gatta13 24.11.05, 19:10 Kupiłam, rozkręciłam, wyjęłam, włożyłam, skręciłam i ... działa! :)))Kupiłam mojemu komputerkowi nową, śliczną, czyściutką pamięć. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cover_wielki Re: Kupiłam... 24.11.05, 20:52 No to teraz trzeba ćwiczyć tą jego pamięć. Zadaj mujakiś wierszyk i niech się nauczy do rana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wredota_sromotnicza Re: Kupiłam... 24.11.05, 20:54 Teraz Twoj komp to zwykły kretyn. W. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Kupiłam... 26.11.05, 23:43 jak myślicie czy w przyszłości..będzie można dokupić pamięci ludzkiej? Odpowiedz Link Zgłoś
wredota_sromotnicza Re: Kupiłam... 27.11.05, 08:52 Kto mądry, umie to zrobić i dziś. W. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Kupiłam... 27.11.05, 15:00 mówimy o pamięci takiej zwykłej użytkowej w naszej głowie czy o trwałych zapisach.. gdzieś, w czyjeś pamięci o nas w historii? Odpowiedz Link Zgłoś
wredota_sromotnicza Re: Kupiłam... 27.11.05, 16:51 Myślę o korzystaniu z cudzych doświadczeń. Podobno każdy uczy się na własnych błędach, mądry potrafi na cudzych. W. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Kupiłam... 27.11.05, 20:59 wredota_sromotnicza: > Myślę o korzystaniu z cudzych doświadczeń. Podobno każdy uczy się na własnych > błędach, mądry potrafi na cudzych. > W. tak się spodziewałam, że już o wykorzystaniu zasobów pomyślałaś.. a ja tylko o ich magazynowaniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
wredota_sromotnicza Re: Kupiłam... 27.11.05, 23:18 urszulka_ma napisała: > tak się spodziewałam, że już o wykorzystaniu zasobów pomyślałaś.. > a ja tylko o ich magazynowaniu:) Ciągle tłucze mi się po głowie przecudnej urody post ... przeto rano, wieczór i każdej porze będę sobie powtarzał: niech pierwszy rzuci kamieniem, kto sam jest bez winy... Jestem za współmiernością kary i przestępstwa. Pójście dalej jest zemstą, o ile nie istnieje potrzeba fizycznej eliminacji. W. ---------------------------------------------- Publiczność widzi, co dzieje się na scenie, są jeszcze kulisy. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Kupiłam... 28.11.05, 18:54 > Jestem za współmiernością kary i przestępstwa. Pójście dalej jest zemstą, o > ile nie istnieje potrzeba fizycznej eliminacji. zgadzam się z Tobą:) > Publiczność widzi, co dzieje się na scenie, są jeszcze kulisy. czy to zaproszenie ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
wredota_sromotnicza Re: Kupiłam... 28.11.05, 19:57 urszulka_ma napisała: > > Publiczność widzi, co dzieje się na scenie, są jeszcze kulisy. > > czy to zaproszenie ?;) Tak, na scenę. W. Odpowiedz Link Zgłoś
wredota_sromotnicza Re: Kupiłam... 28.11.05, 21:58 Moja propozycja to tragifarsa bez maski. W. Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: Kupiłam... 28.11.05, 23:40 Masz jakis szkic scenariusza? Usiądę na widowni ale chciałabym wiedziec co gracie. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Kupiłam... 29.11.05, 00:13 wredota_sromotnicza: > Moja propozycja to tragifarsa bez maski. > W. to się nie uda maska w teatrze była od zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś