000 28.06.03, 15:14 tak , u mnie juz powoli popołudnie i jak tak zacznę teraz bąbelkować , to co wieczorkiem będzie?))) Odpowiedz Link
kendo Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) Huraaaaaaa!!!!!! - 4000 28.06.03, 15:15 a moze grzaneczke z awokado i kawiorem i plasterkiem cytryny, tez pychotka, zachecam do sprobowania,,,,Jtka i Wszystkich.... Odpowiedz Link
jtka Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) Huraaaaaaa!!!!!! - 4000 28.06.03, 15:17 a tego to ja jeszcze nie jadłam... chętnie spróbuję Odpowiedz Link
kendo Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) Huraaaaaaa!!!!!! - 4000 28.06.03, 15:18 jeszcze zapomnialam polozyc krewetki,no juz, gotowe do papusiania.... U mnie juz 15:20,wiec ide sie pobawic z rybka ,ktora ma byc na obiadek.... Ucztujcie i bawcie sie wspaniale,,,,do wieczora,,,PA;.... Odpowiedz Link
jtka Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) Huraaaaaaa!!!!!! - 4000 28.06.03, 15:19 hihihi... Kendo samą mnie z szampanikiem zostawiłaś...hihi ... czy wiesz , czym to może grozić?)))) Odpowiedz Link
rzulw Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) Huraaaaaaa!!!!!! - 4000 28.06.03, 15:22 zdroofko szuflandio !!! Odpowiedz Link
mala20033 Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) Huraaaaaaa!!!!!! - 4000 28.06.03, 16:05 ..a ja chce kira..szampan z likierem z czarnej porzeczki..szklo przystrojone truskawkami..pycha!!! Odpowiedz Link
marucha1 Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) Huraaaaaaa!!!!!! - 4000 28.06.03, 16:17 Kurcze blade nie zdazylem!!!!! Ucieklo mi cztery tysiace ale juz dziesiec nie przepuszcze.Moze zostal chociaz szampanik? Bo o kanapeczkach Kendusia z kawiorkiem to chyba tylko wspomnienie zostalo.Truskaweczki tez juz wyszly.Chyba zrobimy nowy zapas i wieczorkiem pobalujemy.Gratulacje dla wszystkich szufludkow za cztery tysiace cudnych,cieplych postow.To napewno rekord swiata. Odpowiedz Link
mrouh Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) Huraaaaaaa!!!!!! - 4000 28.06.03, 20:29 marucha1 napisał: > Kurcze blade nie zdazylem!!!!! Ja też Zagrzebałam się w swoich papierach... Jestem nałogową zbieraczką różnych papierów, karteluszków, wszystko wszędzie zapisuję, skrobię i notuję, tak, że szczególnie przy jakichś przedsięwzięciach większych biurokratycznych albo literackich w krótkim czasie moje szuflady pękają w szwach od kartek z różną zawartością . Trzeba było to przejrzeć, wyrzucić, co zbędne, posegregować, co zostało, opisać... Ja sama się dziwię, jak to się dzieje, że produkuję tyle słowa pisanego, ale sa tego góry.... zasypało mnie Chyba zrobimy nowy zapas i wieczorkiem > pobalujemy.Gratulacje dla wszystkich szufludkow za cztery tysiace > cudnych,cieplych postow.To napewno rekord swiata. > O tak tak, myślę, że wtedy zdążę - dołożę swoje ciacho czekoladowe i soczek pomarańczowy i będę wznosić toast guawowym nektarem (Tak, Marucho, to ten smak, dokładnie to, co mi tak smakowało we Francji- zaskoczył mnie tylko kolor, bo tamto, nie wiem czemu było... różowe, a to prawie białe). Odpowiedz Link
kasikk Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) Huraaaaaaa!!!!!! - 4000 28.06.03, 20:23 Malutka! poproszę przepis z proporcjami na ten specjał, bo brzmi wyśmienicie ) Odpowiedz Link
kendo Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) Huraaaaaaa!!!!!! - 4000 28.06.03, 20:42 kasikk napisała: > Malutka! poproszę przepis z proporcjami na ten specjał, bo brzmi wyśmienicie > ) ** ja ,tez bum prosila o te przepis Mala....dzieki z gory... Odpowiedz Link
kendo Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) Huraaaaaaa!!!!!! - 4000 28.06.03, 20:49 ale dzisiaj zjadam literki,to chyba przez te ucztowanie hi,hi, ,,Jtka... bylas wspaniala,ze zostawilas nam szampana..... przepraszam Cie,ale i tak przeciagnelam czas obiadkowy. ,, Marucha,,,, kanapeczki z pod lady wystawiam dla Ciebie i Wszystkich spoznionych gosci i ucztujemy do bialego rana.... ,,Mrouh... na desrek mamy czekoladowe ciasto Mrouh. Truskaweczki tez zostaly do tego lody,albo bita smietana z wanilja prosze sie czestowac i ucztowac przyjemnej zabawy..... Odpowiedz Link
marucha1 Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) Huraaaaaaa!!!!!! - 4000 28.06.03, 22:35 kendo napisała: > ale dzisiaj zjadam literki,to chyba przez te ucztowanie hi,hi, > > ,,Jtka... > bylas wspaniala,ze zostawilas nam szampana..... > przepraszam Cie,ale i tak przeciagnelam czas obiadkowy. > > ,, Marucha,,,, > kanapeczki z pod lady wystawiam dla Ciebie > i Wszystkich spoznionych gosci > i ucztujemy do bialego rana.... Kendo,dzieki za kanapeczki z pod lady.Sa naprawde swietne Szczegolnie jak ktos tak jak ja lubi kawiorek.Dzieki stokrotne. Bawimy sie ile sie da.Az Aniouki nas pozbieraja do kupy. > > ,,Mrouh... > na desrek mamy czekoladowe ciasto Mrouh. > Truskaweczki tez zostaly > do tego lody,albo bita smietana z wanilja > > prosze sie czestowac i ucztowac > przyjemnej zabawy..... Odpowiedz Link
mrouh Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) Huraaaaaaa!!!!!! - 4000 28.06.03, 22:50 Hip hIp huurrrAAA- zakrzyknęłam w szufladę Hip Hip hurraaa- odpowiedziało mi coś Może to jednak ktoś? Marucha chyba Ale z Was DUSZKI prawdziwe, przed północą nie wypełzacie w ogóle? a ja już śpię znów (no, dobra, myślałam, że nikt nie widział, jak spijałam tego szampana no i mnie zmorzyło), przez barany rzułwiowe na poduchach policzone (czy tylko mi się zdawało, że one cooooraz wooooooooolnieeeeejjj?...). Już nawet twardy fotel Nictowy nie pomoże.... Aaaa-aaa-aaa... Skubnę truskaweczkę Gdyby jakie głodne duszki chodziły dziś w nocy, to zostawiam Wam ciacho za strawę (choć to nie Haloween, hihi) Odpowiedz Link
marucha1 Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) Huraaaaaaa!!!!!! - 4000 28.06.03, 23:10 mrouh napisała: > Hip hIp huurrrAAA- zakrzyknęłam w szufladę > Hip Hip hurraaa- odpowiedziało mi coś > Może to jednak ktoś? Marucha chyba > > Ale z Was DUSZKI prawdziwe, przed północą nie wypełzacie > w ogóle? a ja już śpię znów (no, dobra, myślałam, że > nikt nie widział, jak spijałam tego szampana no i mnie > zmorzyło), przez barany rzułwiowe na poduchach policzone > (czy tylko mi się zdawało, że one cooooraz > wooooooooolnieeeeejjj?...). Już nawet twardy fotel > Nictowy nie pomoże.... Aaaa-aaa-aaa... > > Skubnę truskaweczkę > > Gdyby jakie głodne duszki chodziły dziś w nocy, to > zostawiam Wam ciacho za strawę (choć to nie Haloween, > hihi) Mrouh,dzieki za ciacho.Pyszne.Ja juz dzisiaj wtloczylem w siebie tyle kalorii,ze az mi glupio.Ale co ja na to poradze,ze lubie lody?A juz takie z duzymi kawalkami owocow to szczegolnym uczuciem darze. Poszwedam sie jeszcze po szufladkowych katach.Moze ktos jeszcze zagladnie.Na wstelki wypadek przygotowalem kawke i herbatke.Serkow przeroznych zapasy odnowilem i pomidorki tez w ilosciach przecudnych u mnie w koszyczku czekaja. > Odpowiedz Link
kendo Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) Huraaaaaaa!!!!!! - 4000 29.06.03, 00:18 i przyciagnelam sie tu jeszcze zobaczyc, ale chyba na niedziele musze wskoczyc. Do nastepnej soboty,,,PA;::: Odpowiedz Link
aniouek1 *S*O*B*O*T*A* znów przyszła :)))))) 05.07.03, 00:06 do śpiących i nieśpiących Szufludków i wszystkich innych ludków też Niech Wam będzie dobra-noc i dobry-dzień )))) Dla mnie też niech będą dobre, bo wyjątkowo potrzebuję dobrych Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *S*O*B*O*T*A* znów przyszła :)))))) 05.07.03, 08:42 > ...wyjątkowo potrzebuję dobrych ludków wokół, humoru, aury i kawy Wy też? Niech Wam wszystkim będzie dobry dzień z dobrymi ludkami, dobrym humorem, dobrą aurą i czym Kto lubi Odpowiedz Link
kendo Re: *S*O*B*O*T*A* znów przyszła :)))))) 05.07.03, 11:04 dziekuje Anioueczku,,, pozdrawiam rowniez cieplutko i z humorkiem, przesylajac usciski i caluski,,,,PA;.. Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 12.07.03, 01:00 dobry wieczór w sobotę na dobranoc ********* Rzulwiku, czy tak ma być dobrze, czy coś poplątałam? Odpowiedz Link
kendo Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 12.07.03, 08:37 Witajcie slodkie duszyczyczki.... czy juz po sniadanku ???? zapraszam do stoliczka na kawusie z mleczkiem i kanapeczke ,usch,wiecej nie wcisne w siebie.... Pozdrawiam z kaprysnej skandynawi, wczoraj upal,cala noc padalo ,teraz wieje i chlodno.....PA;.. Odpowiedz Link
jasmintea Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 12.07.03, 11:06 To ja sie przywitam Dzien dobry Bywam na poduchach i o zgode na bywanie w Szufladzie poprosze takze Bede grzeczna i kurz czasem wytre Pozdrawiam sserdecznie Odpowiedz Link
kasikk Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 12.07.03, 12:23 witam wszystkich sobotnio ) za poczęstunek dziękuję, doooobre było Odpowiedz Link
transoptor Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 12.07.03, 14:35 AAAHHHOOOOOOOOOJ!szuflandioAAAHHHOOOOOOOOJ! Odpowiedz Link
kendo Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 12.07.03, 15:22 Ja odplyne juz po niedzieli, oj!,zeby bylo miejsce dla mnie w autokarze,,,,, Odpowiedz Link
kasikk Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 12.07.03, 15:28 życzę przyjemych tylko wrażeń z tego odpływania Odpowiedz Link
kendo Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 12.07.03, 15:52 ...Kasikk... dziekuje,z tym to jakos nigdy niema problemu dzieki Bogu... bedzie dobrze i tym razem.... milego popoludnia zycze,,,,, Odpowiedz Link
aniouek1 torcik i szampan dla WSZYSTKICH :)))))))))) 12.07.03, 22:21 a! i jeszcze jasminowa herbatka oczywiście 4500 wystukała dzisiaj JasminTea, co z czujnością sobie właściwą przyuważył Transoptorek Dzielcie więc torcika i częstujcie szampanem, bo okazja ku temu właściwa Dziękuje WAM WSZYSTKIM serduszkowo Odpowiedz Link
aniouek1 torcik i szampan dla WSZYSTKICH :)))))))))) 12.07.03, 22:25 AAA! ...i jeszcze jasminowa herbatka oczywiście 4500 wystukała dzisiaj JasminTea, co z czujnością sobie właściwą przyuważył Transoptorek Dzielcie więc torcika i częstujcie szampanem, bo okazja ku temu właściwa Gratuluję i dziękuje WAM WSZYSTKIM serduszkowo Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 12.07.03, 22:46 Sobie też Itko Miło, że zajrzałaś, bo to trochę smutno w samotności.. przełykać.. Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 12.07.03, 22:48 Sobie też Jtko Miło, że zajrzałaś, bo to trochę smutno w samotności.. przełykać.. Odpowiedz Link
jasmintea Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 12.07.03, 22:46 Juz poprosilam Itke o torcik)) Zobaczymy czy sie zgodzi go upiec z okazji tych 4500 Tu tez przynioslam szampana YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY ))) Niech Nam sie milo w glowach zakreci))) Pozdrawiam pokoncertowo)) JasminTea Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 12.07.03, 22:51 jasmintea napisała: > Juz poprosilam Itke o torcik)) > Zobaczymy czy sie zgodzi go upiec z okazji tych 4500 > Tu tez przynioslam szampana YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY ))) > Niech Nam sie milo w glowach zakreci))) > > Pozdrawiam pokoncertowo)) > mnie się już koncertowo kręcić zaczyna )))) Odpowiedz Link
jtka Re: niespodzianka:-) 12.07.03, 22:57 a oto specjalnie dla Was)) ! ! ! ! |^^^^^^^^^^^^^^| |*#%#*4500*#%#*| |______________| Odpowiedz Link
jasmintea Re: niespodzianka:-) 12.07.03, 22:59 Iteczko kochana!)) rzseczywiscie mialas przeczucie.. niczym Wrozka Adis co mi wywrozyla przystojnego bruneta w ferrari( gdziez on????) ))))))) Dziekuje bardzo za torcik - prosze sobie brac po kawalku - albo po dwa jak macie ochote Swieczki tylko najpierw zdmuchne : pffffffffffffffuuuuuuuf))) Oki 4500 minelo jak sen jaki zloty - teraz czekamy na 5000 a potem na 6000 i na 10000.. itd)) Odpowiedz Link
aniouek1 Re: niespodzianka:-) 12.07.03, 23:03 jasmintea napisała: > Oki 4500 minelo jak sen jaki zloty - teraz czekamy na 5000 a potem na 6000 i > na 10000.. itd)) .. z Twoją pomocą Odpowiedz Link
aniouek1 Re: niespodzianka:-) 12.07.03, 23:01 bardzo miła niespodzianka i śliczna Jtko! <mniammniammlask> Odpowiedz Link
jtka Re: niespodzianka:-) 12.07.03, 23:21 no po drodze stronki netowe go podgryzają))) ale na szczęście coś zawsze dla nas zostawiają dobrej nocki Wam życze Odpowiedz Link
aniouek1 dobrej nocy Jtko i kolorowych snów :))))) 12.07.03, 23:27 dziękujemy za torcik Odpowiedz Link
marucha1 Re: dobrej nocy Jtko i kolorowych snów :))))) 13.07.03, 00:09 aniouek1 napisała: > dziękujemy za torcik Oj!Chyba przegapilem torcik i szampana.Gratuluje jubileuszu.Jakos tak goni mnie po tym swiecie,ze wszystko mi umyka.Nie umknelo mi jednak,ze juz niedziela.Moze wiec z soboty uciekniemy do NOCNYCH MARKOW jak przystalo na pore? Odpowiedz Link
aniouek1 Re: dobrej nocy Jtko i kolorowych snów :))))) 13.07.03, 00:14 marucha1 napisał: > Moze wiec z soboty uciekniemy do NOCNYCH MARKOW jak przystalo na pore? Masz rację Widać, że nie piłeś szampana Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 19.07.03, 11:51 Dzieńdoberek Szufludkowie Milusiego dzionka, wszystkiego smakuśnego, gdzie potrzeba chłodu - chłodu, gdzie ciepełka, to ciepełka Odpowiedz Link
kasikk Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 19.07.03, 16:08 witam wszystkich lodowo-toffiowo i zapraszam do częstowania się Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 26.07.03, 15:39 kasikk napisała: > witam sobotnio ) i ja witam, dobrego dnia życząc Wszystkim cieplutko Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 02.08.03, 00:20 w piątek weszłam do szuflady, a tu nagle SOBOTA mnie zastała w Szuflandii Szufludkowie mili dobrej sobotniej nocy Wam życzę i dobrej całej soboty Kolorowych snów i kolorowych przebudzeń Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 02.08.03, 07:14 Dzieńdoberek )))) Czujecie? To poranna kawka Komu? Komu? Komu kawki? Odpowiedz Link
jasmintea Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 02.08.03, 08:50 Witaj Anioleczku))) Widze ,ze juz zaparzylas kawe poranna? To ja ide do kuchni - usiadziemy sobie spokojnie i z jeszcze ltroche spiacymi usmiechami wypijemy zmolisty zastrzyk energi))) Milej soboty wszystkim))) Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 02.08.03, 10:15 Poranna kawa jest już wspomnieniem, kubek umyty, czeka na następną, a mnie porywa z szuflady toczące się życie Wrócę, dzisiaj bardzo chcę tutaj wrócić i wracacać nie tylko dzisiaj Odpowiedz Link
mrouh Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 02.08.03, 13:49 Witam wszystkie Szufludki w sobotę. Jaki miałam dziś przyjemny ranek... nie mogę się obudzić, ale to basrdzo przyjemne, bo nie muszę tak naprawdę Wypiłam kawę "zagryzając" dla ochłody kawowymi lodami z czekoladowymi kropkami (ktoś się pisze?), przeczytałam cały Film- od deski do deski, wciąż chce mi się spać... to będzie taki ciągliwy dzień jak cukierek mordoklejka... Będzie mi się zdawało że trwa i trwa a jak się skończy to będę zaskoczona, że już. Trochę mnie boli głowa, ale jakoś mi to nie przeszkadza Miłej soboty! Odpowiedz Link
kasikk Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 02.08.03, 15:34 witam wszystkich ) a mine piątek "skończył się" w sobotę baardzo wczesnym rankiem, a sobota zaczęła po południu ) miłe rozleniwienie... Odpowiedz Link
aniouek1 Kto się przyłączy? 02.08.03, 21:32 proszę, lodowa woda z sokiem cytrynowym i lody owocowe Odpowiedz Link
kasikk Re: Kto się przyłączy? 02.08.03, 21:42 ja poproszę i mam wafeli waniliowe do lodów Odpowiedz Link
mrouh Re: Kto się przyłączy? 02.08.03, 21:54 A ja mam lekko zmrożoną zieloną herbatę. I mellllancholijny nastrój. Nie chcę nikogo zarażać, ale chętnie sobie z wami posączę tę herbatę Odpowiedz Link
aniouek1 Kto się przyłączy? 02.08.03, 23:25 Proszę o wafelki, schłodzone zielone, a nawet melllancholie.. Mrouh, w tej chwili bez większego wysiłku ze swojej strony - z mojej wzbraniania nie będzie - możesz mnie zarażać, a może z Ciebie na mnie cały nastrój przejdzie? Byłabym zapomniała Przecież w kuchni się szampan chłodzi Otworzymy dzisiaj, czy może jutro? Odpowiedz Link
aniouek1 Ludkowie, to już *S*O*B*O*T*A* :)))))) 09.08.03, 10:55 skąpana w słońcu od świtu, świat nakazuje oglądać sercem pełnym zachwytów. Na promyczkach słonecznych uśmiechy Wam posyłam, dajcie się nimi rozweselić, ucieszyć, pogłaskać upalnym, cudnym latem Odpowiedz Link
aniouek1 Re: Ludkowie, to już *S*O*B*O*T*A* :)))))) 09.08.03, 14:32 Rb13 w kościele na nie swoim ślubie, Nictoś w "konopiach", Jtka wyjazdowa, Mrouh, być może zaczytana, Rzulwik - jak przypuszczam - odsypia "trzecią zmianę", Transoptorkowi przedłużają się wakacje bo najwyraźniej polubił gwiazd oglądanie, Kajtuś być może spaceruje po Ogrodzie Botanicznym, Kendo, gdzieś po polskich płotach hasa i sińce z biegania po dachach goi, Mala, chyba śpi, pozostali gdzieś.. w nieznanych stronach, więc i ja lecę gdzieś.. w mnie znajome Jak wrócę, to Wam o tym powiem )) Odpowiedz Link
aniouek1 *S*O*B*O*T*A* :)))))) 16.08.03, 00:07 jest i niech będzie jak najlepsza dla Wszystkich Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 16.08.03, 06:42 odkrywam zaczarowany stoliczek... częstujcie się czym Kto lubi, świezo parzona kawa czeka, a ja.. uciekam Już dawno w SALONIKU NOCNYCH MARKÓW dobranoc powiedziałam, a wciąż z głową w szufladzie siedzę. Może w szufladzie podusię jakąś znajdę? Dobrego Wam życzę dnia, do promyczków wschodzącego słoneczka przypinam dla Każdego po kilka uśmiechów i ...wyruszam na poszukiwanie podusi Odpowiedz Link
aniouek1 *S*O*B*O*T*A* :( 16.08.03, 10:56 nic nie ubyło na stoliczku, ani łyka kawki nie ubyło, uśmiechy nadal przyklejone do słonecznych promyków bledną i posmutniały w oczekiwaniu na przyjęcie...i mnie też coś smutek doganiać zaczyna Lepiej sobie pójdę bo Was nim jeszcze pozarażam.. Odpowiedz Link
kasikk Re: *S*O*B*O*T*A* :( 16.08.03, 15:50 hej!! ty nigdzie lepiej nie chodź, bo jak tu będzie bez aniouka? a za kawkę i ciacho dziękuję mmmm... <mlask, mlask> pyszne było ) Odpowiedz Link
jtka Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 16.08.03, 14:45 witam sobotnio- popracowo-weekeendoowoo)) Odpowiedz Link
kendo Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 16.08.03, 18:34 Witajcie Dziewczatka i Chlopczatka,,,,, ciacho i kawusie to chetnie sie pisze, bo spadne z fotela ,tak mi sie chce spac.... milej kontynuacji dnia/ wieczora sobotniego....PA;..kendo Odpowiedz Link
kendo Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 23.08.03, 08:55 O! ja juz wstalam!!!! a Wy spicie???? Czestujcie sie sniadankiem; paroweczka,serkiem,kawusia i herbatka + midzik a ja cos lzejszego bo gardziolko juz trzeci dzien wierotnie boli,ze prawie mowic nie moge Moze macie cosik na zlagodzenie boli???? Pozdrawiam cieplutko i badzicie zdrowi,,,,bolowa kendo,,,PA;.. Odpowiedz Link
kasikk Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 23.08.03, 15:45 witam ) kendo podobno duża porcja lodów dobrze robi i to zupełnie serio ) przyjemne z pożytecznym ) Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 23.08.03, 22:26 mówią "lepiej późno niz wcale" Mówię więc równocześnie: dobry dzień, dobry wieczór - a Tym którzy snu szukają - z serca mówię dobranoc Odpowiedz Link
kendo Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 30.08.03, 00:02 Przyszlam Was przywitac,,,, ja jeszcze nie spie,ale zaraz poczlapie nana... ciezki byl piatek.... miejmy nadzieje,ze sobota bedzie lepsza, czego Wam zycze,,,,PA;..moze do porannego napisania.... Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 30.08.03, 00:16 dobrych snów Kendo, dobrze, że przy piątkowym śniadanku tylko straszyłaś Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 30.08.03, 08:49 Kawka, herbatka dziendoberkowa. Szuflandioooo obudż się. Szufludkowie słoneczko już wysoko na niebie, a Wy gdzie jesteście? Wyciągajcie noski spod kołderek... szkoda dnia na przysypianko Cieplutko Was witam i samego dobrego, smakuśnego Wam wszystkiego życzę Popatrzcie w niebo rozjaśnione.. z wiatrem po niebie się przesuwa taka.. miękka w sobie wata cukrowa Odpowiedz Link
kendo Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) ,, Na Zocistej Lodydze , 06.09.03, 09:07 Slonecznego promienia Wszechwiedzy, Na lazurowej miedzy, Co dzieli swiatlo od cienia I dzien od nocy, Kwiat mocy, Ktorego zadna nie otrzasnie burza To milosci wszechbratniej Jutrzenkowa roza! ****************************** M. Konopnicka Tym pieknym akcentem witam Was duszki skrzydlate Zyczac pieknego dnia pachnacego jesienia i miloscia,,,,PA;.. Ale mnie cos naszlo ostatnio,,,,?? !! . Odpowiedz Link
kasikk Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) ,, Na Zocistej Lodydze 06.09.03, 09:51 Kenduś, przepiękny wiersz - u mnie właśnie tak wygląda sobota ) Szufludki, witam i zapraszam do leniuchowania przy śniadaniowym stoliczku ) Odpowiedz Link
kendo Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) ,, Na Zocistej Lodydze 06.09.03, 14:02 ,,Kasikk,, no szarlotka w piecu,,,, ale ta szklanke cukru dalam do jablek z cynamoem. maka ,margaryna i jajko oddzielne zrobilam ala kruszonke, dobrze zrozumialam recepte???? Pozdrawiam przy sobocie,ale jeszcze nie po robocie,,,,, tak mamy pieknie na dworze,ze az zal w domu siedziec. Bylam juz na rundzie rowerowej,dotlenilam sie i teraz obiadek trzeba wymodzic... Trzymajcie sie do wieczora PS;a nie napisalas Kasik,na ile toto piec i jak dlugo,?????????????????????????? wstawilam na srodkowa polke ,200stopni i chyba 0,50 min.powinno wystarczyc?????????????????????????????????????????????????????????????? PA;.. Odpowiedz Link
kasikk Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 13.09.03, 13:38 dzień dobry wszystkim sobotni stoliczek czeka przyozdobiony jarzębiną ) Odpowiedz Link
kendo Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 13.09.03, 14:20 <sobotni stoliczek czeka przyozdobiony jarzebina) otulony w babie lato, gdzie sloneczne promienie mienia sie ,jak tecza zapraszajac wszystkich spragnionych do posmakowania szczescia,,,,,, Miejcie sobie sielankowo dzisiaj,,,,PA;.. Odpowiedz Link
marucha1 Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 13.09.03, 17:31 Witam Cie Kendo.Witam Was wszystkie dobre szufladkowe ludki i zycze dobrego dnia. Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 13.09.03, 17:48 Miło Cię widzieć Marucho1 Strrrrrasznie dawno Cię nie było w Szuflandii. Dobrze, że znów jesteś z nami. Dla Ciebie i Wszystkich Szufludków dobrego dnia i wieczorka dobrego też serduszkowo życzę Odpowiedz Link
marucha1 Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 13.09.03, 18:02 Witam Cie Anioueczku.Tak sie wlocze po swiecie tu i tam i nie mam jak do Was zagladac.Ale juz koniec wedrowek.Wracam na stare smieci i naprawde sa to smieci w porownaniu z NS.Mam dla Was dobre ludki nowego baaaardzo dobrego ludka.Nie wiem tylko kiedy nas pierwszy raz odwiedzi.Buziaczki. Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 13.09.03, 18:11 tajemniczo brzmi... otwieramy drzwi i ...czekamy... Odpowiedz Link
kendo Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 13.09.03, 18:11 Witaj Marucho,Anioueczku,Kasikk, ciesze sie widzac Ci znowu Marucho z nadzieja bardzo bilska,ze bedziesz tu bywal czesciej,,, ciesze sie rowniez i czekam z zapartym tchem na nowego "Aniolka"przez Ciebie "zwerbowanego",,,, wracaj jak najszybciej,,,czekamy chyba Wszyscy na Ciebie,,,,, Odpowiedz Link
aniouek1 Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 13.09.03, 18:25 Hihihi Kendo zobacz sama, co za spotkanie tego samego dnia o tej samej godzinie i nawet sekundach tych samych Ty i ja Strasznie mi przykro, ze ten czas nie daje mi uciec na dłużej od siebie tylko pilnuje tak, że aż strach.. Może Ty masz jakiś sposób skuteczny by go wreszcie dogonić albo przed nim uciec? Nie wyrabiam i to wcale nie na zakrętach Co tylko był świt, a tu już zmrok nadchodzi... wieczór blisko i noc niebawem przyjdzie... Odpowiedz Link
kendo Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 13.09.03, 18:35 Zauwazylam Anioueczku,,,, jak mozna by bylo wierzyc w przeznaczenie, to chyba bylby dobry znak,ze takie dwie dobre duszki sie spotykaja hi,hi, na rostaju drog.... jedna zagoniona ,a druga leniwiaca sie nie zwlasnej woli,,,,, moze sie w koncu cos unormuje z Twoimi gonitwami i bedziesz gonic w normalnym tepie. zycze Ci tego z calego mojego malego serduszka,,,, Odpowiedz Link
kasikk Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 20.09.03, 08:27 hihihi... Dzisiaj jestem rannym ptaszkiem - witam wszystkich śpiwem ptaków w jarzębinach i kawunia paruje poranna... ) Odpowiedz Link
kendo Re: *S*O*B*O*T*A* :)))))) 20.09.03, 09:23 I mnie tez obudzili chlopaki moje wczesnie,,,, Witam sie Kasikk z Toba i cala reszta przy sobocie,,,,, kawusie juz popilam, troche poutykalam tu i owdzie po chalupce i niewiem co dalej????? Miejcie sobie dobrze do wieczora,,,,PA;.. Odpowiedz Link