Gość: Belami Re: POYEB GIT? IP: *.bn.krakow.pl 15.05.02, 10:31 Czyżbyś zamiast ciągle rozprawiać o dupeczkach, zajął się slangiem młodzieżowym z przełomu lat 60 i 70-tych? Porzuć to git człowieku i dalej piernicz o dupeczkach, cycuszkach i cipkach może ktoś cię przeczyta netowy erotomanie. Odpowiedz Link Zgłoś
trevis Re: POYEB GIT? 15.05.02, 12:19 poyeb napisał(a): > POYEB O.K.? OK ,OK ... ALE MOŻE COŚ O CIPKACH POYEB COŚ NAPISZE... Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: POYEB GIT? 15.05.02, 12:56 O CIPKACH DŁUGO MOŻNABY PISAĆ, ALE ZNACZNIE LEPIEJ JE SMAKOWAĆ. POYEB JEST NA ETAPIE SMAKOWANIA, ALE NIEWYKLUCZONE, BA, WRĘCZ PEWNE JEST, ŻE DO TEMATU WRÓCI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: POYEB GIT? IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 15.05.02, 12:00 POYEB KING-KONG ;-)),ale i tak Cię lubię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: POYEB GIT? IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 15.05.02, 12:18 poyeb napisał(a): > POYEB MISTRZ? MISTRZ ZMIANY? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: POYEB GIT? IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 15.05.02, 13:21 poyeb napisał(a): > MÓJ OJCIEC MA DYPLOM "MISTRZ ZAWODU" GRATULUJEMY I POZDRAWIAMY TATĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: POYEB GIT? 15.05.02, 13:27 poyeb napisał(a): > MÓJ OJCIEC MA DYPLOM "MISTRZ ZAWODU" a kogo zawiodl? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: POYEB GIT? 15.05.02, 13:36 NIE WIEM, CHYBA SZEFA. W KAŻDYM RAZIE DYPLOM DOSTAŁ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: POYEB GIT? IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 15.05.02, 13:22 poyeb napisał(a): > POYEB GOŚĆ? SKÓRA I KOŚĆ ALE GOŚĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: POYEB GIT? 15.05.02, 13:25 DOBRE, ALE TYPOWAŁEM, ŻE NAPISZESZ "GOŚĆ NIEDZIELNY" A PROPOS - TY SAMIEC CZY SAMICA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: POYEB GIT? IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 15.05.02, 13:26 poyeb napisał(a): > DOBRE, ALE TYPOWAŁEM, ŻE NAPISZESZ "GOŚĆ NIEDZIELNY" > > A PROPOS - TY SAMIEC CZY SAMICA? CIPECZKA,CZYLI TAK JAK LUBISZ... Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: POYEB GIT? 15.05.02, 13:35 TAK MYŚLAŁEM, JAKOŚ DZIWNIE SIĘ SKŁADA, ŻE W MOICH WĄTKACH PISZĄ GŁÓWNIE DZIEWCZĘTA, I TO TE ATRAKCYJNE I LUBIĄCE FIGLE, A W WĄTKACH ŚMIERTELNIE POWAŻNYCH NA OGÓŁ JAKIEŚ ROPUCHY. BUZIACZKI OD POYEBKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: POYEB GIT? IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 15.05.02, 13:36 poyeb napisał(a): > TAK MYŚLAŁEM, JAKOŚ DZIWNIE SIĘ SKŁADA, ŻE W MOICH WĄTKACH PISZĄ GŁÓWNIE > DZIEWCZĘTA, I TO TE ATRAKCYJNE I LUBIĄCE FIGLE, A W WĄTKACH ŚMIERTELNIE > POWAŻNYCH NA OGÓŁ JAKIEŚ ROPUCHY. > > BUZIACZKI OD POYEBKA ..buziaczki od POYEBA to dla mnie skarb! Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: POYEB GIT? 15.05.02, 13:42 Gość portalu: nn napisał(a): > ..buziaczki od POYEBA to dla mnie skarb! A TO CO NAPISAŁAŚ TO DLA MNIE ZNAK, ŻE POTRAFISZ W GRONIE ROZMEMŁAŃCÓW ROZPOZNAĆ PRAWDZIWEGO MĘŻCZYZNĘ. CAŁUJĘ GDZIE CHCESZ, KRUSZYNKO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: POYEB GIT? IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 15.05.02, 13:45 POTRAFISZ POYEBKU POPRAWIĆ HUMOR...DZIEKI I BUZIAKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: POYEB GIT? IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 15.05.02, 14:07 poyeb napisał(a): > POYEB COOL? COOL (ER)?JEZELI ZIMNY,TO POPROSZĘ ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: POYEB GIT? 15.05.02, 14:13 NIEBA BYM CI PRZYCHYLIŁ, ALE DO WARSZAWY NIE DORZUCĘ. SAM WOLĘ PIWO, WŁAŚNIE IDĘ WYSĄCZYĆ ZE 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: POYEB GIT? IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 15.05.02, 14:23 poyeb napisał(a): > NIEBA BYM CI PRZYCHYLIŁ, ALE DO WARSZAWY NIE DORZUCĘ. > SAM WOLĘ PIWO, WŁAŚNIE IDĘ WYSĄCZYĆ ZE 2. WYPIJ MOJE ZDROWIE! Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: POYEB GIT? 15.05.02, 21:57 POYEB UDAJĄC SIĘ NA SPOCZYNEK DZIĘKUJE PRZEMIŁEJ NNCE ZA UROCZE DOGADYWANIE I PROSI O WIĘCEJ W PRZYSZŁOŚCI. PA MILUTKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: POYEB GIT? IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 15.05.02, 14:22 poyebku napisz chociaż raz słowo "cipeczka".....śjakoś mi brakuje tego w twoich postach:D pozdrufka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: POYEB GIT? IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 15.05.02, 16:07 poyeb napisał(a): > JUŻ DOBRZE, CIPECZKO. ufff, wrócił stary dobry poyeb:D pozdrufka ps. z tym romantyzmem ci nawet do twarzy:D Odpowiedz Link Zgłoś
6an Re: POYEB GIT? 15.05.02, 14:58 Udało Ci się:) Sprowokowałeś mnie zatwardziałego "czytacza" do użycia klawiatury. Powiem krótko: uwielbiam czytać te poyebane posty. Stała czytelniczka - 6an :) Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: POYEB GIT? 15.05.02, 16:17 6an napisał(a): > Udało Ci się:) > Sprowokowałeś mnie zatwardziałego "czytacza" do użycia klawiatury. OTO MOC POYEBA. > Powiem krótko: uwielbiam czytać te poyebane posty. > Stała czytelniczka - 6an :) POYEB UWIELBIA CZYTAĆ POSTY STAŁYCH CZYTELNICZEK. POYEB PROMIENIEJE Z RADOŚCI, ŻE MOŻE PRZYNIEŚĆ KOLEJNEJ DZIEWULCE CHWILE SZCZĘŚCIA. BUZIACZKI Odpowiedz Link Zgłoś
6an Re: POYEB GIT? 15.05.02, 16:25 No to i ja Cię cmokam gdzie tam chcesz...;) CCCCMOK Odpowiedz Link Zgłoś
6an Re: POYEB GIT? 15.05.02, 16:39 CCCmoooKKK razy dwa (będziesz miał na zapas). Pa Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: POYEB GIT? 15.05.02, 21:59 POYEB TAKŻE CMOKA 6ANIĘ NA DOBRANOC. ŚPIJ SŁODKO, MOTYLKU. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: POYEB GIT? 15.05.02, 15:29 POYEB...twoja ukochana wrocila:-))))))))))) jak do warszawy ci daeko to napisz gdzie jest blizej?:-) cieszysz sie ze juz jestem , steskniles sie? Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: POYEB GIT? 15.05.02, 16:12 mallina napisał(a): > jak do warszawy ci daeko to napisz gdzie jest blizej?:-) POPRZEDNIA STOLICA POLSKI WOKÓŁ MNIE. > cieszysz sie ze juz jestem , steskniles sie? MALLINKO LUBA, JAK MOŻESZ PYTAĆ O TAKIE RZECZY? TWÓJ POYEBEK CAŁY CZAS MYŚLAŁ O TOBIE, SMAKUJĄC KAŻDĄ WSPÓLNIE SPĘDZONĄ CHWILĘ. POYEBOWI NIE JEST ŁATWO BEZ CIEBIE. PRZED CHWILKĄ POYEB UDAŁ SIĘ NA TAK NIEZBĘDNY W UPALNY DZIEŃ ŁYK PIWA. PO DRODZE NASTĄPIŁO KUSZENIE POYEBA. POYEB ZOSTAŁ OTOCZONY PRZEZ WIANUSZEK ŚLICZNYCH DZIEWCZĄT. POYEB WIDZIAŁ ICH CUDOWNE CIAŁKA I APETYCZIE WYZIERAJĄCE TU I ÓWDZIE KSZTAŁTY. PIĘKNY BYŁ TO WIDOK. PIĘKNY, POMYŚLAŁ POYEB, ALE ŻADEN WIDOK NIE MOŻE SIĘ RÓWNAĆ Z WIDOKIEM POWRACAJĄCEJ UKOCHANEJ! CIPECZKI I CYCUSZKI SĄ PIĘKNE ALE NAJWAŻNIEJSZA JEST MIŁOŚĆ! CAŁUJĘ, ANIOŁKU MÓJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: POYEB GIT? IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 15.05.02, 16:43 poyeb napisał(a): > POYEB SUPER? sam mniód:D bzzzz bzzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: POYEB GIT? IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 15.05.02, 16:56 poyeb napisał(a): > POYEB MIODZIO? BZZZ BZZZZ to jest to co tygryski lubią najbardziej juuuhhhuuuuuuuu!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: POYEB GIT? IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.02, 17:35 jak milo sie zrobilo w moim serduszku po twoich slowach skierowanych do mnie!! milosc to potega i wiem ze tysiace moglyby kusic mojego POYEBKA a on jest wierny tylko Mallince! na nic zakusy i intrygi...serce POYEBA jest moje.... jak bedziesz w jakims ogrodku piwnym siedzial to i za moje zdrowie wypij!!!! pierwsze piwko zawsze w imie naszej milosci!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: POYEB GIT? 15.05.02, 18:07 TUŚ SIE SKRYŁA, NAJMILSZA? TWOJA RADOŚĆ JEST MOJĄ RADOŚCIĄ, A TWOJE TROSKI I MNIE TRAPIĄ - DLATEGO GDYŚ TY SZCZĘŚLIWA I U MNIE ŚWIECI SŁOŃCE! JASNE, ŻE MOJE SERDUSZKO NALEŻY DO CIEBIE, TĘSKNIĘ I CZEKAM NA KORESPONDENCJĘ! > jak bedziesz w jakims ogrodku piwnym siedzial to i za moje zdrowie wypij!!!! > pierwsze piwko zawsze w imie naszej milosci!!!! PIERWSZE I KAŻDE, KOCHANA! Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: POYEB GIT? 15.05.02, 18:50 MALLINKO, KOCHANIE, JAK TO JEST, ŻE ZAWSZE SIĘ TU MIJAMY, BYŁAŚ CHWILĘ GDY MNIE NIE BYŁO, A TERAZ ZNÓW PRYSNĄŁ CZAR I NIE MA CIĘ, NIE MA... WRACAJ, WRAAAACAAAAJ I TUL, PIEŚĆ, CAŁUJ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: POYEB GIT? IP: *.katowice.pik-net.pl 15.05.02, 16:58 Chyba zaniedbujesz swoje cipeczki Poyebku, udzielając się teraz na forum. A może nie zaniedbujesz, tylko rączki masz chwilowo wolne. Nie wstyd Ci, że wątek bandy alkoholików urósł już do 400 postów z hakiem? A więc do roboty, moze i inni pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: POYEB GIT? IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 15.05.02, 17:01 Gość portalu: maro napisał(a): > Chyba zaniedbujesz swoje cipeczki Poyebku, udzielając się teraz na forum. A > może nie zaniedbujesz, tylko rączki masz chwilowo wolne. Nie wstyd Ci, że wątek > > bandy alkoholików urósł już do 400 postów z hakiem? A więc do roboty, moze i > inni pomogą. o nieładnie , a my tak kulturalnie przy stole....:D, Twoje zdrufko;D Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: POYEB GIT? 15.05.02, 17:06 Gość portalu: maro napisał(a): > Chyba zaniedbujesz swoje cipeczki Poyebku, udzielając się teraz na forum. A > może nie zaniedbujesz, tylko rączki masz chwilowo wolne. NO I SAM SOBIE W DRUGIM ZDANIU ODPOWIEDZIAŁEŚ. > Nie wstyd Ci, że wątek > bandy alkoholików urósł już do 400 postów z hakiem? POYEB ZAWSZE UWAŻAŁ, ŻE LICZY SIĘ JAKOŚĆ NIE ILOŚĆ. POYEB NIE MA NIC PRZECIW ALKOHOLOWI, PRZECIWNIE, POYEB JEST JEGO ENTUZJASTĄ. >A więc do roboty, moze i inni pomogą. INNE, KOLEGO, INN_E_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: POYEB GIT? IP: *.katowice.pik-net.pl 15.05.02, 17:14 Jeśli nie chcesz pomocy to idę z flachą do alkoholików. Trochę mała jak na taką liczbę spragnionych, ale może coś jeszcze po drodze zorganizuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: POYEB GIT? IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 15.05.02, 17:31 poyeb napisał(a): > POYEB POTĘGA? to się okaże na alkoholowym wątku, pij tego karniaka to się przekonamy:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: POYEB GIT? IP: *.katowice.pik-net.pl 15.05.02, 17:35 Poyebku ty tam pijesz u alkoholików, a tu ci cipki rwą. Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: POYEB GIT? 15.05.02, 18:18 WHO? WHERE? COŚ CI SIĘ POJEBAŁO CHYBA... POYEB JEST CZUJNY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: POYEB GIT? IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 19:58 POYEB PIJESZ? Odpowiedz Link Zgłoś
kazi2 Re: POYEB GIT? 15.05.02, 19:41 POYEB MATOŁ, tyle ci powiem bezmuzgu, czy ty myslisz ze te laski naprawde cie lubią? Smieje sie tu z ciebie każdy, debilu Odpowiedz Link Zgłoś
poyeb Re: POYEB GIT? 15.05.02, 22:01 POYEB DZIĘKUJE KAZI2 ZA SŁOWA KRYTYKI, KTÓRE BEZ WĄTPIENIA SPRAWIĄ, ŻE POYEB PRZEMYŚLI SWOJĄ POSTAWĘ ŻYCIOWĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
6an Re: POYEB GIT? 16.05.02, 14:33 Niniejszym obalam teorię Kazi2 - ja jako część każdego śmieję się do a nie z Ciebie. Pa Twój sześcian :) Odpowiedz Link Zgłoś