morfeusz_1 :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))) 10.12.05, 21:29 Znowu się zaczyna,rozmowa w cztery oczy z czterema osobami... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))) 10.12.05, 21:33 morfeusz_1 napisała: > > Znowu się zaczyna,rozmowa w cztery oczy z czterema osobami... > witaj Morfi z Polski, właśnie myślałam nad swoją wizytówką ale nic nie wymyśliłam.... Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))) 10.12.05, 21:34 nutopia napisała: > morfeusz_1 napisała: > > > > > Znowu się zaczyna,rozmowa w cztery oczy z czterema osobami... > > > > witaj Morfi z Polski, właśnie myślałam nad swoją wizytówką > ale nic nie wymyśliłam.... Wiem bo od czasu do czasu,ale tak po koleżeńsku ...Ciebie podglądam. Nie gniewoj się ino heya! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))) 10.12.05, 21:36 Mój drogi Morfi podglądaj mnie do bólu....do ukrycia to raczej nic nie mam (bo kochankowie i nieślubne dzieci się nie liczą) tylko uważaj bym nie stała się dla ciebie taką....hmmm "zuzanną w kąpieli":) jeślie wiesz co mam na myśli:) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))) 10.12.05, 21:44 nutopia napisała: > Mój drogi Morfi > podglądaj mnie do bólu....do ukrycia to raczej nic nie mam (bo kochankowie i > nieślubne dzieci się nie liczą) > tylko uważaj bym nie stała się dla ciebie taką....hmmm "zuzanną w kąpieli":) > jeślie wiesz co mam na myśli:) Ja ino pudglundom wizytófky cy jus mos,cy jesce ni mos,a ty widza mos ale kunsmante myśli. Sponx wyluzuj i mnie dopis ino do kalendozyka ala z tońcami,to zaś moze zawdy pokaza Tobia jak górolski desperado tońcuje,a ło innych zycoch nie myślij i nie pol bo nie urośnies. Heya! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))) 10.12.05, 21:48 Drogi Morfi Wybacz ale nie dam rady tego czytać jeśli napisałeś coś śmiesznego to: hahahhaha jeśli napisałeś coś obraźliweto to: wrrrrrrrrrr jeśli napisałeś coś mądrego to: ooo mmm acha serdecznie pozdrawiam Nutopia Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) )))))) 10.12.05, 21:53 nutopia napisała: > Drogi Morfi > Wybacz ale nie dam rady tego czytać > jeśli napisałeś coś śmiesznego to: hahahhaha > jeśli napisałeś coś obraźliweto to: wrrrrrrrrrr > jeśli napisałeś coś mądrego to: ooo mmm acha > serdecznie pozdrawiam > Nutopia Poko-spoko dzisiaj byłem kupić se łokulary i w poniedziałek będę już je mnieł, to i z większym zrozumieniem dla siebie,dla Ciebie i dla Innych pisał będę. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))) 10.12.05, 21:56 to przynajmniej zrozumialam :) Odpowiedz Link Zgłoś