r.kruger 12.01.06, 00:08 i nawet w Opowieściach z Narnji tchnie erotyzmem nawet mocno. hmm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chloe30 Re: Faun to faun 12.01.06, 08:18 Byłaś? Ja miałam iść dzisiaj, ale stwierdziłam, że raczej pożegnam się z jarmarkiem na rynku, bo ponoć jeszcze jest. Annb, jest jeszcze jarmark, byłaś może ostatnio w okolicach? Odpowiedz Link Zgłoś
annb Re: Faun to faun 12.01.06, 09:24 chwilowo niet ale za chwilę bedzie wielkanocny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Faun to faun 12.01.06, 09:25 annb napisała: > chwilowo niet Serio serio??? Kurde, a miał być do 15 :(((( PS: Na wielkanocnym nie dają grzańca :( Odpowiedz Link Zgłoś
annb Re: Faun to faun 12.01.06, 11:20 czekaj..a z której strony ? bo ja się wczoraj slupiałam na szklanej posadzce a to jest w kamienicy od strony adasia to mowisz ze cos jeszcze powinno byc? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Faun to faun 12.01.06, 11:28 No przeca jarmark był z drugiej strony :)) nie przy adasiu. I ponoć mieli przedłuzyc. Chyba jednak przejdę sie dzisiaj i poniucham :) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Faun to faun 12.01.06, 09:28 ja tez bylam, co prawda juz wczesniej, ale tez mi sie podobalo!:) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Faun to faun 12.01.06, 13:44 wlasnie dostalam emaila od mamy i mowila, ze wczoraj w radio byla audycja na temat narnii. pojechali polowa ewangelii, swietojebliwoscia i innymi zwiazkami z wiara chrystusowa. to niesamowite jak rozne sa polska i hiszpania! co za obled z tym kosciolem w polsce, to juz zaczyna przypominac jakis psychiatryk. wszyscy tylko o tym. mysle, ze niedlugo ludzie na sam widok krzyza zaczna uciekac w te pedy jak od jakiegos antychrysta! bosz... czy wszystko musi sie kojarzyc z kosciolem i wiara??? gdyby sie kojarzylo z seksem wszystko, to bysmy powiedzieli ze to jakas choroba na tle...(jakimstam, zalezy na czym sie koncentrowac). to tez jest chyba jakas choroba to wywlekanie i dopatrywanie sie w kazdym przecinku slowa bozego. nawet najwierniejszy sluga wymieka. zostana same oszolomy i bedzie dopiero:( Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Faun to faun 12.01.06, 13:47 Conejiot, a czytałaś może jaką aferę robi Opus Dei o "Kod Leonarda Da Vinci"? Najpierw o książkę, teraz o film. Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Faun to faun 12.01.06, 13:51 'kota' czytalam. afery nie slyszalam. mowie wam, tutaj absolutnie nie ma takich zwalek jak w polandzie, zeby robic koscielne afery. i tak malo ludzi do kosciolow chodzi, zeby jeszcze ich wyganiac. nie wiem, albo sie nie mowi, bo nikogo to nie interesuje zwyczajnie. powiedziano jedynie, ze 'kot' filmowy wyjdzie w maju i juz. ale zadnych afer ani podpuch. bleee. brzydze sie tym. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Faun to faun 12.01.06, 13:55 No z artykułu wynika, że to nie polski "oddział" robi szum, tylko ogólnie. Szukam linka to ci wstawię. Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: Faun to faun 12.01.06, 17:27 Wstaw bo ja znów nie na czasie. Jakoś od początku tego roku życie jak ekspres przemyka a ja znów zostałam na stacji.. Odpowiedz Link Zgłoś