makbrajd Re: denerwuję się... 19.12.05, 17:46 makbrajd napisał: > idę zapalić... Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: denerwuję się... 19.12.05, 17:53 makbrajd napisał: > makbrajd napisał: > > > > idę zapalić... > Spoko Wodza - prawda Koczisssku - Koczisss świadkiem,nie denerwuj się... Przecież to nie jest Twój pierwszy raz,no...głowa do góry i .... Niech Moc Będzie z Tobą! :) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: 11 003...ehjhh - szypko jacuś leci 19.12.05, 18:13 makbrajd napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd wytrzymam.... 19.12.05, 18:43 dziś dzień bez piwa.... dam radę...dam... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: wytrzymam.... 19.12.05, 18:56 makbrajd napisał: > dziś dzień bez piwa.... > dam radę...dam... > a od dwóch godzin nic nie paliłem... idzie na razie nieźle:)) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: wytrzymam.... 19.12.05, 18:57 ehhh...od godziny właściwie... ale to było taaaak dawno...że jakby wręcz wczoraj... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: wytrzymam.... 19.12.05, 18:58 makbrajd napisał: > ehhh...od godziny właściwie... > ale to było taaaak dawno...że jakby wręcz wczoraj... > obejrzę smerfy, potem wiadomosci...nie będę myślał... może teatr telewizji też?...najgorzej bedzie po kolacji... Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: wytrzymam.... 19.12.05, 18:59 Mak nie jedz kolacji! Najlepiej idź od razu spać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: wytrzymam.... 19.12.05, 19:59 ela0508 napisała: > Mak nie jedz kolacji! Najlepiej idź od razu spać ;) no i chuj zapaliłem sobie i właśnie wróciłem ze sklepu z dwoma Amberami Classic (a kolacji nie zjem, to fakt...właściwie od kilku dni jej nie jem) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: wytrzymam.... 19.12.05, 20:08 makbrajd napisał: > ela0508 napisała: > > > Mak nie jedz kolacji! Najlepiej idź od razu spać ;) > > > no i chuj > zapaliłem sobie i właśnie wróciłem ze sklepu z dwoma Amberami Classic > (a kolacji nie zjem, to fakt...właściwie od kilku dni jej nie jem) > No bądź mężczyzną Maku walnę ja z Tobą dla kurażu Żywca,bo ten browarek mi najbliższy sercu, Na pochybel komunie i wszystkim przeciwnościom losu hej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: wytrzymam.... 19.12.05, 20:16 koczisss napisał: > Silną wolę masz, jak diabli:))) a czy ja kiedykolwiek mówiłem, ze mam silną wolę? ulegam pokusom, że hej! :) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Morfi, gęle masz??? 19.12.05, 20:23 koczisss napisał: > To góral Ty, czy ceper??? > I Hanys czasami też... chello! Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Morfi, gęle masz??? 19.12.05, 20:24 skrzypce Morfi, gęle to skrzipce som!!! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Morfi, gęle masz??? 19.12.05, 20:26 koczisss napisał: > skrzypce Morfi, gęle to skrzipce som!!! > u nasz w gorcach na skrzipki siem woła gęśle hej! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Morfi, gęle masz??? 19.12.05, 20:28 koczisss napisał: > skrzypce Morfi, gęle to skrzipce som!!! > Może się nie zrozumieliśmy; To tak jak Psikutas bez "s" - tutej "ś" mnie brakło Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Morfi, gęle masz??? 19.12.05, 20:30 :))) A jaki Ty góral, nizinny, czi co??? W różnych rejonach, różnie się mówi, stąd nieporozumienie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Morfi, gęle masz??? 19.12.05, 20:33 koczisss napisał: > :))) > A jaki Ty góral, nizinny, czi co??? > W różnych rejonach, różnie się mówi, stąd nieporozumienie:))) > ::)) ano widzisz i nizinny i gościnny,nie godej ino walnij se browarka! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Morfi, gęle masz??? 19.12.05, 20:34 koczisss napisał: > A hucioki masz przy chałpie??? > Hucioków ni mom ale mom za to kluki Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 A u mnie znowu trochę pruszy a na dodatek kuźwa... 19.12.05, 20:22 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . M -- jak miłość . Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: denerwuję się... 19.12.05, 20:32 Dzisiej też na swoim rowerku przyjechałeś do k.k. eeeeeeee??? Drogówka ciem nie złapała wczora? ,,Za zakrętem stali rower mu zabrali,chłopcy już się cieszą; Koczisss idzie pieszo " Tak śpiewał taki mały szprync jak mnie mijał z mamą; / człowieku jakie ona miała nogi / dlatego się zastanowiłem,czy aby Ciebie nie pochwycili Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: denerwuję się... 19.12.05, 20:34 Nie, tak jak mówiłeś, jechałem bez pola i hajnice, tudzież inne polanice:))) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: denerwuję się... 19.12.05, 20:37 To dobze bo juz siem martwiłech ło cię. Koczisssie a Ty kto jesteś ; Czyś Ty Kaszeb - Czyś Ty Polak,Czyś Ty inniejszy jakihś Ziomal i skund Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Martwię się o Makbrajda... 19.12.05, 20:40 Makbrajd chyba zapił się tyni dwoma piwami na śmierć bo cuś się nie łodzywa, abo co gorsza łoglunda w skupieniu M jak Miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Martwię się o Makbrajda... 19.12.05, 20:45 morfeusz_1 napisał: > > Makbrajd chyba zapił się tyni dwoma piwami na śmierć bo cuś się nie łodzywa, > abo co gorsza łoglunda w skupieniu M jak Miłość. wiesz co mnie spotkało??? nie mógł ja znaleźć popielniczki...(może trza gary pozmywać to sie znajdzie?) wieć ja wykombinował, ze w pudełko po petach będę petował... taaa...ale w pewnym momencie ja zauważył, że miast w pudełko trzepnę se to raz to dwa w puszeczkę Ambera wypełnioną jeszcze co nieco...ot przyzwyczajnie z belfastu...jeno wtedy w pustą... ale teraz żem ja stracił 0,25 trunku... pero tera się pilnuję, na lewej skrajnej mańce leży pudełko, a na prawej skrajnej mańce druga puszeczka... obym się kurna nie pomylił.... Odpowiedz Link Zgłoś