kamilar 19.02.06, 21:57 jakkolwiek jeszcze się nie załadowała Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysio_misio Re: sie nie załadowała:-) 19.02.06, 22:08 a ja tez mam nowa:] ale u mnie juz 2 dzni temu sie zaladowala Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: sie nie załadowała:-) 19.02.06, 22:11 tygrysio_misio napisała: > a ja tez mam nowa:] > ale u mnie juz 2 dzni temu sie zaladowala > > to może i ja nowej poszukam? coś zmienię w swoim życiu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: sie nie załadowała:-) 19.02.06, 22:12 nutopia napisała: > coś zmienię w swoim życiu?:) oby to nie byla plec:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ja też dziś swoją zmieniłam:) 19.02.06, 22:19 bad_habit napisała: > musze poszukać kiedyś miałam fajne ale bylabym chyba źle zrozumiana Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ja też dziś swoją zmieniłam:) 19.02.06, 22:20 nutopia napisała: > bad_habit napisała: > > > > musze poszukać > kiedyś miałam fajne ale bylabym chyba źle zrozumiana dlaczego?ja na razie zmieniłam na swoje z dzieciństwa...może kiedyś zmienię na coś innego,ale na razie te zdjęcia mi się podobają:) Odpowiedz Link Zgłoś