drzejms-buond 21.09.05, 09:35 zauważyłem pewne tendencje przenikania tejże filozofiijijii w nasze życie prywatne..niestety ze szkodą dla nas... CZY KTOŚ SIĘ ZNA NA POZWACH SĄDOWYCH? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mozambique Re: EMJOTYZM NAM SZKODZI !!! 8-( 21.09.05, 09:43 a o sso chodzi ???? bo syskie sie znamy na ciązy Papugi ( a propos kiedy dizcko zaczyna odczuwalnie kopac ?????) ale sądy ? czy jest na sali Magda M.? Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: EMJOTYZM NAM SZKODZI !!! 8-( 21.09.05, 10:07 Nie znam się na pozwach sądowych:-(( Moje dziecko zaczęło mnie wyczuwalnie kopać ok 22 tygodnia ale to ruchoma tzn indywidualna granica im szczuplejsza mamusia tym bardziej czuje kopy w nery i wątrobę...uff jak sobie wspomnę co robił mój syn z moimi trzewiami hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: EMJOTYZM NAM SZKODZI !!! 8-( 21.09.05, 10:17 a mnie wczoraj kopnęło w ŁEB-kowską... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
bogulo Re: EMJOTYZM NAM SZKODZI !!! 8-( 21.09.05, 11:55 jak Cie po ebie kopalo, to znaczy ze zmieniasz imie na zeus? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: EMJOTYZM NAM SZKODZI !!! 8-( 21.09.05, 12:01 witaj bogulo, widze, ze Ci sie u nas spodobalo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bogulo Re: EMJOTYZM NAM SZKODZI !!! 8-( 21.09.05, 13:28 zawsze mi sie u Was podoba, tylko bedac na bakier z TV mam lekkie problemy zeby glos zbrac czy dac w roznych sprawach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: EMJOTYZM NAM SZKODZI !!! 8-( 21.09.05, 14:41 mnie się u nich też podoba choć na bakier u mnie z DIALOGAMI.... Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: EMJOTYZM NAM SZKODZI !!! 8-( 21.09.05, 15:59 Mnie tam nic nie szkodzi, chwale sobie;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellewina Re: EMJOTYZM NAM SZKODZI !!! 8-( 21.09.05, 16:01 a ja slyszalam, ze maja Marte M. usmiercic przy porodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: EMJOTYZM NAM SZKODZI !!! 8-( 21.09.05, 16:07 o ja pierrrdziu..a to ześ teraz sensacjum sprzedała.. azaliż prawda to? to kto nam teraz będzie wargi przygryzał? ale chyba nieeeeeee no bo jakto serial taki prorodzinny a tu ..przy porodzie? kobiety ogólnopolsko będą się bały zachodzić...prędzej jakaś kraksa albo zemsta radomskiej- warszawskiej...? Odpowiedz Link Zgłoś
ellewina Re: EMJOTYZM NAM SZKODZI !!! 8-( 21.09.05, 17:24 tez jakos nie chcialo mi sie wierzyc... bo zaraz musieliby kilka kolejnych pogrzebow szykowac, bo: Luckowie zeszliby od razu oboje Gosza, bo mieszkanie odziedziczylyby dzieci i maz a Norbi jak wiadomo, ciety na Gosze, i gdzie biedaczka sie podzieje? wylew jak nic! Norbi - bo z dwoma bachorami on na wozku? no gdziezby... Santa Maria - ona tak profilaktycznie... bo jak Santa to Santa. I tyle problemow jak na pania Lebkowska? neee... Odpowiedz Link Zgłoś