Dodaj do ulubionych

TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!!

IP: *.chello.pl 04.06.01, 21:24
Ala chyba dosc sie juz wycierpiala z nominacjami, a ostatni numer to juz dla
ludzi o silnych nerwach. Na cale te zamieszanie i przegrana Alicji mialy wplyw
kilkakrotne apele Gulczasa z LSD i Florka z SLD.
Dlatego wspierajmy Alicje i apelujmy do znajomych, aby glosowali na powrot
Klaudia do Reichu.

Ptys
Obserwuj wątek
    • Gość: rer Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 21:26
      to jest naprawde chamstwo i jestem pewna ze chocby dostal teraz klaudiusz 70%
      glosow na wyrzucenie i tak go zostawia...
      • Gość: krzychu Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: *.toya.net.pl 04.06.01, 23:59
        PRAWDA ! Klaun ma niezle chody. Kreca jak moga ,zeby go utrzymac. Alicja nie
        byla moja faworytka ale teraz naprawde jej wspolczuje. I szanuje ja za to jak
        znosi obgadywanie tej idiotki Goski i chamstwo Klauna.
        • Gość: MONK Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 16:22
          SADZE ZE TO NIE PRZYPADEK ZE ALICJA BYLA TYLE RAZY
          NOMINOWANA- NIC NIE DZIEJE SIE Z NICZEGO.
          W DNIU OGLOSZENIA NOMINACJI NAJZWYCZAJNIEJ W SWIECIE
          PRZEGRALA - MIALA SZCZESCIE ZE TVN DAL PLAME I NIE
          ZADZYL POLICZYC GLOSOW BO JUZ DAWNO BY JEJ TAM NIE
          BYLO.
          CZY NAPRAWDE WAM SIE PODOBA JEJ SZTUCZNOSC,
          WYNIOSLOSC, POWAGA. TA KOBIETA JEST PIEKIELNIE NUDNA.
          OPROCZ FAJNYCH POSLADKOW NA PRAWDE CIEZKO COS W NIEJ
          ZNALEZC. A TO ZE MA TYLE NOMINCACJI - TRUDNO, TAKI
          JEST PROGRAM
    • Gość: kawa Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 21:31
      chociaz nie uwielbiam Alicji uważam że cała sprawa to wielkie świństwo i na
      pewno poprę teraz Alicję, (kilkukrotnie). Gdyby Klaudiusz był honorowy a nie
      liczył już przyszłą forsę zrezygnowałby z powrotu do domu. W moich oczach duzo
      stracił.
    • Gość: fafla Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 21:33
      Po pierwsze ludzie wysyłali SMS-y nie dlatego, że
      Gulczas czy Florek agitowali, ale dlatego, że
      zobaczyli wyniki procentowe i to ruszyło nawet
      najbardziej oszczędnych dusigroszów co nigdy w życiu
      SMS-a nie wysłali. Po prostu zagotowało sie w nich,
      chociaz jak zobaczą billing komórki to może nie będą
      już tacy hop do przodu. Ale jak billing swojej komórki
      zobaczy chłopiec Alicji to chyba też się ucieszy. A
      miało być tak pięknie, po amerykańsku... W końcu na
      kampanię prezydencka w USA ida miliony, co więc znaczy
      te kilka tyś. złotych "zainwestowanych" dla ukochanej
      Alicyji. No i nie udało się...UUUUUaaaa.......
      • Gość: ptys Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: *.chello.pl 04.06.01, 23:25
        Fafla cos nie tak z twoja logika. Skad wiesz, ze
        ludzie nie kierowali sie apelami Gulczasa na LSD i
        Florka z SLD. Zwroc uwage, ze Gulczas, ktoremu nie
        sposob odmowic sprytu, apelowal wyraznie i
        kilkakrotnie do swoich sympatykow, a wiec do grupy mu
        poslusznej, a niekoniecznie z zasady wrogiej Alicji. A
        swoja droga skoro wiesz, czym kierowali sie ludzie
        wysylajacy SMS-y i jak dzialal narzeczony Ali to
        masz "niezle dojscia", "polaczenie z centralka", albo
        jestes po prostu nawiedzony.
        ptys
        • Gość: Lidka Re: NIE TRZEBA POPRZEC ALICJI!!!! IP: 195.116.71.* 05.06.01, 08:39
          Gość portalu: ptys napisał(a):

> Fafla cos nie tak z twoja logika. Skad wiesz, ze
          > ludzie nie kierowali sie apelami Gulczasa na LSD i
          > Florka z SLD. Zwroc uwage, ze Gulczas, ktoremu nie
          > sposob odmowic sprytu, apelowal wyraznie i
          > kilkakrotnie do swoich sympatykow, a wiec do grupy mu
          > poslusznej, a niekoniecznie z zasady wrogiej Alicji. A
          > swoja droga skoro wiesz, czym kierowali sie ludzie
          > wysylajacy SMS-y i jak dzialal narzeczony Ali to
          > masz "niezle dojscia", "polaczenie z centralka", albo
          > jestes po prostu nawiedzony.
          > ptys

A ty skad wiesz, ze ludzie KIEROWALI sie agitacja Gulczasa i Florka(czy tez
          jestes nawiedzony?)i jakie maja znaczenie poglady polityczne Florka?
          Jezeli nawet ludzie pod wplywem tych dwoch zadzwonili za Klaudim, to zrobili to
          dobrowolnie.
          Tobie nikt nie bronil wyslac 1000 SMS-ow za Alicja.
          Mysle, ze Twoja zgryzliwosc i nietolerancja Ptys, wynika z tego, ze nie wygrala
          osoba, ktora popierales, stad tyle litrow zolci.
          pa.
          • Gość: ptys Re: NIE TRZEBA POPRZEC ALICJI!!!! DLACZEGO NIE!!!!!!! IP: *.chello.pl 05.06.01, 08:56
            Witaj Lidka,

Nie kieruje sie zolcia i zloscia, a jestem wrogiem nietolerancji.
            Nie twierdze, ze wiem czym sie kierowali... i czy apel Gulczasa byl
            skuteczny.zwracam tylko uwage, ze TVN/BB dokonal przegiecia pozwalajac
            kilkakrotnie na taki apel, co zachwialo proporcje i bylo nie fair.
            Tez kiedy lubilem Klaudia - do momentu obrazania sie za nominacje, kiedy
            pokazal swoj charakter. Mialem tez troche sympatii do Gulczasa, ale byl dla
            mnie zbyt chamski.
            Wspieram A;licje, bo zbyt wiele sprzysieglo sie przeciwko niej i jest obecnie
            dla mnie najbardziej strawna i normalna w BB, oprocz Janusza.
            Pozdrowienia
            Ptys
            • Gość: werset Re: NIE TRZEBA POPRZEC ALICJI!!!! DLACZEGO NIE!!!!!!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 05.06.01, 15:14
              Nie jestem fanem Alicji, ale w tej sytuacji uważam, że trzeba Ją poprzeć.
              Chociaż szkoda, że dzieki temu zarobi na tym manipulant pod nazwą TVN.
    • Gość: the_foe DALCZEGO? IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 23:30
      O czym wy mówicie? przecież to Klaudiusz został skrzywdzony...Wygrał, a TVN
      wydrukował zwycięstwo Alicji!!! Poza tym Alicja gra nie fair bo jej chłopak
      gangster z Gdańska wydzwania zniekształcając wyniki (to fakt!!!)
      • Gość: ptys Re: DALCZEGO? IP: *.chello.pl 04.06.01, 23:41
        Wszystko jasne. Foe to po angielsku wrog, nieprzyjaciel. Na polskim forum
        uzywaj polskiego jezyka. Jezeli juz chcesz poprzec Klaudia to przerzuc sie na
        niemiecki.
        Jezeli juz tak obserwujesz co robi Klaudio, to przypomnij sobie jaka
        fryzure "wycial" Rafalowi, a potem prz nominowaniu podal jego kiepska fryzure
        jako powod. Czy ty tez jestes taki zaklamany. Z tym twoim "foe" to na niezlego
        zaklamanca wygladasz. Ale wyluzuj sie nie badz taki wrag jak mowia za Bugiem.

Ptys
        • Gość: fafla Re: DALCZEGO? IP: *.pl-net.pl 05.06.01, 09:35
          Gość portalu: ptys napisał(a):

> Wszystko jasne. Foe to po angielsku wrog, nieprzyjaciel. Na polskim forum
          > uzywaj polskiego jezyka.
          > Ptys

Właściwie kimże Ty jesteś Ptyś, że chcesz dyktować uczestnikom forum jakieś
          warunki? Bogiem???? A może jesteś z tych "Polska dla Polsków"? Zastanów się co
          piszesz chłopcze!
          • Gość: ptys Re: DALCZEGO? IP: *.chello.pl 05.06.01, 09:48
            Gość portalu: fafla napisał(a):

> Gość portalu: ptys napisał(a):
            >
            > > Wszystko jasne. Foe to po angielsku wrog, nieprzyjaciel. Na polskim forum
            > > uzywaj polskiego jezyka.
            > > Ptys
            >
            > Właściwie kimże Ty jesteś Ptyś, że chcesz dyktować uczestnikom forum jakieś
            > warunki? Bogiem???? A może jesteś z tych "Polska dla Polsków"? Zastanów się co
            > piszesz chłopcze!

Witaj fafla,

Masz chyba troche racji z dyktowaniem warunkow. jezeli Cie urazilem to
            przepraszam. Nie chce wywolywac negatywnych emocji. Nie jestem Bogiem, a
            hasla "Polska dla Polakow" nie popieram, a nawet jestem bardzo przeciw.
            Pozdrowienia
            Ptys
            • Gość: fafla Re: DALCZEGO? IP: *.pl-net.pl 05.06.01, 12:59
              OK. Teraz zgadzam się z wypowiedzią w całości.
              Pzdr.
        • Gość: MOnK Re: DALCZEGO? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 16:26
          robienie zarzutu Kladiuszowi ze mieszka w Niemczech jest tak samo niedorzeczne
          jak wypominanie Alicji ze mieszkala we Wloszech.
          CO do nominacji Kladiusza tylko jeden raz glosowal na kogos w nominacjach bo
          rzeczywiscie ne lubil danej osoby(ostatnio na Alicje). Pozostale nominacje w
          jego wykonaniu byly rownie przypadkowe jak uzasadnienia. Prawda jest taka ze w
          domu BB Klaudiusz nie lubi tylko Alicji
        • Gość: the_foe Re: DALCZEGO? IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 01:20
          Ksywę mam jaką mam i nic Ci do tego. Jak widać po poprzednim zdaniu używam
          wyłącznie j. polskiego. Co do Klaudiusza, nie rozumiem o co wam wszystkim
          chodzi z jego rzekomym pochodzeniu niemieckim. Przecież jest on w poł ślązakiem
          w pół Bałkaninem (nie pamiętam: albo Słoweńcem, albo Chorwatem). Zresztą chce
          wrócić do Polski (nie ma obywatelstwa niemieckiego). Co do Alicji, ona nie jest
          święta, udaje najmądrzejszą a nawet nie umie się wysławiać w j.polskim
      • Gość: lola Re: DALCZEGO? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 00:57
        Zrozum, koles, że glosowanie polega na wysylaniu SMS. Nie jest powiedziane, ile
        jedna osoba może tych SMSów wyslac. Skad wiesz, ile ich wysylają kolesie tego
        faceta na K i faceta na G. To, ze ktos na kogos wysyla duzo SMS nie jest żadnym
        argumentem. Dlaczego jeżeli jakis palant Alicji wysyla duzo glosow, to
        "znieksztalca" wyniki, a jezeli Gulczas z kumplami robi to samo, to po prostu
        glosuje. Gdzie zaczyna sie znieksztalcanie. Jezeli lubisz Klaudka, to tez
        znieksztalcaj. To nie sa wybory do Sejmu, w ktorych kazdemu przysluguje jeden
        glos. pomysl zanim cos glupiego napiszesz
        • Gość: the_foe Re: DALCZEGO? IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 01:23
          Ale wtedy ten z kasą (facet Alicji) ma możliwość
          zniekształcania wyników bardziej niż inni. Poza tym
          nie wiadomo czy nie uruchomił swoich gdańskich
          koneksji i dajmy na to 25 wszystkich SMS to de facto
          jego SMS?
      • Gość: Betty Re: DALCZEGO? IP: 195.187.35.* 05.06.01, 13:08
        Gość portalu: the_foe napisał(a):

> O czym wy mówicie? przecież to Klaudiusz został skrzywdzony...Wygrał, a TVN
        > wydrukował zwycięstwo Alicji!!! Poza tym Alicja gra nie fair bo jej chłopak
        > gangster z Gdańska wydzwania zniekształcając wyniki (to fakt!!!)
        Chory człowieku jaki gangster, wy już chyba całkiem straciliście poczucie rzeczywistości.
        • Gość: the_foe Re: DALCZEGO? IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 01:25
          To nie mój wymysł. Pisały o tym gazety, co prawda
          brukowe i nie w prost, ale wiadomo o co chodzi. Po
          zobaczeniu jego chawirki, jest to całkiem możliwe...
    • Gość: F. Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 05.06.01, 01:48
      NIE JESTEM FANEM ALICJI ALE GNOJENIE KOGOŚ ZA SWOJĄ (TVN-ową) GŁUPOTĘ TO
      TOTALNE PRZEGIĘCIE. PAZERNE DUPKI W IMIĘ PRZECIĄGANIA NAPIĘCIA NAWET NIE
      POMYŚLAŁY O MARGINESIE CZASU POTRZEBNYM NA SPŁYNIĘCIE GŁOSÓW. KONIEC GŁOSOWANIA
      TO KONIEC - MOŻE W PONIEDZIAŁEK "ZAGRAM" W TOTKA NA MINIONĄ SOBOTĘ?
      A TOTALNA AGITACJA "CHAMCZASA" I FLORKA - BEZ KOMENTARZA.
      PS.WIADOMOŚĆ DLA TYCH KTÓRZY SĄDZĄ ŻE ICH AGITKA NIE MIAŁA ZNACZENIA BO GŁOSY
      BYŁY W DRODZE: JAK ICH USŁYSZAŁEM TO ZROBIŁO MI SIĘ SZKODA ALICJI I WYSŁAŁEM
      GŁOS "KLAUDI OUT". BYŁO TO NA OK 20 MIN. ZANIM OGŁOSILI KONIEC GŁOSOWANIA.
      OK.22.00 DOSTALEM SMS INFO ŻE JUŻ PO GŁOSOWANIU - GŁOS NIE JEST WAŻNY. A ILE
      OSÓB JESZCZE PO MNIE NACIĄGANYCH PRZEZ G.& S. GŁOSOWAŁO PRZECIW ALICJI SKORO
      WYNIKI PODLICZALI DO RANA?

I JESZCZE JEDNO - JAKOŚ UMKNĘŁO TO MIECUGOWOWI - CHŁOPAK ALICJI (NIE LUBIĘ TEGO
      TYPU LUDZI ALE PROBLEM JEST W INNYM M-CU) POWIEDZIAŁ ŻE ALICJA JUŻ ROK TEMU
      PRZYJECHAŁA NA STAŁE DO POLSKI I NIE ROBIŁA Z TEGO PROBLEMU. JAKOŚ NIE
      POTRZEBOWAŁA WYGRANEJ KTÓRA JEST KONIECZNA DO POWROTU KLAUDIUSZOWI.

I JESZCZE JEDNO (KOŃCZĘ) MYŚLĘ ŻE W NIEDZIELĘ W POWIETRZU WISIAŁ BIG PRZEKRĘT.
      ZAUWAŻYLIŚCIE ŻE DOSŁOWNIE CHWILĘ PRZED OSTATECZNYM OGŁOSZENIEM WYNIKÓW BB
      SPYTAŁ (W POKOJU ZWIERZĄT) MANUELĘ KOGO BARDZIEJ BĘDZIE BRAKOWAŁO? POWIEDZIAŁA
      ŻE OBOJGA I PARĘ SEKUND POTEM OGŁOSZONO WYNIK. SĄDZĘ ŻE PRZEZ CHWILĘ SPRAWY
      BYŁY W JEJ RĘKACH - GDYBY WSKAZAŁA NA KLAUDIUSZA TO ALICJA WYSZŁABY Z DOMU.
      SYTUACJA PRZEROSŁA TVN I CHYBA NAPRAWDĘ MOCNO KOMBINOWALI. KONIEC. SORRY ŻE
      DŁUGIE ALE WKURW... SIĘ. NIE LUBIĘ AMATORSZCZYZNY I "GNOJOWSTWA".
      • Gość: Zaba Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: 213.25.97.* 05.06.01, 08:49
        Ja i dwoje moich znajomych mielismy taki sam przypadek, wyslalismy SMS'y za
        wylotem Klaudia okolo 20;30 i dostalismy okolo 23 odpowiedz, ze nie zostaly
        przyjete bo glosowanie zakonczono. Moze przyjmowali tylko glosy za wylotem
        Alicji. Swoja droga ciekawe ile takich osob jak my i F. tak potraktowano.

Gość portalu: F. napisał(a)m.innymi:

> PS.WIADOMOŚĆ DLA TYCH KTÓRZY SĄDZĄ ŻE ICH AGITKA NIE MIAŁA ZNACZENIA BO GŁOSY
        > BYŁY W DRODZE: JAK ICH USŁYSZAŁEM TO ZROBIŁO MI SIĘ SZKODA ALICJI I WYSŁAŁEM
        > GŁOS "KLAUDI OUT". BYŁO TO NA OK 20 MIN. ZANIM OGŁOSILI KONIEC GŁOSOWANIA.
        > OK.22.00 DOSTALEM SMS INFO ŻE JUŻ PO GŁOSOWANIU - GŁOS NIE JEST WAŻNY. A ILE
        > OSÓB JESZCZE PO MNIE NACIĄGANYCH PRZEZ G.& S. GŁOSOWAŁO PRZECIW ALICJI SKORO
        > WYNIKI PODLICZALI DO RANA?
        >
        • Gość: Ela Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: 195.116.250.* 05.06.01, 15:27
          Ja i dwoje moich znajomych mielismy taki sam przypadek, wyslalismy SMS'y za
          wylotem Klaudia okolo 20;30 i dostalismy okolo 23 odpowiedz, ze
          nie zostaly
          przyjete bo glosowanie zakonczono. Moze przyjmowali tylko glosy
          za wylotem
          Alicji. Swoja droga ciekawe ile takich osob jak my i F. tak
          potraktowano.

Tak, to prawda z SMS. Popieram Alicje
          • Gość: YoAsia Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: 213.134.172.* 05.06.01, 17:21
            Gość portalu: Ela napisał(a):

> Ja i dwoje moich znajomych mielismy taki sam przypadek, wyslalismy SMS'y za
            > wylotem Klaudia okolo 20;30 i dostalismy okolo 23 odpowiedz, ze
            >
            > nie zostaly
            > przyjete bo glosowanie zakonczono. Moze przyjmowali tylko glosy
            >
            > za wylotem
            > Alicji. Swoja droga ciekawe ile takich osob jak my i F. tak
            > potraktowano.
            >
            > Tak, to prawda z SMS. Popieram Alicje

My wysyłaliśmy za Klaudiuszem (wylatuje) i nie przyjmowało w ogóle SMS. Z
            telefonu (tepsy) nie dało się dodzwonić przez cały program. Czyli za wylotem
            Klaudiusza CAŁY CZAS dzwonili ludzie, jak więc mozliwe było zeby za Alicją
            dzwoniło więcej??? Przecież to fizycznie niemozliwe!!!!! - chodzi o tą zmianę w
            TRAKCIE programu - w tym czasie musiało dzwonić tyle samo osób za Alicją, co za
            Klaudiuszem - róznica nie mogła się więc zmienić!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Lidka pomozmy Alicji odzyskac rownowage ducha (w jej domu) IP: 195.116.71.* 05.06.01, 15:36
        Gość portalu: F. napisał(a):

> A TOTALNA AGITACJA "CHAMCZASA" I FLORKA - BEZ KOMENTARZA.

Przeciez jesli bylam za Ala, to gulczas i stu innych i tak mnie nie przekonaja!
        a jesli zaglosowalam za Klaudim, to dlatego, ze chcialam, zeby zostal, a nie
        dlatego, ze Florek tak zadecydowal.
        > PS.WIADOMOŚĆ DLA TYCH KTÓRZY SĄDZĄ ŻE ICH AGITKA NIE MIAŁA ZNACZENIA BO GŁOSY
        > BYŁY W DRODZE: JAK ICH USŁYSZAŁEM TO ZROBIŁO MI SIĘ SZKODA ALICJI I WYSŁAŁEM
        > GŁOS "KLAUDI OUT". BYŁO TO NA OK 20 MIN. ZANIM OGŁOSILI KONIEC GŁOSOWANIA.
        > OK.22.00 DOSTALEM SMS INFO ŻE JUŻ PO GŁOSOWANIU - GŁOS NIE JEST WAŻNY. A ILE
        > OSÓB JESZCZE PO MNIE NACIĄGANYCH PRZEZ G.& S. GŁOSOWAŁO PRZECIW ALICJI SKORO
        > WYNIKI PODLICZALI DO RANA?
        >
        > I JESZCZE JEDNO - JAKOŚ UMKNĘŁO TO MIECUGOWOWI - CHŁOPAK ALICJI (NIE LUBIĘ TEGO
        >
        > TYPU LUDZI ALE PROBLEM JEST W INNYM M-CU) POWIEDZIAŁ ŻE ALICJA JUŻ ROK TEMU
        > PRZYJECHAŁA NA STAŁE DO POLSKI I NIE ROBIŁA Z TEGO PROBLEMU. JAKOŚ NIE
        > POTRZEBOWAŁA WYGRANEJ KTÓRA JEST KONIECZNA DO POWROTU KLAUDIUSZOWI.
        I co Cie tak bulwersuje? Klaudiusz nie pracowalw Niemczech jako dobrze oplacana
        modelka (Ala)i Klaudiusz ma dwojke dzieci a Alicja biega solo i ma
        bogatego "bojka"; wiec nie mozna przyrownywac ich sytuacji.
        Poza tym, Gulczas rzucil tym argumentem, bo akurat przyszedl mu do glowy;
        przeciez wiadomo, ze jak ktos Klaudiego nie lubi, to jego powrot do polandu tez
        mu wisi i i tak nie bedzie na niego glosowal.
        >
        > I JESZCZE JEDNO (KOŃCZĘ) MYŚLĘ ŻE W NIEDZIELĘ W POWIETRZU WISIAŁ BIG PRZEKRĘT.
        > ZAUWAŻYLIŚCIE ŻE DOSŁOWNIE CHWILĘ PRZED OSTATECZNYM OGŁOSZENIEM WYNIKÓW BB
        > SPYTAŁ (W POKOJU ZWIERZĄT) MANUELĘ KOGO BARDZIEJ BĘDZIE BRAKOWAŁO? POWIEDZIAŁA
        > ŻE OBOJGA I PARĘ SEKUND POTEM OGŁOSZONO WYNIK. SĄDZĘ ŻE PRZEZ CHWILĘ SPRAWY
        > BYŁY W JEJ RĘKACH - GDYBY WSKAZAŁA NA KLAUDIUSZA TO ALICJA WYSZŁABY Z DOMU.

czy UOP jeszcze do Ciebie nie dzwonil z propozycja zatrudnienia na pelen etat?
        Nawet jak nie ma spisku, to go wymyslisz.
        Przeciez w ten sposob, to mozna udowodnic teze, ze jak ktos pije kawe z
        filizanki, to znaczy, ze lubi baby z duzym biustem! (USZY)
        > SYTUACJA PRZEROSŁA TVN I CHYBA NAPRAWDĘ MOCNO KOMBINOWALI. KONIEC. SORRY ŻE
        > DŁUGIE ALE WKURW... SIĘ. NIE LUBIĘ AMATORSZCZYZNY I "GNOJOWSTWA".

W takim razie- nie czytaj swoich tekstow; bedziesz ciagle chodzil wkurwiony.
        pa.
        • Gość: F. Re: pomozmy Alicji odzyskac rownowage ducha (w jej domu) IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 05.06.01, 16:01
          Gość portalu: Lidka napisał(a):
          > Przeciez jesli bylam za Ala, to gulczas i stu innych i tak mnie nie przekonaja!

1.NIE BĘDĘ WDAWAŁ SIĘ W DŁUGIE POLEMIKI ALE MOŻE BYLI TEŻ NIEZDECYDOWANI KTÓRYCH
          GULCZAS PRZEKONYWAŁ BIEDNYM KLAUDIUSZKIEM KTÓRY JEŻELI NIE WYGRA KASY TO NIE
          BĘDZIE W STANIE WYJECHAĆ Z NIEMIEC. JEŻELI POZWALANIE NA TAKIE ZAGRYWKI NIE
          IRYTUJE CIĘ TO TWÓJ PROBLEM I TWOJEGO OTOCZENIA.
          2. ODNOŚNIE MANUELI - CZY PAMITASZ ŻEBY KIEDYKOLWIEK TUŻ PRZED OGŁOSZENIEM
          WYNIKÓW PADAŁY TAKIE PYTANIA ? (I TO TYLKO DO JEDNEJ OSOBY, NIE DO WSZYSTKICH)
          NIE JESTEM ZWOLENNIKIEM SPISKOWEJ T. DZ. ALE WYGLĄDAŁO TO NA AKT DESPERACJI W
          SYTUACJI KTÓRA ICH PRZEROSŁA.
          TO WSZYSTKO. TAKIE JEST MOJE ZDANIE I OBSERWACJE. PRZESTAŃ GRYŹĆ WSZYSKICH KTÓRZY
          MOGĄ NIE PODZIELAĆ TWOICH SYMPATII DO BIEDNEGO KLUDIUSZKA.
          • Gość: proto Opanuj klawiaturę prostaku IP: 192.168.1.* / *.unregistered.formus.pl 06.06.01, 12:56
            U W A G A !!!!!!!!!!

Nie na temat, ale:
            Kiedy wreszcie ty i inne tego typu palanty zauważycie, że tekst pisany dużymi
            literami jest nieczytelny?
            Rozejrzyj się po klawiaturze, znajdź klawisz CapsLock i naucz się robić z niego
            pożytek albo odklej gumę do żucia z Shifta.
            Poza tym jest to niekulturalne tak drzeć mordę.
            Ludzie !!!
            Zwalczajmy ten głupi zwyczaj.
            Nie wiem czy powyższy apel dotrze do tych zakał internetu, dlatego proszę o
            wsparcie.
        • Gość: dada Re: pomozmy Alicji odzyskac rownowage ducha (w jej domu) IP: 193.193.91.* 06.06.01, 12:46
          Spróbuje telepatycznie pomóc Ali .Szczerze mi jej zal.Nie chciałabym byc w jej
          skorze.A moze mi ktos wytłumaczyc czego ludzie chca od jej chłopaka,bo w ogóle
          tego wątku nie rozumiem.
    • Gość: Marysia Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 07:29
      popieram
      • Gość: oooo Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: *.toya.net.pl 05.06.01, 08:23
        Nic dodać nic ująć już wszystko zostało powiedziane.
        BB to WIELKIE GÓWNO a GÓWNO TRZEBA OMIJAĆ BO ŚMIERDZI. OJ JAKI WIELKI SMRÓD.
        Żegnam wszystkich, temat BB już mnie nie interesuje.Żadnego oglądania i żadnego
        nabijani kasy ...

No może jeszcze tylko przeczytam kolejny odcinek "PAMIĘTNIKA ORWELLA"
        Pa całuski dla wszystkich.
        • Gość: mikaaa Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: *.elite.com.pl 05.06.01, 09:18
          brawo ooo mam nadzieję,że więcej osób zorientowało się, że chodzi tylko o
          nabijanie kasy panu Walterowi i sp-ce. Teraz to wyszło na całej linii. Jesli
          ktoś tam jeszcze zadzwoni to jest zwykłym kretynem, który daje się omamić
          wszechobecnej TV, bo przecież o to chodzi, żeby znów nabijać im kasę. Szybko
          zorientowali sie, że bez Gulczasa a teraz Klaudia program będzie calkowicie
          bezbarwny, nic się w nim nie będzie działo, spadnie oglądalność, więc wymyślili
          tę szopkę. Pozdrawiam i proszę- nie bądźmy naiwniakami
    • Gość: BELFAST Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: *.gazeta.pl 05.06.01, 10:27
      To, co wykrecily te KUTASY z TVN i BB w poniedzialek to szok. Ani Alicja ani Klaudiusz nie
      sa moimi faworytami, ale jedno w moich oczach zyskalo ogromny szacunek i podziw, zas
      drugie okazalo sie facetem bez kohones (niecharakterny gostek, walony patriota z
      odzysku). Jezeli mówimy o sportowej grze i fair play (gladko mówil o tym pieprzony Wielki
      Brat), to gdy sedzia sie machnie i nie podyktuje rzutu karnego, to nie prostuje werdyktu w
      drugiej polowie meczu i karze ustawic "11". No gdzie ta nieomylnosc WB i potwierdzenie
      jego tak czesto rzucanego hasla, ze od jego decyzji nie ma odwolania. Kombinator j... .
      Pozwolenie na agitke prostaczkowi Gulczasowi, i wieniakowi Sebastianowi tez bylo nie OK
      w stosunku do Alicji. Miecugow nie czai bazy, ale rozumiem faceta bo jest na zdalnym
      sterowaniu i zamiast mózgu ma chipa. Czy Alicja jest panna z mafii to nie jest istotne.
      Moze byc dla mnie córka nieslubna Hoszimina. Istotne jest to, ze dla mnie i dla Was
      program BB i TVN stracili wiarygodnosc. I hak im na mogile. Glosujmy na Alicje. A
      Klaudiusz, Gulczas i Sebastian niech sie porzna u tego ostatniego w tartaku z rozpaczy. A
      na otarcie ich lez (oni ciagle placza za soba, zmienili w tym domu orienacje seksualna, czy
      co?) dolozylbym Malgosie. Bo tez ciagle placze i jest ich wszystkich trzech warta. Ten jezor
      to by jej trzeba przybic do asfaltu na trasie szybkiego ruchu.
      Pozdrawiam wszystkich.
      • Gość: tico Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: 212.160.90.* 05.06.01, 12:14
        Gość portalu: BELFAST napisał(a):

> To, co wykrecily te KUTASY z TVN i BB w poniedzialek to szok. Ani Alicja ani Kl
        > audiusz nie
        > sa moimi faworytami, ale jedno w moich oczach zyskalo ogromny szacunek i podziw
        > , zas
        > drugie okazalo sie facetem bez kohones (niecharakterny gostek, walony patriota
        > z
        > odzysku). Jezeli mówimy o sportowej grze i fair play (gladko mówil o tym pieprz
        > ony Wielki
        > Brat), to gdy sedzia sie machnie i nie podyktuje rzutu karnego, to nie prostuj
        > e werdyktu w
        > drugiej polowie meczu i karze ustawic "11". No gdzie ta nieomylnosc WB i potwie
        > rdzenie
        > jego tak czesto rzucanego hasla, ze od jego decyzji nie ma odwolania. Kombinato
        > r j... .
        > Pozwolenie na agitke prostaczkowi Gulczasowi, i wieniakowi Sebastianowi tez b
        > ylo nie OK
        > w stosunku do Alicji. Miecugow nie czai bazy, ale rozumiem faceta bo jest na zd
        > alnym
        > sterowaniu i zamiast mózgu ma chipa. Czy Alicja jest panna z mafii to nie jest
        > istotne.
        > Moze byc dla mnie córka nieslubna Hoszimina. Istotne jest to, ze dla mnie i dla
        > Was
        > program BB i TVN stracili wiarygodnosc. I hak im na mogile. Glosujmy na Alicje.
        > A
        > Klaudiusz, Gulczas i Sebastian niech sie porzna u tego ostatniego w tartaku z r
        > ozpaczy. A
        > na otarcie ich lez (oni ciagle placza za soba, zmienili w tym domu orienacje se
        > ksualna, czy
        > co?) dolozylbym Malgosie. Bo tez ciagle placze i jest ich wszystkich trzech war
        > ta. Ten jezor
        > to by jej trzeba przybic do asfaltu na trasie szybkiego ruchu.
        > Pozdrawiam wszystkich.
        POPIERAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: tak Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 15:08
      tak
    • Gość: MISSKITY GŁOSUJMY NA WYWALENIE KLAUDIUSZA-PAJACA!!!!! IP: 62.233.128.* 05.06.01, 16:49
      To zupełnie niezgodne z wszelkimi moralnymi zasadami! Alicja zachowała się z
      klasą pozwalając Klaudiuszowi wrócić, tylko kto to doceni!!! TVN wyraxnie
      manipuluje ludźmi!!!!
    • Gość: Stary Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.06.01, 17:04
      Popieram!!! TVN to manipulanci!!!
      • Gość: ptys Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: *.chello.pl 05.06.01, 21:13
        Dzisiejszy BB w pelni potwierdza to, co zauwazylem juz wczesniej:
        - Klaudio nie jest taki fajny, jak na poczatku i zaklamany - "wrocil do
        programu dla tych, co na niego glosowali" - Gulczas by powiedzial szczerze, ze
        dla kasy,
        - Alicja jest z nich wszystkich najmniej zaklamana i nalezy sie jej wsparcie,
        do czego wszystkich namawiam goraco,
        - Klaudio odpoczal, duzo sie dowiedzial szczegolow /np. nominacje/ i jest w
        stosunku do innych lepeij przygotowany do dalszej gry,
        - Alicja jest juz bardzo zmeczona i pod duzym stresem
        - Janusz jest O.K. i wygra, a na razie:

Klaudio wracaj do bliskich, Gulczasa i Seby,

POMOZECIE!!!!!

Pozdrowienia

ptys
        • Gość: KS Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 21:15
          POPIERAM !!!
          • Gość: andrzej Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: 9.67.96.* 06.06.01, 09:14
            Popieram.Klaudiusz powinien wyleciec juz dawno.Dwa razy zlamal regulamin i nie
            poniosl kary.Picia z pomoca Florka wylecial od razu na zbity pysk.Na dodatek
            TVN postaral sie aby Klaudiuszek zobaczyl sie z rodzina zapoznal z opinia
            publicznosci i wszedl do domu BB.Zlamal tym samym juz kolejny raz
            regulamin.Klaudiusz natomiast wykorzystal pobyt na zewnatrz w 100%.Potwierdzil
            to wczoraj wchodzac fanom do d... bez mydla.Twierdze tak po jego wypowiedzi ze
            wrocil tam nie dla kasy lecz dla tych ludzi ktorzy wysylali SMS-y.Dlatego
            trzeba poprzec Alicje.
        • Gość: ma Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: 192.168.1.* / *.vm.pl 06.06.01, 13:22
          Dosc już obłudy!!!!!!!!!!!!!!!!!1
          Wypowiedzi na tym forum i na innych wskazuje ze wieksze poparcie ma Alicja,
          Przegrana bedzie kolejnym potwierdzeniem manipulacji TVN.
          Precz z Klaudiuszem!!!!!!!!1

• Gość: TAKTAK TRZEBA POPRZEĆ KOBIETĘ Z KLASĄ!!!! IP: 62.233.128.* 06.06.01, 10:19
    • Gość: ANIAHZ Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 06.06.01, 10:53
      TAK- ZGADZAM SIĘ - NALEŻY POPRZEĆ ALĘ.DLATEGO ŻE POWRÓT KLAUDIUSZA DO DOMU BB
      TO JEDEN WIELKI SZWINDEL.JEŻELI OKAŻE SIĘ ZE ALICJA PRZEGRA TERAZ W NOMINACJACH
      TO PO PROSTU PRZESTAJĘ OGLĄDAĆ TEN GÓWNIANY PROGRAM, GDZIE WSZYSTKO JEST
      NAGRANE OD POCZĄTKU !!!!!!
      SAM WIESZ CO MASZ MYSLEĆ????????
      BIG BROTHER TO ŚCIEMAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: mario Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: *.chomiczowka.net.pl 06.06.01, 11:52
      a ja sadze, ze nie trzeba jej jakos szczegolnie popierac. skoro jak mowicie tvn
      oszukal i wogole max przekret i alicja wygrala. to wystarczy ze zaglosuje
      podobna publika co ostatnio, a ala wygra. chyba logiczne.

nie robcie z niej takiej meczennicy. gdyby bylo jej tak zle i tak strasznie
      byla nieszczesliwa to by wyszla na wlasne zyczenie. nikt jej tam przeciez na
      sile nie trzyma. widocznie lubi jak sie jej robi wode z mozgu. a raczej siedzi
      tam dla kasy (tej samej co klaudio), chociaz sie do tego nie przyznaje i tylko
      robi sceny.
    • Gość: ona Re: TRZEBA PRZELECIEC ALICJE!!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 06.06.01, 11:54
    • Gość: mimi TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: 212.244.59.* 06.06.01, 12:12
      Trzymam kciuki za Ale, precz z klaudiuszem.Ale sms nie wysle, niech tvn szuka
      kasy gdzie indziej.
      • Gość: Mozais Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: 195.187.41.* 06.06.01, 13:06
        To jest post, ktory napisala apropos innego tematu, ale sadze ze jest
        adekwatny, bo wniosek z niego plynie wlasnie taki: POPRZEC ALICJE!!!!

Nie wiem ile osob zauwazylo, ze rozmowa w pokoju zwierzen, w poniedzialkowym BB
        nie byla momentem, kiedy Ala dwiedziala sie o tej calej zenujacej sytuacji - na
        jej twarzy nie bylo zdziwienia tylko rezygnacja. Wszystko wydalo sie w
        momencie, kiedy chyba Janusz powiedzial, ze prosila o psychologa i rozmawiala z
        nim z spizarni. Na co Ala odpowiedziala, ze nie prosila o psychologa, nie z nim
        rozmawiala i nie chce tego komentowac. To wlasnie wtedy a nie na oczach widzow
        sie dowiedziala... A kto byl w spizarni - jak znam zycie to szychy z TVNu i
        Endemola. Nie ciekawi was o czym rozmawiali????

Swoja droga historia z SMSami i powrotem Klaudia byla szczytem wszystkiego.
        1. Na tamta chwile, wedlug najlepszej wiedzy Ala byla zwyciezca, wiec kogo
        obchodzi, co sie dzialo po czasie, w ktorym powiedziano koniec glosowania.
        Kozystajac z tego precedensu, moglabym napisac do Totolotka, ze wlasnie
        wylosowano moje 6 trafionych liczb. Nie zdazylam na czas wyslac kuponu, ale w
        zwiazku z tym jednak domagam sie wygranej. W koncu to chyba nie ma znaczenia ze
        troche sie spoznilam. Do diabla, czy tam nie bylo zadnego prawnika, notariusza,
        jakiegokolwiek nadzoru formalnego????
        2. Powrot Klaudia, byl zenada i ogromna niesprawiedliwoscia. Posmakowal slawy,
        obsciskal zonke (powstrzymam sie od dosadniejszego stwierdzenia, bo co robili
        to ich sprawa), zobaczyl dzieci, przyjaciol, rodzine, posmakowal slawy i caly
        szczesliwy, podbudowany wrocil jak udzielny krol. A Ala z ciezko
        nadszarpnietymi 4 nominacjami narwami, skopana psychicznie przez koniecznosc
        decyzji o powrocie lub nie Klaudia siedziala tam nie majac przy sobie jednej
        zyczliwej osoby, ktora moga by byc dla niej oparciem. I to jest slawiony przez
        TVN FAIR PLAY????? Cos chyba im sie pomylilo.
        • mycha1 Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! 06.06.01, 13:24
          Masz racje. najbardziej podoba mi sie pomysl z
          Totolotkiem. zreszta teraz tez nie wiadomo czy sms-y
          nie beda naplywac "po czasie". W tym wszystkim chodzi
          tylko o kase, a uczucia juz sie nie licza. Szkoda mi
          Alicji. Ja na jej miejscu bym sie chyba wycofala.
          M
          • Gość: Mozais Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: 195.187.41.* 06.06.01, 13:40
            mycha1 napisał(a):

> Szkoda mi
            > Alicji. Ja na jej miejscu bym sie chyba wycofala.
            > M

Trudno mi jest mowic co bym zrobila na jej miejscu bo nie jestem i nie
            chcialabym, ale hipotetycznie mysle, ze mega klasa byloby powiedzienie:
            TAK ZGADZAM SIE NA POWROT KLAUDIUSZA, BO CZY MAM INNE WYJSCIE???? ALE SKORO
            ZALEZY WAM NA FAIR PLAY, TO SAMI STOSUJCIE TAKIE ZASADY. TO CO ROBICIE NIE MA NIC
            WSPOLNEGO ZE SPRAWIEDLIWOSCIA I UCZCIOSCIA. CHCE WYJSC I TO NATYCHMIAST, BO NIE
            MUSZE TOLEROWAC TAKIEGO ABSURDU.
    • Gość: dada Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: 193.193.91.* 06.06.01, 12:31
      Nie koniecznie do Reichu,ale irytuje mnie jego wykrzywianie ust na wszystko,co
      mu sie nie podoba no,i i przede wszystkim jego powrót.Gadanie,ze to robi dla
      swoich fanów jest po prostu nieszczere.Dla mnie jest to gość całkowicie bez
      honoru.Gdybym byla mężczyzna,na pewno płacz dziecka (Vanessy)nie pozwoliłby mi
      wejść ponownie do domu BB.Przeciez powiedzial,że swoje dzieci kocha nad
      życie,ale czy nad...500 tysięcy?
      • Gość: godzilla dlaczego TRZEBA POPRZEC ALICJE??? IP: *.unizh.ch 07.06.01, 13:32
        tak sobie czytam i oczom nie moge uwierzyc...

za co wy tak ta alicje kochacie???

co wam klaudiusz zrobil ze go nienawidzicie???

bo mieszka w niemczech i 'zdradzil' ojczyzne naszo panie tego....?

bo nie daj boze wywiezie pieniadze za GRANICE....?

• Gość: popieram Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 18:53
      popieram
    • Gość: AnkaR. Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: *.solutions.net.pl 06.06.01, 21:43
      Zgadzam sie z opinią przedmówców. Alicja jest the best i nie zmienie zdania.
      Nie piszcie błednych recenzji o Alicji, dziewczyna była 12 lat za granicą i nie
      miała kontaktu z jezykiem. Ale spoko, nauczy sie na studiach dziennikarskich.
      Niech wygra z Klaudiuszem i resztą mieszkańców domu BB!!!
      • Gość: ptys Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: *.chello.pl 07.06.01, 10:35
        Zgadzam sie z wieloma uwagami o Alicji, nie wywoluja we mnie oburzenia krytyka
        jej sposobu wyslawiania sie, czy inne uwagi - wiekszosc jest prawdziwa. Ale,
        jak czesto podkreslam, ludzie maja wady i zalety, nie ma jedynie bialych i
        czarnych charakterow jak w westernach. Zwroccie uwage, ze w jej obowiazkowsci i
        starannosci widac /oprocz cech wlasnych/ lata pracy na Zachodzie, gdzie mozna
        te cecgy charakteru wzmocnic. A praca modelki jest dosc ciezka i wymaga duzej
        samodyscypliny. Klaudio tez pracuje na Zachodzie, ale pomimo wszystko w kuchni
        spotyka sie z innymi ludzmi. Podobal mi sie do momentu nominacji za pewne
        naturalne, choc troche prostackie poczucie humoru. Niemniej swoim zachowaniem
        po nominacji spowodowal, ze popieram Alicje.
        Zauwazylem, ze kobiety bardzo gwaltownie krytykuje Ale i podpieraja to
        wyzwiskami jak ONA, ktor rzucila haslo PRZELECIEC ALICJE. W ciemno /nie widzac
        Onej/ wybieram te opcje niz ryzykowac z Ona. ONA - Czy mam racje?
        Pozdrowienia
        ptys
    • Gość: am Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: 192.168.1.* / *.vm.pl 07.06.01, 13:00
      popieram!
    • Gość: ona Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 07.06.01, 13:16
      no wlasnie. lepiej sie nie wypowiem...
    • Gość: ameba Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: 195.117.174.* 07.06.01, 13:41
      tak, tak jestem za ...zdjęciem tych bzdur z anteny. Z Alicją czy bez...
    • Gość: x Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 18:54
      x
    • Gość: -- Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 19:33
      Autorkę tego listu naprawdę trochę pojebało. TO że Klaudiusz ma większe
      poparcie wszystkich byłych i obecnych domowników to znak, że jest bardziej
      lubianą osobą, a Alicja to zwykła szmata, której tylko debile pozwalają zostać.
      • Gość: ptys Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: *.chello.pl 07.06.01, 20:32
        Sluchaj ty --, czy jak ci tam. Nie wiem, co prawda o ktorej autorce mowisz. Nie
        podoba mi sie jezyk. Takie glupie glosy dowodza, ze Ale nadal trzeba popierac.
        Dwa Minusy spadaj /bo na malpy poluja.
        ptys
        • Gość: ptys Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: *.chello.pl 07.06.01, 22:54
          Przeczytalem wlasnie na www.bigbrother.lubie.pl, ze Ala przegrywa z Lysym z
          Dwoma Kolczykami 53:47. Podali to za oficjalna informacja TVN. Niedobrze,
          niedobrze, ale jest jeszcze troche czasu. Fani Ali/przeciwnicy Klaudia dzwonia
          i namawiaja znajomych za powrotem Lysego z Dwoma Kolczykami do Krainy Golonki i
          Piwa.
          Do telefonow i komorek.
          Pozdrowienia
          ptys
    • Gość: fuck Re: TRZEBA POPRZEC ALICJE!!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 01:23
      kocham Alicję, chce z nia miec MAD SEX!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka