rozmowy_kontrolowane 09.03.06, 05:36 Podobno będą trzy odcinki w tygodniu od 15 marca. Czy my to wytrzymamy? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja27-09 Re: więcej eM jak (mdłość) Miłość 09.03.06, 07:24 Trzeba będzie zażyć bromu... Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: więcej eM jak (mdłość) Miłość 09.03.06, 07:30 Bromu, chromu i na wszelki wypadek coldrexu. Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: więcej eM jak (mdłość) Miłość 09.03.06, 09:16 Kują żelazo, póki gorące - odcinek po zejściu Gazeli miał najwyższą oglądalność od roku: www.filmweb.pl/11%2C5,mln.,widz%F3w,obejrza%B3o,,M,jak,mi%B3o%B6%E6,%2C2006-03-09,news,News,id=27411 Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: więcej eM jak (mdłość) Miłość 09.03.06, 09:17 Wszyscy fetowali odejście Gazeli...:D Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: więcej eM jak (mdłość) Miłość 09.03.06, 14:51 cholera! Emjotyczność straciła swoją ELITARNOŚĆ trzeba będzie zmienić kod dostępu... proponuję hasło: ŻYRAFY WCHODZĄ DO SZAFY! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna307 Re: więcej eM jak (mdłość) Miłość 09.03.06, 14:55 -Pawiany wchodzą na ściany! ......czy jak to tam było:-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: więcej eM jak (mdłość) Miłość 09.03.06, 15:37 Gdzieś muszą upchać te histeryczne wątki pogrzebowe, teraz będziemy mieli brazylijską telenowelę z płaczącą Maryją w roli głównej. Odpowiedz Link Zgłoś
foreigner1980 Re: więcej eM jak (mdłość) Miłość 09.03.06, 17:28 Ale tak szczerze mówiąc to długo im się te łzy cisną do oczów :) Ciekaw jestem tylko gdzie dają takie długie urlopy okolicznościowe. Miesiąc pogrzebowego, dobre... Janeczka przez cały miesiąc musiała dymać na dwie zmiany. A Maryja pewnie premię dostanie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: więcej eM jak (mdłość) Miłość 09.03.06, 18:18 Santa Maryja jest współwłaścicielką przychodni i niespełnioną miłością drugiego współwłaściciela,więc jak by chciała może iśc i na pół roku na urlop Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: więcej eM jak (mdłość) Miłość 09.03.06, 18:30 A na rok też może?:D Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: więcej eM jak (mdłość) Miłość 09.03.06, 18:37 jasne,że może,przecież jest taka śśśśśśliczna Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: więcej eM jak (mdłość) Miłość 09.03.06, 20:57 Ja na pewno nie wytrzymam. Żądam czterech! Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: więcej eM jak (mdłość) Miłość 09.03.06, 21:48 a ja 8 tygodniowo . I to K.A.T.E.G.O.R.Y.C.Z.N.I.E. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: więcej eM jak (mdłość) Miłość 10.03.06, 05:31 Ale Łepkowska płakala w jakimś piśmidle, że nie ma czasu na pisanie tylu odcinków (no i pewnie jej weny zabrakło trochę...). Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: więcej eM jak (mdłość) Miłość 10.03.06, 10:25 jakiej weny? bierze gazetę lokalną i ma gotowy materiał... poza tym, ma do pomocy jeszcze innych scenarzystów.teraz to już cały kombinat pracuje nad emjotyzmem. no więc niech się nie opieprza tylko pisze! a wogole, przecież te wszystkie historie-histerie to od początku jest ta sama opowieść, o tym samym tylko inaczej podana? o miłoooooooooooości, znaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika uwaga przeciek czytac na wlasna odpowiedzialnosc 12.03.06, 11:29 nie wiem czy to prawda ale ponoc najprawdziwsza, mam znajoma co to pracuje w warszawskiej firmie pijarowskiej i przysiega ze wie na pewno (kontakty z kims "w temacie") ze papuge mafia utlucze. Odpowiedz Link Zgłoś
foreigner1980 Re: uwaga przeciek czytac na wlasna odpowiedzialn 12.03.06, 11:36 Znaczy się serial mknie ku zagladzie. Papugę utluką, Lucek dostanie ataku i padnie, Kamizela w otchlani rozpaczy zaglodzi się, Maryja uschnie... Jedyny pozytyw, Cebula pewnie wstanie z wózka w imię wychowania potomstwa, znaczy się cudowne ozdrowienie. A co dalej?? Aż strach myśleć :) Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: uwaga przeciek czytac na wlasna odpowiedzialn 12.03.06, 11:40 potem - jak przewiduje moj malzonek - bedzie wielka orgia i wszyscy ze wszystkimi.... Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: uwaga przeciek czytac na wlasna odpowiedzialn 12.03.06, 12:26 Wtedy ceulooki posiadze Goszę i będa wychowywać papuziatka. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: uwaga przeciek czytac na wlasna odpowiedzialn 12.03.06, 15:41 taaaa a Papug wraz z Dżagą Alicją otworzą sklep perfumeryjny :) Odpowiedz Link Zgłoś
foreigner1980 Re: uwaga przeciek czytac na wlasna odpowiedzialn 12.03.06, 17:24 Taaaaa i wtedy z nieba zstąpi Gazela i im biznes spier......li ;D Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: więcej eM jak (mdłość) Miłość 13.03.06, 10:02 A jednak to prawda! W tym tygodniu są już 3 odcinki. Strach się bać co będzie dalej. A jak Łepkowska zażąda więcej razy w tygodniu?! Oj się będzie działo...... Odpowiedz Link Zgłoś